az 1 dolog,h most épp ne mmotorozol teknikai okok miatt,de attól tuareged van emg motoros vagy
nekem se megy moszt az etx,szimózok
na mek is nyomok pár 1kereket
A nem motorozik mire vonatkozna? Most én sem motorozok, mivel a tuaregem pillanatnyilag naked, ezért nem raktam föl képeket sem, meg mert egy "picit" megviselt.
Bakker mennyi "okos" bejelöli a tuaregesek barátikörét iwiw-en...
Nemsoká válogatás lesz... aki nem motorozik azt sajna elküldöm...
Várom a javslatokat hogy kik maradjanak... Motorosok? Apriliások? Endurósok? 125 ösök? vagy csak a Tuaregesek... mondjuk úgy kevesen lennénk... sajna... (tuaregesek meg a többi Aprilia 125 ös enduró)
hali! köszi az együttérzést mindenkinek jah meg Loveimnek majd a dugót ha minden igaz a jövő héten már mehetek csapatni vele és minden meg lesz csinálva rajta......úgyhogy a taliig asszem lefestve lesz, és nem lesz 70es henger....arról lebeszéltek
Pedig beszéltem egy manusszal és megbeszéltük hogy sms-ben küldöm a címem meg hogy mi kell és teszi is postára...
Km óra spirál, meg power bowden... olyan 2-3 ezer körülre mondta...
Festékből még van, kromofág, gázlámpából a gáz, drótkorong, szórókitt is kell.. kb ezek
Loveim: nem olyan rossz vidkari, a 7-es széria alapkategóriás kártyája, de nem hinném, hogy mondjuk egy Crysis majd szaggatásmentesen elfut rajta... Én a helyedbe megvárnám a 8-as széria közép és alsó kategóriás kártyáit, azok jók lesznek egy darabig!
Nálatok olyan fasza idő van? Nálunk tiszta takony az idő.
nekem se megy moszt az etx,szimózok
na mek is nyomok pár 1kereket
Nemsoká válogatás lesz... aki nem motorozik azt sajna elküldöm...
Várom a javslatokat hogy kik maradjanak... Motorosok? Apriliások? Endurósok? 125 ösök? vagy csak a Tuaregesek... mondjuk úgy kevesen lennénk... sajna... (tuaregesek meg a többi Aprilia 125 ös enduró)
phisoo,ak van mit venned
Km óra spirál, meg power bowden... olyan 2-3 ezer körülre mondta...
Loveim: nem olyan rossz vidkari, a 7-es széria alapkategóriás kártyája, de nem hinném, hogy mondjuk egy Crysis majd szaggatásmentesen elfut rajta... Én a helyedbe megvárnám a 8-as széria közép és alsó kategóriás kártyáit, azok jók lesznek egy darabig!
ingyé odaadod neki?
de nembiztos h jó ám az bele,van sok méret a dugókból..nikasilos a henger?
Szegény maxi barátunk úgynézki megszopta, tűgörgő kopás, dugócsere , de én vagyok olyan rendes és felajánlom neki az alig használt vertex dugómat