Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

béke......elég sok halálos esetvan msot a Dakarban.....sajnos....
Neked is elissa! Érezd jól magad !
Na az azért szép hogy a hivatalos oldal nem frissít... fél 6 os az uccsó bejegyzés...
RIP...
Jó bulizást!!
Nem, én sem hülyülök ilyenekkel... Az RTL Klubon mondták a gyorshírekben, majd később lesz még róla szó. Egyébként valami francia halt meg, sajnálom, béke vele.
nya további szép estét...léptem partyzni...majd jövök...by
Én se találtam semmit róla. De ilyennel nem szoktak hülyülni, vagy csak én nem?
Na visszajöttem. Az ilyen mindig elszomorít, és eszembe juttatja hogy milyen esendő is az ember.Mármint a Dakaros eset.
Ezt hol hallottad? mert neten még nem találtam meg... a dakar.com-on
ez szörnyű....béke
Megint meghalt egy motoros a Dakarban, szívrohamban. R.I.P.
Én meg dínókat nézek
Én vagyok, csak közben nézem a Beverly Hills-i ninnyásat, szerintem
nya mizu srácok mindenki a motorját bütyköli, vagy partyzni vtok?
Termésetesen azt is megkérdem. Na, megyek Indul a bakterházat nézni az m1-en majd még később benézek.
jah, és majd lécci árat is kérdez már, persze csak ha van kerék köszke
az tökéletes lenne, és nagyon-nagyon köszi
Ha akarod megkérdem néhány üzletben, haveroknál hátha tud vki. Ilyenek általában van/tudnak rendelni. Jövőhét végére tudok mondani vmit ha neked jó.
nekem meg csak a 18as kerék lenne jó.....szupermotósítani akarom kicsit
hát szetm ezt elég nehéz beszerezni...vmi bontott tuareget kéne keresned, neten hátha van...
Szerintem is maradjanak a motorosok. Amúgy tényleg kellene a windre plexi nem tudtok vhol mert még a ker-ben is azt mondták hogy új már nincs.
Tuareg 125-szerintem az iwiw-es club-on én csak a moccosokat hagynám meg....azért a moccosok tartsanak össze
sztem nem lett rossz a rex-es kép se....bár mondjuk azt nem én katt...de a minősége sokkal jobb....csak itt nem tom mért ien, lehet lekicsinyült vagy passz...
Ohhh....köszönöm szépen a bókokat ...hát művészi tehetségem kecsegtettem egyik este a monitor előtt elkezdtem a mobillal kattogtatni és ez lett az eredmény.De mások azt mondták h tök másképp nézek ki élőben....hát lehet de ez is én vok a képen
az ot elissa,téleg szép lány,csak az az rx es kép vhogy nem sikerült jól,de ez az új má király
nah,én mek bulzini
cső midnenki