Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

phisoo-nincs harag...pont azért írtam h remélem nem bántottalak meg, merthogy nem állt szándékomban...és h nincs hari köztünk...szoval te nem bántottál meg mert tőled az az egy szót is viccnek vettem,ugyh fátylat rá...és tudom mindenkinek vannak rossz napjai....és te se harizz rám ...fire-nak van igaza:és köszönöm neki h szavaimat idézte ...igy van itt egy csapat ról van szó...egy non jó társaságról ..aminek örülök h tagja lehetem...és a világért sem szeretnék senkivel rosszba lenni...sőtt ha tudok bármiben segítek...
Ezuton is szeretném megragadni az alkalmat, hogy minden kedves Tuareges társam legyen szíves küldeni elissa@freemail címre egy szupi fotot amin a moccjával feszít, +saját név/pl.Winch Eszter-ezt csak h érthető legyen mindenki számára/+ fórumos név-el mellékelve!!! A weblaphoz kell...előre is thx..és várom a képeket
a mi tervünk haverommal,ha leesik a hó,min 10cm,a 600as xr mögé kötjük a szánkót
brutál cross gumik,50le... levideozuk maj,h mi sül ki belőle aztán feltesszük ide,h röhöghessetek
Ez nagyon ottvan!!
laztítsunk kicsit :)
Téli pilledés
Én is remélem, hogy nem lesz baj, és tényleg egy jó csapat leszünk!
na mit történt? öszekaptatok vmin?
most élek elissa szavaival :"itt 1 csapatot építünk,nem ellenségekete keresünk egymásnak" vagy vmi iet szoktott mondani a mi elissánk
de gondolom nicns baj,csak kis nézeleltérés,az minidg megesik
na üdv
Jóreggelt!

Neharagudj Elissa, én kérek elnézést, kicsit túlreagáltam tegnap a dolgokat, nagyon szar napom volt, hulla voltam, nem szoktam megsértődni semmin amúgy, de rátapintottál az érzékeny pontomra te is Én mit írtam, ami rosszul esett??? Remélem minden marad a régi köztünk, nem haragszol rám, mégegyszer bocsi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
phisoo-erről még csak annyit h igen nem tudhatom h mi áll a háttérben a magánéleteddel kapcs-ban...de te sem, én is megsértődhettem volna egy szavadon...de nem tettem mert te sem tudhatod h nálam mi a helyzet...pedig elég érzékenyen érintett...de tőled poénnak vettem...lényeg h én senkit nem akartam megbántani.....
Nya szásztok!Mivel tegnap este állítólag megsértettem itt vkit vagyis hát annak érezte az illető...de ez hozzá teszem nem állt szándékomban, fel se merült bennem...mégis berágott rám...ezuton kérek elnézést phisoo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...nem tudom h mi váltotta ezt ki belőled...én csak ....ahh hagyjuk...én most egy darabig hallgatok....ugyh sziasztok...És mégegyszer bocsi!!!by...
cső all
látom,elvoltatok északa
mi a helyzet?

ez durva.. :)
A gyúrós részét humornak szántam :D bebaszna,ha tényleg gyúrni kellett volna hozzá :D :D:D
kül egyik barátom szivatott mindig ezzel a szöveggel... mert ő is hajtotta, és neki is fury volt :)
megkérdezik: - Te mire gyúrsz?
-Hát motorra bazd+ :DD
1ébként már yó ideje járok edzeni, meg annó úszás hasonló örömködésekben vettem részt,de tényleg meg kell szokni a drága "pehelykönnyűt".
1 óra múlva megyek a kútra :D hozok vizet :DDD
tankolok :) hehe
Nem nem Tévedés!

A 14,5 elméleti kompresszió az aprilianal, azaz ha nem lennének csatornák!
Pláne, hogy ekkora kompressziót a benzin nem bír ki! Gondoljatok bele! Egy diesel autó kompresszióviszonya olyan 22-es!!!!

És ok, hogy ebből akár kiszámítható is lenne, hogy mekkora nyomás keletkezik ott benn, csakhogy az iskolában tanult összeföggések ideális esetekben, ideális gázra vonatkoznak!!!!!! Itt se a nyomás, se a hőmérséklet, se a térfogat nem állandó, és még a tüzelőanyag-levegő keverék sem ideális gáz, sőőőt még a gázatomok száma se állandó, tekintettel arra, hogy tökéletesen tömítő gyűrű nincs!!!!
De akit behatóbban érdekell a téma, javaslom menjen be a bme-re, D épület, energetika tanszék, biztosan szívesen elbeszélgetnek a dologról!
És ok, hogy mérhetsz nagyobb nyomást is, de 7 bar esetén még nem kell elgondolkodni a felújításon!!!!
A fűnyírónk a maga 2,5-3 barjával úgy indul, mint a parancsolat! Igaz, zabálja az olajat, füstöt eregt, és harmatgyenge!
etx meg a crossenduro háhá jó vicc -_-"....még az rx se az nem hogy az etx.....tuareg rallyval ami iceicenak is van azzal talán lehet vmit kezdeni,abba ugyanazok a rugók vannak mint nekem rxbe,de az is túl súlyos jószág....
Valahogy nincs kedvem aludni... de most már megpróbálok...
Jóéjt!
Szerintem te is tudod mivel volt a probléma, ezt beszéljük már fél órája (lehet te vagy fáradt??? ) és abban is biztos vagyok, hogy nem fog többet előfordulni. Hozzáteszem, NEM haragszom senkire, csak rosszul esett. Nah megyek aludni, jó8 mindenkinek!
Na és akkor most pontosan mivel volt a probléma?
Csak hogy ne forduljon többet elő.
Akkor mégegyszer mondom, veszem a lapot, de nem mindegy mivel poénkodik valaki... Haverokkal én is szoktam "úgy" beszélni, de akkorse sértegetem mondjuk olyan dologgal, ami feltehetőleg rosszul esik neki... Ha te valakivel nem vagy olyan viszonyban, és azt mondja neked, hogy a **** anyád, valószínűleg nem azt mondod neki, hogy "jóvan biztos csak poénkodik", hanem lehet szájbavágod...
Eddig a legfaszább amin ültem az egy cr 500, semmit nem érezni a súlyából, de nekem a 190cm-emmel is alig ér le róla a lábam , az 95kg ha jól emlékszem, utcai sm-nek az már nem rosz dolog
Fura hogy ilyen sokat számít egyeseknél hogy hány kiló a gépe... csak az az egyik dolog hogy felépítménytől nagyban függ a súly érzet szerintem... Én amint ráültem úgy éreztem mintha nekem teremtették volna... jó volt vele döntögetni , minden kézre állt, mindent tudtam hogy hol van mintha már évek óta motoroznék vele és egyálltalán nem éreztem nehéznek... Nemrég kipróbáltam tesóm Bömösét na az asszem 250 kiló körül van +én... de nem volt nehezebb irányítani mint a tuareget... hiiszen alacsonyan van a súlypontja a boxermotor miatt.

Hát igen a windet nem épp crosspályár a tervezték... de még az ETX et sem igazán... úgyhogy szerintem hanyagold ha nem szeretnéd hogy totál szétperegjen... nem hiába néznek ki a cross "szöcskék" úgy ahogy... (ezt az új srácnak írtam akit én is üdvözlök köreinkben)

Na most ennyi majd ha jut még eszembe valami akkor írok...
Széles utat! jah ma kitömtem a kipuffot...
Akkor viszont szerintem mégse veszed a lapot, éppen oltogatott, szerintem ha te látnál haverral dumálni azt hinnéd mi a legnagyobb ellenségek vagyunk.
Kicsit oldjam a feszültséget itt van haverról egy kép, nem találkoznék vele egy sötét sikátorban

Tök nyugodt vagyok, de ez inkább Elissának szólt, nem neked.
Na most tényleg lépek, röfik megvacsoráztak, mostmár hagynak aludni
ne kapd már fel a vizet
Ebben az esetben ezer bocs
De, veszek én minden lapot, csak azért ez durva volt... Én sem poénkodok senki magánéletével, mert közöm nincs hozzá, soha nem is mondtam senkinek olyat, ami esetleg magánügye az illetőnek... Lehet poénkodni, de bizonyos határokon belül...
Na akkor még mindenki itt van.
Tényleg fáradt vagy ha ennyire nem veszed a lapot