Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem az egykerék miatt, hanem a jó munkához idő kell, tartja a mondás ugye, nem akarok kifutni az időből. inkább előbb, mint később legyen kész, mert aztán meg kimarad a tali az életemből, amit nagyon nem szeretnék... nah léptem, jó8.
Nos, én midnenkit óvatosságra intenék!
Fene a tetü utakba ááááá tiszta takony... Énmeg nem nagyon bírtam magammal.... Persze, hogy mélyre kellett dönteni a simsont a kanyarba... cserébe Keszthelyen az állomáskanyarba szép nagyon szálltam, mint a győzelmi zászló! Szerencsére a simsonon néhány újabb karc (simson robesz) az önbecsülésem, és a bal hüvelykujjamon kívül másban nem esett csorba (méga dzsekimen sem találtam ebből adódó sérülést!!!)
Asszem a mumusom lesz az a kanyar.... Ott estem életemben először aszfalton.. Csak akkor véresen kászákódtam fel... (a kukásautóból kifolyt a trutyi a kanyarba, és azon szálltam el)

Nos, szóval csak azt akartam kihozni ebből, hogy óvatosan, az utak hiába tűnnek néha jónak, csúsznak nagyon! (Najó, bevallom, azért itt-ott csörömpötmár idén is a sámson kipuffja kanyarba )
vagy má gyakorolnád az 1kereket?
úgyis tél van,ráér megcsinálni nem?
Hát egyszer csak... De sajnos van mit kifizetnem, úgyhogy nem a festék az első...
és mikor lesz fizetés
Köszi, jól van Viccet félretéve a vázat lefújtam ma, de most lehet sokáig pihenni fog, mert elfogyott a fekete festék, de a nagyobb baj, hogy a pénzem is...
cső midenki
mi a helyzet?
alakul a hó?
hozzánk ér ide a legkésöbb ez nem ér
árakról annyira nem dumáltunk még.....de azt tudom,hogy a gázkar 4000, a féknyereg 12000, a láncszett meg oan 12000ft, +különolajozást nézi meg hogy hol enged, emg kompressziót mér, és ha 8 alatt van akkor átteszi Loveim dugóját, ha minden igaz
nah de én megyek is aludni
jo8 all
széles utat!
maxi-szerelő mit mondott, mennyibe lex a gépezet?
phisoo-mizu van a gépeddel?
Nem rosz dolog
Nekem 180as van, állítólag olyan 30Le körül lehet, de ki tudja, nagyobb karbival biztos jobb lenne, de így se rosz, nem kell halálba forgatni, jó nyomatékos, kicsit lassabban reagál, nem pörög fel olyan gyorsan mint a 125ös, de szerintem sokkal jobb
Remélem inkább olcsóbb... Persze nem most azonnal megyek venni, csak a jövőben tervezem egy ilyen henger beszerzését is.
mtx-emre a 160as 100, ezt mondták, apriliára nem tudom mennyi, de nem hinném hogy drágább.
Lehet azoknál mindent kapni
A Táboriéknál lehet kapni????? Ezt nem is tudtam... Ja és köszi!
, akkor már biztos hogy készlesz holnap a moci
De tudom véletlenül 0613692915 tábori tuning, ez bp-n van.
Meg szerintem italmondonal lehet rendelni, hívd fel őket.
az poén hely, minden 3. ház kocsma
Szép estét nektek..most értem haza Egerből és arra felé elkezdett szakadni a hó...
Vdani te nem tudod, hol lehet ilyen hengert újonnan venni/rendelni?
Köszi, de most erre pont nincs lóvém, majd később, meg inkább újat szeretnék venni Nem szeretem a használt cuccokat
ő nyékládházi de ő is hozatja valahonnan, majd szerintem holnap dumálok vele, és akkor megkérdezem
És helyileg hol is van ez? Csak mert látom te Miskolci vagy, gondolom a szerelőd is...Nem?
hopp...ez 2X ment el