amúgy meg a 7 az már elég szar....igaz nekem is volt olyan rxem ami 6tal még ment,de már nem úgy....érezhetően nem úgy.... namost 5 alatt ugye már nem nagyon indulnak be....nekem a mostani 50es rxben 7bar van a nagyban meg 11.....
pedig az az..... a gyári van hogy nem is 12 hanem 14-15 ha annyira pontos az illesztés....de ezt kompresszió mérővel tudod megnézni,de egyik se mutat pontosan,amit bedugsz az is ereszt 1 kicsit...ami meg csöves, abban is elveszik 0,5-1 bar a csőben.... de azért ha egy 10baros kompresszió van a motorodban akkor ha ujjal méricskéled akkor fáj
Nade hééé! Az sűrítési arány! Az nem egyenlő azzal, amit méricskélsz!
A sűrítési arány a (lökettérfogat+sűrítőtér térfogata)/sűrítőtér térfogata
Amit mársz, az meg egy nyomás, ami 7 bar esetén nem is rossz szerintem! 8-9 nél többel én még nemnagyon találkoztam, igaz, az én mérőberendezésem nem egészen eu szabvány :D Made by trakee technika :D
már módosítottam a terveim
még megtartom egy jó ideig ezt a vasamat....mivel most kiderült, hogy 7-es kompresszió volt benne.....
és ha erősebb lesz, márpedig valamivel az lesz, akkor elég lesz nekem még ez és később meg supermotot veszek, de azt csak pár év mulva
amúgy valaki nem tudja, hogy egy 50ccm-es Aprilia Tuareg Ralyban mekkore kéne hogy legyen a kompresszió????
köszke előre is
Nya szép napot!Üdv az uj embernek....trakee-karban tartom én a kis gépsárkányomat ...nya ne már mindenki fzr 400....aztán majd mi lex a tuareges "vérszerződés"-sel? ...nya jol van ti dolgotok...maxi terveit már ugy is ismertem...
Na helló emberek! :)
Nemrég csatlakoztam, lelkes kis csapatotkhoz, tuaregesek :)
Első, s talán oktondi kérdésem, az lenne, h milyen olajat vásároljak szeretett mocimba?
A motult ajánlották.. illetve castrolt.full szintetikus olajat...
hozzászólás ?
ez vmi akrill festék vagy mi,montam anyámnak ,adjon vmi fehér feséket..aztán adott iet
nekem is van valahol festékes filcem, de nem tom hogy hol
bár még most motorom se nincs
A sűrítési arány a (lökettérfogat+sűrítőtér térfogata)/sűrítőtér térfogata
Amit mársz, az meg egy nyomás, ami 7 bar esetén nem is rossz szerintem! 8-9 nél többel én még nemnagyon találkoztam, igaz, az én mérőberendezésem nem egészen eu szabvány :D Made by trakee technika :D
alakul a gépezet
minyá rakok 1-2képet
még megtartom egy jó ideig ezt a vasamat....mivel most kiderült, hogy 7-es kompresszió volt benne.....
és ha erősebb lesz, márpedig valamivel az lesz, akkor elég lesz nekem még ez és később meg supermotot veszek, de azt csak pár év mulva
amúgy valaki nem tudja, hogy egy 50ccm-es Aprilia Tuareg Ralyban mekkore kéne hogy legyen a kompresszió????
köszke előre is
te vagy az én emberem Eduárd én is fzr-t szeretem vlna majd következőnek, és 250est
csak a szerelő úgy néz ki, hogy lebeszélt róla..........
nics vkinek házbovdene 127es blockhoz való?
hát,sztem a lényeg ,h full szintetikus legyen...
Mindenképpen a motul a legjobb, van belőle olcsobb meg drágább is, mindegyik jó bele, de csakis full szintetikus
Nemrég csatlakoztam, lelkes kis csapatotkhoz, tuaregesek :)
Első, s talán oktondi kérdésem, az lenne, h milyen olajat vásároljak szeretett mocimba?
A motult ajánlották.. illetve castrolt.full szintetikus olajat...
hozzászólás ?
:)
fényképek hamarosan! :D
üdv