Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt még nem figyltem, mer csak 1esbe raktam be mer épp most első fékem nincs
hát az megesik..és könnyebben veszi a sebességet meg ienek?
monyuk ahoz kicsit járódnia kell...
hát picivel csendesebb lett, de kiderült, hogy kevés olaj volt benne
mer mi van az rtl en?
na és mien az új olajjal?
És???????????????????????????????????
Azt má láttam vagy 40 szer ...
Te beteg vagy? Nem látod mi megy az rtl en?
én nem csak kipróbáltam a moccot az új olajjal am vmi MOL-os Hypokol 85w90 asszem az olaj
na,mi van má mindenki a váltóval va nelfoglalva?
aúgy biztos,h a gázolajtól nem lesz semi baja,azé be beöntöd,peindítod,jár fél percet,vagy anyit se,kiengeded,aztán bele az új..de ez csak 1 tipp volt,na nem akarod,ne csináld...
Na mivan mindenki JurassicParkot néz?
alatt persze vastaps
TÖÖÖLTSD MEG, TÖÖÖLTSD MEG, TÖÖÖLDS MEG.............!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezaz! Csöpögtetted már eleget, töltsd bele az újat! Úgyis az a fő, hogy lygen benn! A váltó nem egy hűdekényes cucc!
Öntsd bele az ujjat és kész.. Sztem nem nehéz
na én má nem tom mit csinájjak az olaj meg már le van engedve.......
Nos.. ugye robbanásnak azt nevezzük, hogy olyan gyors az égés, hogy robbanásszerű, és lökéshullámok keletkeznek.... Az meg tulajdonképpena légfeleslegtől, meg a hőmérséklettől függ... Gyakorlatilag tűzveszélyes anyagok robbanhatnak... Benzit pl -43 fokon lehet tök biztonságosan tárolni, ott már annyira illékony csak, hogy nem alkot gyulladóképes elegyeta levegővel...

Megjegyzem megbuktam tüzeléstechikából :) Majd 24.-één újra.. de ezt tudom bibbííí :P
Nincs sok értelme szerintem, csak fel kell melegíteni(mész egy kört) és leengedni, akkor felhigul és kijön a piszok is.
Mondjuk ja , én is csak beleöntöttem az újat osz kéjsz...
Viszont a benya kicsit jobban párolog , pláne ha menne is vele... ott már lenne elég benzingőz... meg még leeresztené ilyenek...
max akkor úgy öntöm bele hogy belerakom, nem indítom be, és tologatom kcisit a moccot....
Szimeringek se szeretik túlzottan a benyát(főtengelyszimering az igen), kuplung se szeretei, meg én még ilyet hogy mosd ki benzinnel a váltót még soha a büdös életben nem hallottam
kipróbáélom benyával az vicces lenne
Benzin se robban, csak felgyullad, csak a benzingőz robban, de az is csak ideális kürölmények között, amit direkt se könnyű előállítani, nem hogy véletlenül
Háát szerintem ne nagyon mosogasd a váltórésuzedet! Se benzinnek, se gázolajjal! Hátha a kuplung nem szereti! De semmiképpen ne próbálj így meni vele, ha már beleöntötted, indítsd be, járjon pár másodpecet, ereszd le, és kész! De én inkább nem önteném bele... Jó, mocskos lesz az olaj egyből, de attól még ken, és ez a lényeg!