Tél végi végkiárusítás!
Komplett tuareg wind rotax 123 blokkal, gyújtássa, idomokkal, szinte teljes alkatrésszel 90.000Ft!
Af1 nagyon sok alkatrésszel 30.000Ft
Tuareg wind zöld színű teljes idomgarnitúrával sok alkatrésszel, terepgumikkal , kerekekkel stb 40.000Ft
Egyben az összes 150.000Ft
Annyi alkatrész van, hogy két motort össze lehet belőle hozni!
Illetve E heti AKCIÓNK!
ARROW rendszer Rotax 122,123 -hoz most csak 17.990Ft!
Amik raktáron vannak:
-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek,
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók
Én is néztem a sárvédőt, szerintem elég ramaty állapotban van, de fater azt mondta, hogy ő is tud segíteni helyrehozni úgyhogy minden meglesz.. Csak ugye ezt is már csak akkor tudom felrakni ha a motorral együtt lefestem az egészet. Jelenleg úgy néz ki, hogy lesz rá pénzem, aztán lehet h megint tolódik... lassan már 1,5 éve.. :D
A telót azért cseréltem, mert 1 év alatt 2x cseréltem szimeriget, és még1x elkezdett folyni.. úgyhogy úgy döntöttem, hogy akkor veszek másik telót.. Mivel nekem alapból jobban tetszik az a másik teló, +a színe is egy 2004-esére fog emlékeztetni, gondoltam akkor átépítem az egészet. Arra viszont nem számítottam, hogy sárvédőt is kell vennem. De ez is meg lett/lesz oldva.. :)
Nálam mindig van valami gond, de valahogy mindig megoldom.. idővel.. :D
Nem olyan vészes ez. A repedéseket jól meglehet ragasztatni műanyagossal vagy akár Te is megtudod csinálni. Belülről kell rá erősítés pluszba és nem lesz vele gond többet. Egy fényezés és tökéletes végre az összhatás.
Biztos mondtad, de elfelejtettem már. A régi fordított villát miért kellett kicserélned?
Hát igen.. Ahogy lesz egy kis nyugtom, beszerelem a lámpát aztán megyek vele műszakira. (Már Január11-től műszaki nélkül járok vele.. :D)
Hát annál a robogónál is tényleg hasonló történet lehet mint nálam.. Azért ez elég hihetetlen h ennyire meg tud szivatni 2-3 gyertya is egyszerre :D Remélem nálatok is a gyertyacsere után pöcc-röff lesz :)
A lényeg, hogy a lámpa végre OK.
Gyertya téma...... Na lám, hogy az új is lehet rossz, de még mennyire. Én is megjártam már többször vele....
És mai eset, haver robogójával kínlódtunk egész délután... szikra, kint van, benzin van, de berakva a gyertyát még egy picit sem pöffen.... van egy marék gyertya és egyikkel sem indul. Már szaga lett az önindítónak is annyit tekertettük kocsi akksiról. Szerintem a gyertyákkal lesz a gond... Új egyelőre nincs.
A szikrát is jó helyen adja, üt is nagyot.... Anyagot dúsan, szegényen próbálva sem robban. Kompresszió van. Úgy állt meg, hogy ledadogott és többet el nem indult. A régi gyertya elég jól elvolt égve.
Csak gyertya lesz a hiba... Mást, mindent átnéztem.
Sziasztok ! Van egy aprilia tuareg rally 50 esem . Váltó olaj nívója hol van , nem találom csak leengedő csavart . Ha valaki tudja hol van , vagy hogy mennyi olaj megy bele . Előre is köszönöm , szép napot :) !
Sziasztok!
Tankban lévő nem felületi hanem mélyebb jellegű rozsda eltávolítását hogyan oldjam meg? Nem baj ha kilyukad, egy próbát megér, ha kibírja akkor legalább tudom használni.
A válaszaitokat előre is köszönöm!
Komplett tuareg wind rotax 123 blokkal, gyújtássa, idomokkal, szinte teljes alkatrésszel 90.000Ft!
Af1 nagyon sok alkatrésszel 30.000Ft
Tuareg wind zöld színű teljes idomgarnitúrával sok alkatrésszel, terepgumikkal , kerekekkel stb 40.000Ft
Egyben az összes 150.000Ft
Annyi alkatrész van, hogy két motort össze lehet belőle hozni!
Illetve E heti AKCIÓNK!
ARROW rendszer Rotax 122,123 -hoz most csak 17.990Ft!
Amik raktáron vannak:
-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek,
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók
Email: olasz.alkatresz@freemail.hu