Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nah valamennyire vok én is....csak elég sz*rul vok.....úgyhogy nem leszek ma sem túl aktív....
alapvetően pangás...
cső
mi a helyzet?
Jó reggelt!

A gépem egy Canon eos 20d, egyelőre egy 24-105-ös L-es obival. Kellemes, szép képeket lehet csinálni vele. Az Tuareggel meg nem akarok szenvedni, akar a franc egy papiros motort, ha messze lesz a találkozó tréler, ha teljesíthető, akkor árok-bokor autópálya, az még matrica nélküli. A másik megoldás, hogy fogjon meg a hülye rendőr, de azt nem erőltetném. egyébként valaki tuja, hogy egész pontoan mi jár egy papír nélküli gépjrmű hazsnálatáért?
helló all!
mivan Loveim? korán kelsz, és mégis elkésel suliból?
nah ha minden igaz a héten visszakapom a vasam....
úgy néz ki, hogy a szerelés elég sokba lesz......de utána jól fog működni remélem
nah majd még délután jövök, mer most suliban vok még sajna
bye
Széles utat!
Joo regellt!

Hát felőlem is jöhet a hó, de én csak simoval meek ki, mert az aprilian szar slick gumi van
Hát szerintem én is... remélem ma már ideér a cucc...
Jó8 ! Széles utat!
na én csusszantam aludni..bye
én még talpon vok..suli? kit érdekel?
hétvégére nagy hó lesz,ki megy motorozni?
mi má tervezzük az utat
gátra ki a szűz hőba csapatni vá de jó lesz..rakom ösze az etx et,hétvégén bevethető legyen
Mizu erre? Mindenki csucsukál? holnap suli...
cső
én is hallottam,h jön a kaka idő..
voltam ma kinn az etx nél
Hóban? milyen rossz idő? le vagyok maradva...
Szevasztok emberek sajna vége van a jó időnek. Biztos megérezte, hogy szerdán jön az új gumim és igy már csak hóban motorozhatok.
Hát ha szeretnéd akkor tőled is de alapból tothq88-tól... mondta hogy nem szivesen hozná , gondolom nehogy rommá törje... mondjuk ki mennyire merész.. haver is felvitte siklóernyővel a félmillás gépét...
estet! miujsag?
ezt most tőlem kérdezed?
Szépjóestét! Zoltán: Az én gépem 89"-es, de szerintem nemsok különbség van köztük........
cső
na ,itt vok én is,csak teknikai problémák adóttak meg volt pár dolog,ami meg gátolt,h fgelnézek..
mi a helyzet erre?
Milyen géped van? mármint fényképező.... Én tuti viszek gépet, mégiscsak meg kell örökíteni az első Tuareg talit...
jah oxa...
Na már én is itt vagyok...
Megelőztél... azt röhögtem...
Szép estét sztetek a zsarukkal meg lehet etetni h 50-es a gép?...nya ne már....tőlem meg folyton azt kérdik 600-s e...ugyh nem non hiszem h arrol elhinnék....aztán meg ha jobabn meg vizsgálják a mocct és kiderül...nagy bajban lex vki...
á elmegy az 50esként
jah hogy 350 es a gép ezt nem láttam már, akkor télleg árkon bokron keresztül vagy tömegbe
Iras haveroddal egy adásvételit azt kész biztosítás meg 5 ezer egy évre de gondolom ezt te is tudod no para nekem is 50 esként van de pszt