Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

citromnak van 19 es,meg 21is az nem jó
Elissa, az Te vagy a képen????? Nagyon helyes vagy!!! A másik képen valahogy nem jön ki az arcod rendesen
valaki nem tud occsó, 18"-os első kereket? amin piros agy van és tárcsás.....
én is jelöltem a klubbot de nekem Tuaregem van bár msot én se tok csapatni
Szia!
Nálatok olyan fasza idő van? Nálunk tiszta takony az idő.
az 1 dolog,h most épp ne mmotorozol teknikai okok miatt,de attól tuareged van emg motoros vagy
nekem se megy moszt az etx,szimózok
na mek is nyomok pár 1kereket
A nem motorozik mire vonatkozna? Most én sem motorozok, mivel a tuaregem pillanatnyilag naked, ezért nem raktam föl képeket sem, meg mert egy "picit" megviselt.
Bakker mennyi "okos" bejelöli a tuaregesek barátikörét iwiw-en...
Nemsoká válogatás lesz... aki nem motorozik azt sajna elküldöm...
Várom a javslatokat hogy kik maradjanak... Motorosok? Apriliások? Endurósok? 125 ösök? vagy csak a Tuaregesek... mondjuk úgy kevesen lennénk... sajna... (tuaregesek meg a többi Aprilia 125 ös enduró)
nah mára lépek, meek csajom robogójába beteszem a hengerfejtömítést, aztán meek gyros-ozni, majd este még lehet jövök byebye
Szevasztok! Na csak le lessz festve, ha minden igaz. Ha kész lessz nyomok fel képeket én is. Elissa jó az új kép.
hali! köszi az együttérzést mindenkinek jah meg Loveimnek majd a dugót ha minden igaz a jövő héten már mehetek csapatni vele és minden meg lesz csinálva rajta......úgyhogy a taliig asszem lefestve lesz, és nem lesz 70es henger....arról lebeszéltek
elissa jó az új képed
phisoo,ak van mit venned
Hát most már az lesz bakker, de majd ha tudsz légyszi te is szólj már rájuk ...
nekem is 2-3ezret mondott haver...és azt mondta szerinte van...probáld már felhívni ujra és rákérdezni...
Pedig beszéltem egy manusszal és megbeszéltük hogy sms-ben küldöm a címem meg hogy mi kell és teszi is postára...
Km óra spirál, meg power bowden... olyan 2-3 ezer körülre mondta...
Tuareg 125- most volt itt haver rákérdeztem, ő nem tud róla semmit ....de amugy milyen milyen bowdenre lenne szükséged...?
Sziasztok srácok!Nya....toltam egy uj fotot fel....azta maxi akkor non pórul járt...
Festékből még van, kromofág, gázlámpából a gáz, drótkorong, szórókitt is kell.. kb ezek
Loveim: nem olyan rossz vidkari, a 7-es széria alapkategóriás kártyája, de nem hinném, hogy mondjuk egy Crysis majd szaggatásmentesen elfut rajta... Én a helyedbe megvárnám a 8-as széria közép és alsó kategóriás kártyáit, azok jók lesznek egy darabig!
biztos jó lesz
hát,maj kiderül,csak jó bele vmeik
Gforce 7300 gs vidkariról nem tud vki véleményt mondani? valszeg az lessz a gépembe
2 db 50 es dugom van am is vmeik csak joo
70 es szettre még nincs péze, nikaszilos henger, ha jó bele akkor odaadom, ha nem akkor eladom másnak
de akar 70es hengert nem? akk meg úgyis új dugó lesz
ingyé odaadod neki?
de nembiztos h jó ám az bele,van sok méret a dugókból..nikasilos a henger?
Jó napot, jónapot?, Miujság van?

Szegény maxi barátunk úgynézki megszopta, tűgörgő kopás, dugócsere , de én vagyok olyan rendes és felajánlom neki az alig használt vertex dugómat