Nekem a repsolt ajánlotta itt egy jóbarátom autóboltos meg hát ért is hozzá kicsit... Nem olyan drága és ár érték arányban nagyon jó... Meg pláne ha belegondolsz hogy kik használnak repsol olajat.., csak nem lehet rossz www.acerbis.it/files/plastic/t...www.honda.co.jp/WGP/race2006/f...
Szép estét srácok!Most értem haza a korizásból, huuu de fasza volt ..megyünk jövő7-en is...Tuareg 125- Egerben voltunk műjégpályán...maxidj- sztem öntsd bele simán az oilt...de a MOL-ost én nem tenném bele a helyedben ...persze ez csak az én véleményem
Ha nyitva hagyod két hétig kipárolog belőle
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, 4t mocinál se csinálnak ilyet pedig abban a henger is keni az olaj(bár abban van olajszűrő)
De kurva jól néz ki az a TDR az öntött felnivel meg a sima gummával.... egész megtetszett
Régebben néztem tdr125 öst de nem volt olyan jó mint a Tuareg....
rg-mel egyzser mentem 40 km-t olaj nélkül, mert eltünt belőle, mire hazaértem már nem tudtam váltani, és megégette a kezem a blokk hátulja, tolásnál is olyan kegyetlenül nyikorgott...
Raktunk bele olajat, egyből tökéletes lett, semmi hang, tökéletesen váltott.
A 2t a teknika csúcsa
Hagyjuk már ezt a hülyeséget, 4t mocinál se csinálnak ilyet pedig abban a henger is keni az olaj(bár abban van olajszűrő)
Régebben néztem tdr125 öst de nem volt olyan jó mint a Tuareg....
Raktunk bele olajat, egyből tökéletes lett, semmi hang, tökéletesen váltott.