na,mi van má mindenki a váltóval va nelfoglalva?
aúgy biztos,h a gázolajtól nem lesz semi baja,azé be beöntöd,peindítod,jár fél percet,vagy anyit se,kiengeded,aztán bele az új..de ez csak 1 tipp volt,na nem akarod,ne csináld...
Nos.. ugye robbanásnak azt nevezzük, hogy olyan gyors az égés, hogy robbanásszerű, és lökéshullámok keletkeznek.... Az meg tulajdonképpena légfeleslegtől, meg a hőmérséklettől függ... Gyakorlatilag tűzveszélyes anyagok robbanhatnak... Benzit pl -43 fokon lehet tök biztonságosan tárolni, ott már annyira illékony csak, hogy nem alkot gyulladóképes elegyeta levegővel...
Megjegyzem megbuktam tüzeléstechikából :) Majd 24.-één újra.. de ezt tudom bibbííí :P
Szimeringek se szeretik túlzottan a benyát(főtengelyszimering az igen), kuplung se szeretei, meg én még ilyet hogy mosd ki benzinnel a váltót még soha a büdös életben nem hallottam
Benzin se robban, csak felgyullad, csak a benzingőz robban, de az is csak ideális kürölmények között, amit direkt se könnyű előállítani, nem hogy véletlenül
Háát szerintem ne nagyon mosogasd a váltórésuzedet! Se benzinnek, se gázolajjal! Hátha a kuplung nem szereti! De semmiképpen ne próbálj így meni vele, ha már beleöntötted, indítsd be, járjon pár másodpecet, ereszd le, és kész! De én inkább nem önteném bele... Jó, mocskos lesz az olaj egyből, de attól még ken, és ez a lényeg!
monyuk ahoz kicsit járódnia kell...
aúgy biztos,h a gázolajtól nem lesz semi baja,azé be beöntöd,peindítod,jár fél percet,vagy anyit se,kiengeded,aztán bele az új..de ez csak 1 tipp volt,na nem akarod,ne csináld...
Megjegyzem megbuktam tüzeléstechikából :) Majd 24.-één újra.. de ezt tudom bibbííí :P