Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

lol hát én erre rá nem ülnék max full egyenesben
hát jah...valószínű,hogy jó olaj de nekem már marad ez a MOL kivéve ha találok szerelőt, és ő ki nem cseréli de azért köszke
Nekem a repsolt ajánlotta itt egy jóbarátom autóboltos meg hát ért is hozzá kicsit... Nem olyan drága és ár érték arányban nagyon jó... Meg pláne ha belegondolsz hogy kik használnak repsol olajat.., csak nem lehet rossz www.acerbis.it/files/plastic/t... www.honda.co.jp/WGP/race2006/f...
De neked Elissa mien rossz tapasztalatod van a Mol oillal? jó bulizsát mindenkinek
Még itt vagyok énis Csak menetközbe tv-zek, netezek, meg minden.........
Hát akkor jó bulizást neked... majd addig tartjuk a frontot...
nem estem...már 4éves korom óta tudok...bár a legjobbakkal is megesik...Egerben Cseboxnál ....de most lépek mentem partyzni...by
Csak 2t van....300---tol ,de kevés van belöle..
Azért mondtam hogy "még" mivel manapság ilyen jókat nem nagyon csinálnak...
És milyen volt korizni? nem estél? Egerben merre van jégpálya? Egyszer erre is elnézhetnétek
hogyhogy még?
A 2t a teknika csúcsa
akkor mi tartjuk 2-en a topicot életben
pff bocs megnéztem a képet mégegyszer már tudom...
Mennyebe van egy ilyen tdr? ez még 2T mi?
Én itt vagyok... nem nagyon járok partyzni...
nya mindenki partyzni van?
izlések és pofonok,jó a kis TDR tipikus városi rohangállo+kis lightos terepen is elvan
Szép estét srácok!Most értem haza a korizásból, huuu de fasza volt ..megyünk jövő7-en is...Tuareg 125- Egerben voltunk műjégpályán...maxidj- sztem öntsd bele simán az oilt...de a MOL-ost én nem tenném bele a helyedben ...persze ez csak az én véleményem
DAKAR de mááán
Ha nyitva hagyod két hétig kipárolog belőle
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, 4t mocinál se csinálnak ilyet pedig abban a henger is keni az olaj(bár abban van olajszűrő)
De kurva jól néz ki az a TDR az öntött felnivel meg a sima gummával.... egész megtetszett
Régebben néztem tdr125 öst de nem volt olyan jó mint a Tuareg....
és a hátsó?
És szerinted a gázolajjal ami nemjön le belöle azzal mi lesz mert 1-dl biztos marad benne.....
rg-mel egyzser mentem 40 km-t olaj nélkül, mert eltünt belőle, mire hazaértem már nem tudtam váltani, és megégette a kezem a blokk hátulja, tolásnál is olyan kegyetlenül nyikorgott...
Raktunk bele olajat, egyből tökéletes lett, semmi hang, tökéletesen váltott.