Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na cső mindenki
itt vok,csak fürdőbe voltam..
áhh, a motor... elkeztem csinálni,de nem volt türelmem,me oan bajai vanak,amire nemtok mit szólni...
minyá teszek képet
ha ezt nekem írtad, akkor nekem nincs is most motorom csak véletlenül kaptam egy jó nagy állashoz hasonlító cuccost
Talán vmi agresszív motoros ellenes békés emberke lefújt egy kis pepper-rel?
jobbulást axelfoley.....bocsi, de eddig nem nagyon voltam gépnél, meg sztem ma nem is leszek....elég sz*rul vok...fáj a képem
Komolyan veszem Abszolút nem motorozok 40 napig aztán meg bepótolom De addig nixu motorozás
axel jobbulást kívánok neked...sajnos az iet komolyan kell venni, mert később sulyosabb köv-ei lehetnek...
Térdvédőbe motorozok mindig, télen nyáron............. De azt mondták hogy a sok állás a motoron se tesz neki jót

Ezt a szart
Az euromotornál kapsz térdmelegítőt 3000 Ft/pár. Nagyon jó és többször használható.
Még be akartam írni ide hogy jó dolog az a polini henger, így hogy kompresszijavascript:smile(document.frmmsg.body,"09");documen t.frmmsg.body.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body, "09");document.frmmsg.body.focus()ó is van benne tényleg nagyon fasza kis dolog
Reméljük hogy megjavul Ha másnem akkor teszek a térdembe új csapágyakat
Pilisben minden jó hely
Ha jobb idő lesz akkor talizhatunk valahol ha gondolod
Jobbulást Axel!
Javulást, dunakanyar az közel van nekem
Szépjóestét! Asszem Balaton környéki Tuareges társ nem nagyon akad..... De van viszont Dunakanyari Tuareges Az a nagy helyzet, hogy nekem nem csak az idő hanem az egészség is betett....... Voltam orvosnál, hogy fáj a térdem, kiderült, hogy bevan gyulladva a térdkalácsom és nagyon lazák az izületeim. 40 napig gyógyszert kell szednem, és hanyagolni a motorozást amennyire lehet.....................
Huhh egyébként van valaki itt, aki nem ott a csudamesszi keleti határ közelébe van? Hanem mondjuk a Duna másik partján? Netalántán a Balaton közelébe?
Mi a baj fireball?
Jó estét!fire- mi van a gépezettel?Mért borultál ki?
köszi szépen a segítséged
mi a baj Fireball?
kiborított az a kurva motor
Szeva mindenkinek!
Maxidj eddig nem sikerült felnit találni de még páran hátravannak.Remélem tudok segíteni neked.
na vok,viszaraktam a gyári rendszert a motorra, elég jó megy így is
Nos, a helyzet az, így sem lenne nagy ügy megdönteni, csak ha az aprilia 20-25 e -enként nyafog, hogy ezt cseréljem, meg azt, meg míg zsebpénzes egyetemista vagyok :D Szóval vannak korlátok... De dolgozom rajta :)
És egyetértek, minél többet kell motorzni :D Meg tökjó belegondolni, hogy közel 70 e km-t töltöttem már motoron ülve :) hihi
uuu az tök jó lenne... erre gondoltam én is csak azt hittem ez túl nagy szivesség lenne de ha megtennéd annak nagyon örülnék... csak a hétfő nem jó... azonkívül bármikor tudok menni... majd értesítelek akkor hogy mi a helyzet