Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

viszont nekem nincs zabszempróba ha megállít egy rendőr
csatlakozom
az én rendszámom nem kell lesatírozni mer nincs
mennek a képek... esetleg a rendszámot le lehetne kicsit satírozni fehérrel...
nah,ma is haladt a motorszerelés,de elfogyott az idegzetem mára,meg alkatrész sincs
na mek ngymuterhoz
6kor jövök
üdv
maj este küldök képet elissa!
elissa@freemail.hu....de ezt már írtam...jah phisoo-hát nem volt az...és most rendelhettem egy ujat a baklövésem miatt...
Uhh, pedig azok nem is olcsók, ha jól tudom...
mi a mail cím amire küldeni kell a képet?
Honda crx-es lézergravírozott kulcstartó....letettem az asztalra a kulcstartót...és hirtelen lecsuszott...és az üveg sarkából letört egy jókora darab
mi volt az? meg lehet tudni? (ez lenne a 2?)
Hát igen sajna megseik...
??
bocs a csunya szóért elfelejtettem idegességemben ki*-zni...
nya szarrá ment a napom....összetörtem véletlenül amit páromnak vettem karácsonyra
Itt nálunk is szokott lenni... csak múltkor 1500 körül volt a beugró... de akkor nem volt kedvem annyira kimenni... viszont még az 1. ilyen rendezvényen kinn voltunk és a végén a quados srác elvitt egy körre a jégpályán (quaddal) kuuurva jó volt
U.I.: inkább odaírom zárójelben mint hogy kapjam a humor bon-bont
Maxi olyan sok jégpálya van Miskolcon?
Amúgy a www.jegmotor.hu -n próbáljátok meg
köszi
http://www.esemenymenedzser.hu... a link...ezen van fenn
sziasztok!!! elissa, nincs ilyen oldal ahol vannak képek erről a jeges sportról???
Okés
és pontosabbb infó nincs róla? pl hogy hol lex pontosan?
2007. január 28-án 17 órától Jégmotor- és jégquadverseny várja az extrém sportok kedvelőit, a többfordulós rendezvény következő állomása Msikolc, ahol a 3. fordulóra kerül sor. A közönséget nemcsak a jégscooterek, hanem a quadok és a salakmotorok is szórakoztatják majd idén több ízben is. Dudás Attila többszörös gyorsasági ...-most találtam!!!
persze...csak még titok...elég gyatra szegény...azért is kellenek a képek rólatok+mocc....
amúgy van már valami címe az oldalnak?
oxa Tuareg125...minél előbb küldjétek..mert tolom fel a weblapra...