honnan tod,h te vagy a jobb?
nyáára kigyúrom magam,60karom lesz...aztán meglássuk mi lesz
ááh nem,nem akarok én verekedni
de az 1kereket csak neked befogom mutatni talin,me nagyon hitetlenkedsz...
nekem ezeket ne is mondd....tudom mily sokba van...az enyiméről... jah és tisztába vok a festék árakkal...de sztem egy egész reális összegből meg lett az enyimére is ...meg nem akartam vmi rossz min. cuccot ráfujatni a gépezetre...fire- jaja...motoros vadállat meg ne sértődj....viccnek szántam
100 méterrel?
ne viccelj má,337 km az 1kerekezés ginisz rekordja... nézd meg a könyvbe..
am meg ha nem hiszed,ne hidd,tuareg talin csak lesel maj,ha végigkerekezem az uccát az etx el
A másik meg, hogy nem csak festék meg lakk kellet, hanem szerszámok, higító, kromofág, drótkorong, stb, stb... Azt hinné az ember, hogy 2 forintból megvan, aztán meg ha összeszámolod kijön 20000-re...
jó,de más ,ha úgy ismernek,h elissa,a a motoros csaj, vagy mint engem,h a motoros vadálat
1ik tanár szokott látni,aki erre lakik,h kerekezgetek az uccába..monya nekem tesin,h te szoiktál 1kerekezni a malom uccán?(uh mondom most beugatnak nekem),hát,mondom ja..aszongya ügyes vagy...
nyáára kigyúrom magam,60karom lesz...aztán meglássuk mi lesz
ááh nem,nem akarok én verekedni
de az 1kereket csak neked befogom mutatni talin,me nagyon hitetlenkedsz...
én szeretem az adrelalint
maj meglátjuk,te mennyit tucc kerekezezni?
ne viccelj má,337 km az 1kerekezés ginisz rekordja... nézd meg a könyvbe..
am meg ha nem hiszed,ne hidd,tuareg talin csak lesel maj,ha végigkerekezem az uccát az etx el
1ik tanár szokott látni,aki erre lakik,h kerekezgetek az uccába..monya nekem tesin,h te szoiktál 1kerekezni a malom uccán?(uh mondom most beugatnak nekem),hát,mondom ja..aszongya ügyes vagy...