Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor én is küldök 2 őt , aztán majd 1 rendeset késbb... vagy fotoshoppolok kicsit
phisoo-majd csin én rólad a talin vmi non pöpecet...meg amugy is mindenkiről...meg csoportkép...uhhh...már kezdem non beleélni magam...non felpörögtem
Most nézem hogy olyan kép nem nagyon készült amin a motorommal feszítek... vagyis van olyan csak maszk van rajtam meg bukó (nyitva)...
De sürgősen csinálni kell... amint összerakom az első dolgaim közt lesz...
jaja oxa...rendben
nya toljátok akkor a képeket!!!iceice megkaptam thx ...phisoo-akkor jo lex ugy ahogy mondtad és majd lecseréljük később amin a moccal vagy
Dehogynem de nem csak 1 logónk lehet ha kész utána eldüntjük ...
akkor az nem lex jó amit én csin?...mert én a weblapra is azt a logot teszem
Na olyat tudok, aztán később lecseréljük egy rendesre
Hello,
Felvettem a kapcsolatot egy paintbrush-al foglalkozó lánnyal és megbeszéletem vele hogy tervezzen nekünk logót. Mivel ő is motoros így szivesen segít és ingyen megcsinálja nekünk... Persze a pólóra nem ez menne hisz ha nagyon összetett azt rohadt drága rányomni pólóra... szóval ezt csak levonónak meg ilyesminek... hátha csinál valami királyat...
Keresgélek akkor valami képet amin emberhez méltó fejet sikerült megörökíteni... ha találok akkor küldöm
nah én mindjárt tolom a képet aztán nem röhögni
phisoo-akkor külön külön foto?
jah 12. ebben már a sors keze van, mert pont ez az egyik szerencseszámom
Elissa 12., Tuareg125 13. Én most tényleg nem tudok sajna küldeni, mert előttem meg nem lettem lefényképezve a mocin...
Régebbi foto is jó lex...csak küldjetek már légyszi, elég fontos lenne....
Kicsit visszanéztem, én voltam a 8. hozzászóló, titeket mind megelőztelek...
Okés, akkor megnyugodtam, sajnálom, fas* voltam na... Tényleg nem szoktam semmire berágni, lehet oltani ezentúl is nyugodtan, tegnap csak nagyon szar napom volt és szegény Elissán csattant az ostor... Képet majd csak akkor tudok küldeni, ha kész lesz a mocim Jah és én is itt vagyok már a kezdetek óta

jót fogunk baromkodni sztem
na mek etx et szerelni,me magától nem gyógyu lmeg
na mek,bűvölöm az etx et,h haladjon az is
nah akkor megyek pozólni a géppel zsear képek legyenek
helyes...a védőfelszerelés nehogy otthon maradjon ...
hát igen,alapító tag vagy ,monnyuk így
én nemtom mikor jöttem,de akk még nem voltunk sokan...azóta sok új ember van
hát,mi is gondolkottunk,h popsisivel is megpróbálni,de full protektorban is merész dolog felülni a szánkóra,ha citrom ül a brtutál 600as cross gépen vagy 50le,marhanagy bütykök a gumin,sztem idulásnál kapásból 10kiló hó a pofámba,szval bukóba mek majd
de ponn most olvastam vissza...h én igen a topic kezdete óta itt vagyok
hát azt nem tom....de mikor elindult ez a topic akkor csak páran voltunk...mostmeg már non sokan
fire zsír lesz remélem a vidi....de én meg ugy probálnám ki h snowoardot utánna kötni...
én csak idéztem a mester szavait
elissa,sztem nem cssak h tagja lettél ennek a bandának,inkább te vagy az alapító nem?