Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

csőcső
hát,fagy van
azl nem kell túlzásokba esni
nah én asszem lépek aludni
jo8 all
széles utat!
és fagymentes utat
Én az enyémbe Motul olajat rakok, 4200ft 1liter, full sintetic
őőő, ugye lehúztad a szivattyú csövét? mert különben levegőt pumpál a hengerhez amitől meg megragad
ezen a képen nincs rajta a fejidom
Nekem egyik motoromban sem volt, és semmi baja nem lett tőle, a lényeg hogy csakis jó olajat szabad belerakni
az én tuaregem elég ramaty állapotban volt amikro megvettem....mert crossozásra használták
örülök hogy végre találtam tuareges haverokat neten :D
húúú
üdv a körünkben
látom neked is tuareg rallyd van
végre leszünk páran
Blokkba mindig normális olaj van, talán az lehet a gond hohgy az olajszivattyum elkopott vagy mi és most keverékkel megy, és 1:35 be kevertem neki... de veszek bele egy olajszivattyut celdömölki bontoba 5200 ft
meg ha nincs leölve
full szintetikus olajjal haszáld!!!!
Ha karban van tartva nem szabadna neki tönkremenni
Sziasztok új vagyok.... a ti tuaregetek is szeret beteges lenni néha??? pl fél év alatt egyszer eltört a gyűrű és összekaristolt mindent, és aztán meg beesett a blokkba aztán most nemrég picit megszorultam de ez még istenes...mondjuk ez az én hibám volt, mert 700 ft-os szar olajat raktam bele
épp ezé kell a szimó
az keveset eszik
jaja jó ha van....de még benzinre is alig van pénzem
jó ha van 1 szimód is mellette
az a kipuff nyílás jah
2. képen nem sok látszik, az ha a kipuff nyílásnál kicsit kormos a dugó az nem baj.
nekem sajna csak az aprilia van......és msot még az se
ott a kép
nekem is szokott elvonási tünet lenni,de itt a szimo a ház elött,akármikor bevethető
minusz fokba is szivató,1× rugásra egyből indul..fain kis gép...
na it van 1-2 kép
a szimó eladó 70ezerér! haver gépe...
60ccm,átalakított hengerfej,4sebis,nemrégi festés,jó műszaki állapot.. 83at megy etx el mértük le
de én akkor is menni akarok má pár napja nem ültem motoron és elvonási tüneteim vannak
legyen már kép lécci
úgyis jön a kurvahideg..
hát,lehet nem lesz kép nemnagyon lett értelmes
várjuk a képeket amúgy msot kaptam a rossz híreket, hogy még csak msot kezdi el a szerelő csinálni a vasam