Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát,nem adom fel,de szünetet tartok...
És megtudnád azt nekem saccolni hogy ez a sástó pontosan hol van ? mert a webes országtérképen sincs rajta
Hát nem tom...................remélem vkinek el tom paszolni és utánna crf 450!!
hát én persze megértem..mindenkit és minden lehetőséget figy kell venni...de sztem fölösleges olyan helyre menni ahol nincs látványosság...és Sirok v Kisnána ott szép várak vannak...Sástó ...van kilátó+tó..arra jó kanyargós az ut+gyönyörű a táj...
ugyanugy rácseszhetsz egy nem olasz moccal is.....
Na igen ezek tök jó helyek amiket mondtál... nekem sástó tetszene de még nem találtam meg a térképen... voltam már ott.. van valami kilátó is asszem, ott vettem a kereplőmet Csak az a baj ezzel a helyekkel hogy ez fireballnak egyre messzebb van... sajna, azért néztem inkább délebbre...
Így van ne adja föl senki én NAGGYON NAGYOT szívtam az enyémmel.......nekem komplett motorcsere volt +gyújtás És megfogadtam h olasz motrot soha többet!!
fire ne add fel!!!!Mindenkit érnek vannak rossz napjai...de majd fajintosul összerakod a géped...és jobb lex mint ujkorában..aztán már el is felejted ezt
Hurráááá!Köszi szépen nekem is szétesett az a ..................
www.italmondo.hu asszem ez az, itt van jó pár cuccos, és aprilia hátsó lámpa is...
elissa tud bontót,olvass visza pár oldalt,nem rég volt szó róla,van tel szám is
Csá srácok!Bocs a témaváltásért de az előbb írtam és nem válaszolt sennki Tehát a kérdés mégegyszer :Nem tud vki tuareg rally-hoz alkatrészt?? PLS fontos lenne nagyon!!
semmi kedvem öszerakni
maj 1 hónaő múlvat talán megcsinálom
de a talira azért remélem jössz? az kötelező mindenkinek!!!!!!
Seperc alatt összedobod majd.. jobb lesz mint új korában...
hát ezek alapján télleg eléggé sz*r lehetett......
Bazz, én nem is tudok mit mondani, sajnállak
Bazz csoda hogy hazaértél
nemtudom... széthullott ez a szar
bebasztam a garázsba kinn a telken,1 hónapig tuti rá se nézek,orohadjon meg ahol van....
azta... ...de hogy hagytad el a lámpit, deknit, kipufft?Nem volt rendesen rögzítve vagy mi a fene?...maxi- még nix üléshuzat...
kimentünk pályázni,és minden ott szart be... elszaaktt a gáz bocden,megcsináltuk,bezart a gyertya..kicseréltünk,mentem,elhagytam a hásó lámpát,deknit,kipufogót....hazafele elhagytam a az 1ik térdvédőm és az 1ik keztyűm,meg a CROSS nacim,amit most vettünk 20k ér...
a naci szerencsére meglett meglett,me meglátam,h nics meg viszamentem,és 1 nő megtalálta az út szélén,,
hát köszöni megvan még szerelő mindig nem látta.....de msot müxik....kop...kop.... és a tiéddel mi a helyzet? üléshuzatod van már?
maxi- a te verdáddal mizu?
télleg mesélj mi történt.....
azt tudom....de mi történ mi lett a gépeddel?nem értem...