na cső mindenki
itt vok,csak fürdőbe voltam..
áhh, a motor... elkeztem csinálni,de nem volt türelmem,me oan bajai vanak,amire nemtok mit szólni...
minyá teszek képet
Még be akartam írni ide hogy jó dolog az a polini henger, így hogy kompresszijavascript:smile(document.frmmsg.body,"09");documen t.frmmsg.body.focus()
javascript:smile(document.frmmsg.body, "09");document.frmmsg.body.focus()ó is van benne tényleg nagyon fasza kis dolog
Szépjóestét! Asszem Balaton környéki Tuareges társ nem nagyon akad..... De van viszont Dunakanyari Tuareges Az a nagy helyzet, hogy nekem nem csak az idő hanem az egészség is betett....... Voltam orvosnál, hogy fáj a térdem, kiderült, hogy bevan gyulladva a térdkalácsom és nagyon lazák az izületeim. 40 napig gyógyszert kell szednem, és hanyagolni a motorozást amennyire lehet.....................
Nos, a helyzet az, így sem lenne nagy ügy megdönteni, csak ha az aprilia 20-25 e -enként nyafog, hogy ezt cseréljem, meg azt, meg míg zsebpénzes egyetemista vagyok :D Szóval vannak korlátok... De dolgozom rajta :)
És egyetértek, minél többet kell motorzni :D Meg tökjó belegondolni, hogy közel 70 e km-t töltöttem már motoron ülve :) hihi
uuu az tök jó lenne... erre gondoltam én is csak azt hittem ez túl nagy szivesség lenne de ha megtennéd annak nagyon örülnék... csak a hétfő nem jó... azonkívül bármikor tudok menni... majd értesítelek akkor hogy mi a helyzet
itt vok,csak fürdőbe voltam..
áhh, a motor... elkeztem csinálni,de nem volt türelmem,me oan bajai vanak,amire nemtok mit szólni...
minyá teszek képet