hát én persze megértem..mindenkit és minden lehetőséget figy kell venni...de sztem fölösleges olyan helyre menni ahol nincs látványosság...és Sirok v Kisnána ott szép várak vannak...Sástó ...van kilátó+tó..arra jó kanyargós az ut+gyönyörű a táj...
Na igen ezek tök jó helyek amiket mondtál... nekem sástó tetszene de még nem találtam meg a térképen... voltam már ott.. van valami kilátó is asszem, ott vettem a kereplőmet Csak az a baj ezzel a helyekkel hogy ez fireballnak egyre messzebb van... sajna, azért néztem inkább délebbre...
Így van ne adja föl senki én NAGGYON NAGYOT szívtam az enyémmel.......nekem komplett motorcsere volt +gyújtás És megfogadtam h olasz motrot soha többet!!
fire ne add fel!!!!Mindenkit érnek vannak rossz napjai...de majd fajintosul összerakod a géped...és jobb lex mint ujkorában..aztán már el is felejted ezt
Csá srácok!Bocs a témaváltásért de az előbb írtam és nem válaszolt sennki Tehát a kérdés mégegyszer :Nem tud vki tuareg rally-hoz alkatrészt?? PLS fontos lenne nagyon!!
kimentünk pályázni,és minden ott szart be... elszaaktt a gáz bocden,megcsináltuk,bezart a gyertya..kicseréltünk,mentem,elhagytam a hásó lámpát,deknit,kipufogót....hazafele elhagytam a az 1ik térdvédőm és az 1ik keztyűm,meg a CROSS nacim,amit most vettünk 20k ér...
a naci szerencsére meglett meglett,me meglátam,h nics meg viszamentem,és 1 nő megtalálta az út szélén,,
maj 1 hónaő múlvat talán megcsinálom
bebasztam a garázsba kinn a telken,1 hónapig tuti rá se nézek,orohadjon meg ahol van....
a naci szerencsére meglett meglett,me meglátam,h nics meg viszamentem,és 1 nő megtalálta az út szélén,,