hehe ilyen volt nekem is....kitolta az út közepére a kukát és megállt mellette aztán elkezdett pattogni, hogy ne ott motorozzak, meg mit tom én....amikor meg beszóltam neki hoogy bújjon már el, meg menjen vissza a házba, akkor meg le akart szedni a motorról megmondtam neki, hogy csak 1 ujjal érjen hozzám, addig él aztán szépen bement a házba, de azóta eléggé fél amúgy tőlem
nah megvolt a motorozás
az 1kerekezések között crossoztam is a szimóval,h pihenjen a kezem,me eléggé igényeveszi a kerekezés
egyre jobban megy a kerkezés kijött 1 csávó,és megakart verni ,kiál elém,megálít..elkezd ugatni,és megfogja a dzsekim,motor letámaszt,mondom neki engem ne fogdossál bazki,mer megütlek,és ak elkezdett pofázni,h hávja a rendőrséget mewg mittomén
Szépjónapot mindenkinek!! Mizu felétek? Erre egész tűrhető az időjárás igaz egy kicsit hideg van....... Az viszont a komolyabb dolog, hogy valószinűsíthetően (azt modták 100%-ból 99%) bezárják az iskolámat és 4 másik iskolába helyeznek át minket.........................
nálunk délelött esett,most meg süt a nap,szval mek is minyá 1kerekezni
hétvége körülre most havat,mer ak má hideg lesz mint álat,és nem eső hanem hó fog seni
Dehogyisnem, le leszel kamerázva te is Én is viszek gépet Jah és én is várom már, hogy "közelebbről" is megismerkedjünk... Nálunk sütött a nap reggel, csak most borult be, eléggé esőre áll az idő...
szinte gondoltam h mást tudnál elképzelni....hihi ...jah engem dehogy kamcsiztok...én foglak titeket+sok-sokkk fotost csin ...már non várom....h mindenkit "közelebbröl" is megismerjek...
A 60-as kar nem jelent semmit, attól még nem biztos hogy verekedni is tudsz... Meg amúgyse vagyok az az ijedős fajta... Elissa veled meg másmilyen boxot tudnék elképzelni.... De bemutathatsz majd egy-két aerobic gyakorlatot és lekamerázunk na én léptem jó8
megütöm megfexik
hé maxi nem tucc eladó cross csizmát?
43körül ..