Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jó lett maj ha visszakapom én is megcsinálom

ez vmi akrill festék vagy mi,montam anyámnak ,adjon vmi fehér feséket..aztán adott iet
Loveim dugója kerül bele az én vasamba.......
jó lesz az
nekem is van valahol festékes filcem, de nem tom hogy hol
bár még most motorom se nincs
és ak mi lesz végül a géppel?új dugó?
nekem, 7 volt, de még beindult.... és ment is csak gyengusz volt, emelkedőn 2be mentem, és dőlt belőle a füst
nézzétek mit tunnedoltam ma..még csak próba,nem let tvmi szép a festés.. csak azé lássam mien
am hol lehet megméretni a kompessziot? autoszerviz?
amúgy meg a 7 az már elég szar....igaz nekem is volt olyan rxem ami 6tal még ment,de már nem úgy....érezhetően nem úgy.... namost 5 alatt ugye már nem nagyon indulnak be....nekem a mostani 50es rxben 7bar van a nagyban meg 11.....
pedig az az..... a gyári van hogy nem is 12 hanem 14-15 ha annyira pontos az illesztés....de ezt kompresszió mérővel tudod megnézni,de egyik se mutat pontosan,amit bedugsz az is ereszt 1 kicsit...ami meg csöves, abban is elveszik 0,5-1 bar a csőben.... de azért ha egy 10baros kompresszió van a motorodban akkor ha ujjal méricskéled akkor fáj
hát,de a kopástól egyre csökken az arány
Pedig a bar az ponotosan ebből az arányból jön
Nade hééé! Az sűrítési arány! Az nem egyenlő azzal, amit méricskélsz!
A sűrítési arány a (lökettérfogat+sűrítőtér térfogata)/sűrítőtér térfogata
Amit mársz, az meg egy nyomás, ami 7 bar esetén nem is rossz szerintem! 8-9 nél többel én még nemnagyon találkoztam, igaz, az én mérőberendezésem nem egészen eu szabvány :D Made by trakee technika :D
Karbantartod teis? Komoly? Az egész blokkot szét mered szedni? Nemár? Ha igen, azt látnom kell!!!!!!
ÉS sokat dob rajta, ha raksz bele egy rendes dugót
11,5-12 a gyári sűrítési arány
na itt vok,csinálgattam az etx et délután..csak most 1 kis szünetet tartok
alakul a gépezet
minyá rakok 1-2képet
már módosítottam a terveim
még megtartom egy jó ideig ezt a vasamat....mivel most kiderült, hogy 7-es kompresszió volt benne.....
és ha erősebb lesz, márpedig valamivel az lesz, akkor elég lesz nekem még ez és később meg supermotot veszek, de azt csak pár év mulva
amúgy valaki nem tudja, hogy egy 50ccm-es Aprilia Tuareg Ralyban mekkore kéne hogy legyen a kompresszió????
köszke előre is
Most jöttem haza Egerből..és döngetett egy pár moccos benn a városban....hát nem tom hogy bírják ezt a hideget,fuuu a szellő is....
Nya szép napot!Üdv az uj embernek....trakee-karban tartom én a kis gépsárkányomat ...nya ne már mindenki fzr 400....aztán majd mi lex a tuareges "vérszerződés"-sel? ...nya jol van ti dolgotok...maxi terveit már ugy is ismertem...
Hi all!
te vagy az én emberem Eduárd én is fzr-t szeretem vlna majd következőnek, és 250est
csak a szerelő úgy néz ki, hogy lebeszélt róla..........
helyzet errefele?
nics vkinek házbovdene 127es blockhoz való?
üdv új tuareges társ
hát,sztem a lényeg ,h full szintetikus legyen...
Hello.
Mindenképpen a motul a legjobb, van belőle olcsobb meg drágább is, mindegyik jó bele, de csakis full szintetikus
Na helló emberek! :)
Nemrég csatlakoztam, lelkes kis csapatotkhoz, tuaregesek :)
Első, s talán oktondi kérdésem, az lenne, h milyen olajat vásároljak szeretett mocimba?
A motult ajánlották.. illetve castrolt.full szintetikus olajat...
hozzászólás ?

:)
fényképek hamarosan! :D

üdv