Sztem hívd fel Kapeszt...mondd neki h én fogom átvenni a cuccot...tudni fogja ki vok....és h mikor menyjek érte?Aztán ha nálam a cucc...akkor meg szolsz h mikor jönnél le csihuval...
Na igen majd ha lesz egy nagyobb mocid azzal sztem nem lesz nagy dolog megdönteni ezt a 10-12e per évet ... tesóm volt ezt egyetlen túra alkalmával teljesítette... Én is ilyeneket akarok majd gurulni.. csak előbb összekell szedni a pénzt egy nagyobbacska motorra...
Persze, csak a szívem szakad meg, hogy újabb karcokat gyártottam a sámsonomra :( És jelentem, már estem nem egyszer! Szóval mostantól akár aztis elviselem, ha sopha többet :) Hja, és asszem örökké akarok motorzni, és felfejleszteni a jelenlegi 10-12 e km/év dolgot 25-30 e/év re hihi
Na igen 2 féle motoros van ... aki már esett és aki majd fog...
Na szóval azt ötlöttem ki hogy nem tudnád e megbeszélni azzal a sráccal hogy vigye már el neked a cuccot és akkor elmegyek vonattal érte... csak hogy tuti meglegyen már, mert unalmas hogy "jó persze teszem holnap postára" aztán meg várhatom... csak mert gondolom nem nagyon van ott a bontóban a manusz így hogy már bezárt...
Hello All! Hát trakee- amelyik moccos nem esik az nem is igazi motoros, persze azért remélem jol vagy ...és legyetek valóban ovatosak!Kocsival is veszélyes, nem még h 2keréken...reggel kinéztem az ablakon és hó födte látvány fogadott...de nem volt vészes..mert süt a napocska és már el is olvadt...Nya Széles Utat!By...
Na itt is hasonló a helyzet... de olvad szerencsére
Még mindíg nem kaptam meg az alkatrészeket Most már tutira az lesz hogy megyek Kálra... (osz jól fejbebaszom valamivel) ennyi hiányzik a motorhoz... olyan nagy kérés basszameg hogy tegye postára? pláne hogy az ő érdeke is...
MOdnom, hogy simson robesz! Az sokkal stabilabb, mint a sima simson! És hidd el, lehet döntögetni vele :D És hatalmas buli! Elöl-hátul jókis tajvani Vee Rubber gumik, és parkolóban, száraz úton szépen kezd pödrődni a széle
Balatoni kerékpárút meg az én versenypályám :)
Csak tudod, nekem a robeszon az a játék megy, hogy lehetőleg az összes kanyarba szikrát szórjon minden... Nos, ezt addig fejlesztem, hogy parkolóba eszetlenkedésnél ezt vizen is megcsinálom... És egyre kevésbé bírom nem bedönteni.. ennek következménye, hogy az elmúlt hónapban szinte minden motorozgatásnál csúszkált alattam kanyarba legalább egyszer a simson... Mert ugye ha hidegvan, vagy nagy meleg, akkor simson :) 20 fok körül meg aprilia....
én a szimóval 1× estem eddig,mosst szombaton,kiment alólam keréken oan 30nál eldobtam,motor elszált csúsztam pár métert,feláltam,lábtartó viszhajlít,sárvédő viszahajlít,betoltam,2perc múlva má megin keréken mentem
hazahoztam az etx et,h meg gyógyítsam
má 2 hete nem mentem vele,oan furcsa volt meni fele szimó után..
Na szóval azt ötlöttem ki hogy nem tudnád e megbeszélni azzal a sráccal hogy vigye már el neked a cuccot és akkor elmegyek vonattal érte... csak hogy tuti meglegyen már, mert unalmas hogy "jó persze teszem holnap postára" aztán meg várhatom... csak mert gondolom nem nagyon van ott a bontóban a manusz így hogy már bezárt...
Még mindíg nem kaptam meg az alkatrészeket Most már tutira az lesz hogy megyek Kálra... (osz jól fejbebaszom valamivel) ennyi hiányzik a motorhoz... olyan nagy kérés basszameg hogy tegye postára? pláne hogy az ő érdeke is...
nálunk is volt egy kicsi hó, de hála az égnek elolvadt......
remélem a jég is elolvad délutánra, és ma mehetek végre a gépért.
a féknyerget megkérdezem akkor?
Reggel havazásra ébredtem, most meg már süt a nap
Felétek miujság?
cső
Balatoni kerékpárút meg az én versenypályám :)
legalább erősödik a lábad,aztán nagyobbat tudsz rugni