Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na mentem kezdek rosszulk lenni... biztos asokk piától sziasztok pusz csajok (Timi)
Te erős vagy, ő meg gyenge
Sv 650 200kg, és mégse tűnik soknak... szóval ez relatív
Ismerős helyzet
nya most érkeztem haza....az enyimének a saját tömege: 127kg....teletankkal+utassal meg passz....hell-gyúrni?hihi ...hány éves vagy h annyira nehéz volt neked a gép?Sztem majd ez előnyös lex ha nagyobb paripára nyergel az ember át..mert ugye azok sulyosabbak...és nekünk már meg se fog kottyanni...különben meg mit vagytok egy kis sulytol így oda.....én nő vok...még se panaszkodom h nehéz lenne...
Nsr-t szeretem ami 120kg ebből egyenesen következik hogy az etx-et is szeretem mert az is ennyi
de megérte mert megint "összejöttem" egy régi jó csajommal
ja,lehet boldogulni vele..
na látod mennyivel jobb otthon rohadni
hát épp onnan jöttem el sikerült cseszni az összes pénzt amit 2 napja szettem össze , vagyis egy olajszivattyu árát
Neked is.
Ilyenkor vagy bulizni kell valahol vagy már aludni
sszéépp jó estéééétt !!!
Az még jó, mint egy nsr.
nemtom pontosan...nem könnyű gép ez se,de azé lehet boldogulni vele,én megszoktam elég hamar...sztem 120kg körül
És ez milyen nehéz?

ezt azé más,az cross enduro...
Jaaa, tényleg, etx-et vettem majdnem nem tuareget , le kéne már feküdni
cső
az etx se könnyű,de azé az etx cross enduro,a tuareg meg tura enduro..nem hiszem,h nagyon díjazná,ha ugratnál vele az etx nek se nagyon teccik,pár dolgot most csinálgatok rajta,ami nm bírta
meg gondolkodok pályacross gépbe..de azé nem jó,mer nekem uccára is kéne.. vagy 1 supermoto sztt hozzá,és úgy nyomuulni uccán is nemtom
Az kibaszott sok, még jó hogy nem ilyet vettem, ez volt ez egyik esélyes(bocsi, nem megsértődni).
Enyém meg gyárilag tükrökkel indexel 111kg, de nekem nincsenek ilyen extrámin
kajak annyi xD
küldök egy másolatot majd a könyvének azon részéről :D
ahhoz,h megszokjam kb 1 hónap kellett :D
de néha még megtud lepni, mikor pl hátul ül valaki, és éppen leállok . . . gyúrni kellett,h megtarthassam :D:D
140kg?
Af1 130kg
Szia Fireball, üdv 4 all!
Lenne egy kérdésem :))
Látom szépen belejöttél az ugratásba azzal a kis géppel :) qrvára tetszik!
namost .. egy technikai adatra lennék khíváncshí :)

motorkönyvben tuti ottvan. kb hány kg a géped ? :)
enyém fix 140 tele tankkal meg üti a 160-at . . .
Szóval .. mit is akarok ezzel?
azt, h kíváncsi lennék mit várhatok tőle, ha picit duvajkodni támad kedvem... attól félek nem díjazná a gépem ha nagyon elengedném a fantáziám . . . :)) vélemény?

ui.: képek hamarosan !! :D
addig is itt egy kib@szottul szar kép ... duvajkodás után .. sötét garázs mélyén ... :D a ww golf II essel a háttérben :D lol!
hát,mostmá nekem is az van,h nincs anyag..mer cserélni kell 1-2 dogot,meg CO val hegeszteni,alu val heggeszteni,amit mások csinálnak...
Jó neked fire... Nekem meg szabad az egész 7végém és nem tudom csinálni amoccot, mert nincs semmi anyag
én is mek fojtatom az etx et
megcsináltam má a hátsó telónál azt a vmit,ami bekakkant
írtam is ,h csak próba volt,h hogy néz ki... maj megcsinálom igényesen