ez nem fessszabájzó,ez a trafó meg a gyújtás elektronika 1be.. kurvadrága hozzád,e ha cserélted és még midnig nem pörög ki,ak lehet,h nemes 1×űséggel gyertíakábel,gyertyapipa a szar
Fekete blockos? mármint ha van az oldalán egy RAVE felirat akkor az... viszont akkor nemhiszem hogy 92 es mert fekete blockot csak 90 előttiekbe raktak nem? de lehet hogy rosszul gondolom... Jah és hágy ccm?
Majd Trakee megmondja a tutit
Sziasztok Fórumozók!
Nagy kérésem illetve kérdésem lenne felétek!Remélem tudtok segíteni!
Van egy 1992-es Aprilia Tuareg Rally-m,ami nem működik megfelelően !A képeken látható alkatrész ment tönkre benne.Azt hiszem fesz szabályzó a neve!Vteem egy hasonlót hozzá de azzal fúllad a gép!Menni se lehet vel,csak alapjárat van.Nagy szükségem lenne egy hozzá való fesz szabályzóra.Nem tudom mennyit számit az hogy nekem barna a blokk,nem kék.Tehát a motor 1992-es 125 ös.Ak i tud segíteni hogy hol tudok ilyesmihez hozzájutni az irjon pls!vagy szóljon.!Még egy hozzátartozó könyv is sokat segítene,amiben a gyári paraméterek benne vannak!1000 köszönet!Lendvai Balázs.06304647516 . vtechonda@freemail.hu
Nagyon fontos lenne!
semmi baj csak azé kérdeztem, mert akkor maradtam volna itthon, de úgy néz ki, hogy így is maradhatok, mer nincs se pénz se benzin.....szal takarékosság van
sziasztok nekem sokat fogyaszt az ETX-em mert szombaton mentünk csapatni és 7litert 56km-en fogyasztott el az utolso 2 kilométert vontatokötelen tettem meg
nah mi ujság van erre?
mi ez a punnyadás?
Fire - rem végre tudsz majd te is csapatni
Phisoo - akk eltudtad nekem küldeni? am köszike előre is
na de msot léepk
bye
széles utat!
Af1 ről volt szó
Egyébként meg igen, milliószor le lett már írva, de havernak is ennyit eszik , most vittük hónoltatni a hengert, meg próbálunk kompresszort szerezni, le lesz festve sokkal szebben(így se volt rosz, de szebb lesz, meg össze is lett kicsit törve )
Majd Trakee megmondja a tutit
Nagy kérésem illetve kérdésem lenne felétek!Remélem tudtok segíteni!
Van egy 1992-es Aprilia Tuareg Rally-m,ami nem működik megfelelően !A képeken látható alkatrész ment tönkre benne.Azt hiszem fesz szabályzó a neve!Vteem egy hasonlót hozzá de azzal fúllad a gép!Menni se lehet vel,csak alapjárat van.Nagy szükségem lenne egy hozzá való fesz szabályzóra.Nem tudom mennyit számit az hogy nekem barna a blokk,nem kék.Tehát a motor 1992-es 125 ös.Ak i tud segíteni hogy hol tudok ilyesmihez hozzájutni az irjon pls!vagy szóljon.!Még egy hozzátartozó könyv is sokat segítene,amiben a gyári paraméterek benne vannak!1000 köszönet!Lendvai Balázs.06304647516 .
vtechonda@freemail.hu
Nagyon fontos lenne!
mi ez a punnyadás?
Fire - rem végre tudsz majd te is csapatni
Phisoo - akk eltudtad nekem küldeni? am köszike előre is
na de msot léepk
bye
széles utat!
meg felhívom a csávót,h kész e az etx block
na mentem is
Egyébként meg igen, milliószor le lett már írva, de havernak is ennyit eszik , most vittük hónoltatni a hengert, meg próbálunk kompresszort szerezni, le lesz festve sokkal szebben(így se volt rosz, de szebb lesz, meg össze is lett kicsit törve )
nekem is olyan volt a polini,h lentről ment,nem kellett viszapakoni,ha gaoyrsítani akartam... fent meg elég brutál volt