Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

voltunk pályázni...
bocs nem tom mért 2*teszi be
de mért hullott szét???mi baja?
de mért hullott szét???mi baja?
tuareg 125- én nagyjábol ismerem a környéket...hát elnézést a hevesiektől...de arra semmi látnivaló nix..inkább ajánlanám Sirok, fel a Mátra Parád, esetleg Kisnána, Sástó....Sástón Camping is van...
monduk úgy széthullott az egész
fire-hogy érted h darabokban??? Mi történt, elestél?...
Csáó!Új vagyok itt fönt és kéne egy kis segítség!!!Van egy tuareg rallym és ahhoz kellene nekem hátsó lámpabúra, vagy az is jó lenne h mondanátok vmi címet h honnan lehet hozzá INGYEN VAGY MÉG OLCSÓBBAN alkatrészt szerezni Előre is kössz a segítséget!
cső minenki
hazaértem,hát nem igy terveztem ezt a napot... miden bajom van,etx darabokba....
Szerintem kicsit félreértesz... Olvasd el mégegyszer a hozzászólásomat...
Az -43°volt te :P És nem hülyeség, hanem tény :P Az alatt nem párolog annyira, hogy a levegővel gyulladóképes elegyet hozzon létre nyílt felszínen!
ZSEAR
Na ezen már nagyjából lehet szemezgetni Én ott Heves és Jászapáti környékét nézem... De majd megnézem a könyvemet hátha ajánl arrafelé valami jó dolgot... vagy esetleg valami camping helyet...
Várom a szavazatokat....
Nah megpróbálom feltenni az 50% os térképet hátha nem túl nagy...
Na hali mindenki!

Nah ma lefestettem az oldalidomokat is, azt ennyi, mert nem tudok semmit csinálni festés után, nehogy beleszálljon a por Jah nem felejtettem el a képeket sem, majd este felrakom őket(bár ezek még festés előtt készültek). Szegény Maxi, arra senki nem gondolt, hogy töltsön bele egy-két decit az új olajból, és azzal járassa 3 percet??? Én legalábbis így csináltam és egész jól kiszedte a ganajt...
Az meg mekkora hülyeség, hogy a benzingőzt még direkt is nehéz előállítani... Majd nyáron 40 fokban fél tanknál dobj egy gyufát a tankodba, aztán utána mondjad, hogy nehéz előállítani...
Nah, majd később felnézek, üdv all.
én nem,nemrég keltem+ebéd...
Na mi van már itt? mindenki motorozni van?
Én is jó reggelt srácok
Nem most keltem...
Na akkor én is bejelentkezem: JÓÓÓ REEEGGGELT TUAREGESEK!!!!!!!!!!!!!
jó reggelt all! nah ez az olaj jónak látszik....lámpánál gyorsulni akartam egyet, és félgázon felállt a mocc kerékre olyan vidám voltam utána, csak úgy nyomtam le a többi autóst
zsír,ak jöttök ti is
halottam,h itt jöttél nyélen az xr el
Sziasztok , alap haj , alap hogy minny indulunk pálya
Na megyünk simonnal felébreszteni béjlát , na mek izzíttyuk a 600-as xr-t
Na maj ott találkozunk , csácsá
hát nekem ez speciel nem jön be, persze azért kiprobálnám...jah fire-jó pályázást...
mek én is
cső mindenki
ma megyek pályázni ááááááááááááááh de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
mek hátha tok aludni
Na jól van elteszem magam ... mára
Széles utat! Jóó8