Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na akk elissa aerobikozik,én 1kerekezek.. ki mit tud még?
ööö.....én inkább csak nevetgélek rajtatok...nem tudok karatéjozni...csak capueira aerobick
na,minnyá kiderül,h elissa fekete öves kick boxos,és szétver mindekit
hihi olyan jókat rehegek rajtatok itthon... box...hihi...én is beszálljak?
jóvan tudom,h nem komolyan mondod,de ak is mindig engem baszogacc
honnan tod,h te vagy a jobb?
nyáára kigyúrom magam,60karom lesz...aztán meglássuk mi lesz
ááh nem,nem akarok én verekedni
de az 1kereket csak neked befogom mutatni talin,me nagyon hitetlenkedsz...
Csak szeretem oltani az embereket Amúgy is nagy poénmen vagyok az életben is, majd meglátod, nehogy besértődj nekem, nem kell felvenni
de ak minek ugac le mindig engem?
én szeretem az adrelalint
Még nincs is tali... ott majd boxolunk... mert abban én vagyok a jobb...
Megmondom neked a frankót, én egy métert nem tudok kerekezni, de lehet tovább maradok épségben én is meg a motorom is...
jajj ne kezdjétek már...én egy barátságos talit akarok..nem versengést
az uccso kép jóra sikerált...
hahahaha..
maj meglátjuk,te mennyit tucc kerekezezni?
nekem ezeket ne is mondd....tudom mily sokba van...az enyiméről... jah és tisztába vok a festék árakkal...de sztem egy egész reális összegből meg lett az enyimére is ...meg nem akartam vmi rossz min. cuccot ráfujatni a gépezetre...fire- jaja...motoros vadállat meg ne sértődj....viccnek szántam
Csak vicceltem te gyagyás, elhiszem, hogy tudsz 10 métert pótkerékkel "egykerekezni"....
100 méterrel?
ne viccelj má,337 km az 1kerekezés ginisz rekordja... nézd meg a könyvbe..
am meg ha nem hiszed,ne hidd,tuareg talin csak lesel maj,ha végigkerekezem az uccát az etx el
A másik meg, hogy nem csak festék meg lakk kellet, hanem szerszámok, higító, kromofág, drótkorong, stb, stb... Azt hinné az ember, hogy 2 forintból megvan, aztán meg ha összeszámolod kijön 20000-re...
jó,de más ,ha úgy ismernek,h elissa,a a motoros csaj, vagy mint engem,h a motoros vadálat
1ik tanár szokott látni,aki erre lakik,h kerekezgetek az uccába..monya nekem tesin,h te szoiktál 1kerekezni a malom uccán?(uh mondom most beugatnak nekem),hát,mondom ja..aszongya ügyes vagy...
Te meg mit hazudsz?? 100 méterrel te már guiness rekord lennél....
Nana... Mondok én neked olyan festéket, hogy decije 10 ezer forint...
engem nem ismernek meg a motoromról a tanárok
helyes ... minél többen annál jobb...
Na a Tuaregesek barátikörét ismét jelölte 2 Tuareges... (kék ETX, meg egy T. Rally) írtam nekik hogy jöjjenek fórumozni...
hát az én sulimban ismertek a tanárok..meg a moccom is