tuareg 125- én nagyjábol ismerem a környéket...hát elnézést a hevesiektől...de arra semmi látnivaló nix..inkább ajánlanám Sirok, fel a Mátra Parád, esetleg Kisnána, Sástó....Sástón Camping is van...
Csáó!Új vagyok itt fönt és kéne egy kis segítség!!!Van egy tuareg rallym és ahhoz kellene nekem hátsó lámpabúra, vagy az is jó lenne h mondanátok vmi címet h honnan lehet hozzá INGYEN VAGY MÉG OLCSÓBBAN alkatrészt szerezni Előre is kössz a segítséget!
ZSEAR
Na ezen már nagyjából lehet szemezgetni Én ott Heves és Jászapáti környékét nézem... De majd megnézem a könyvemet hátha ajánl arrafelé valami jó dolgot... vagy esetleg valami camping helyet...
Várom a szavazatokat....
Nah ma lefestettem az oldalidomokat is, azt ennyi, mert nem tudok semmit csinálni festés után, nehogy beleszálljon a por Jah nem felejtettem el a képeket sem, majd este felrakom őket(bár ezek még festés előtt készültek). Szegény Maxi, arra senki nem gondolt, hogy töltsön bele egy-két decit az új olajból, és azzal járassa 3 percet??? Én legalábbis így csináltam és egész jól kiszedte a ganajt...
Az meg mekkora hülyeség, hogy a benzingőzt még direkt is nehéz előállítani... Majd nyáron 40 fokban fél tanknál dobj egy gyufát a tankodba, aztán utána mondjad, hogy nehéz előállítani...
Nah, majd később felnézek, üdv all.
jó reggelt all! nah ez az olaj jónak látszik....lámpánál gyorsulni akartam egyet, és félgázon felállt a mocc kerékre olyan vidám voltam utána, csak úgy nyomtam le a többi autóst
Sziasztok , alap haj , alap hogy minny indulunk pálya
Na megyünk simonnal felébreszteni béjlát , na mek izzíttyuk a 600-as xr-t
Na maj ott találkozunk , csácsá
hazaértem,hát nem igy terveztem ezt a napot... miden bajom van,etx darabokba....
Na ezen már nagyjából lehet szemezgetni Én ott Heves és Jászapáti környékét nézem... De majd megnézem a könyvemet hátha ajánl arrafelé valami jó dolgot... vagy esetleg valami camping helyet...
Várom a szavazatokat....
Nah ma lefestettem az oldalidomokat is, azt ennyi, mert nem tudok semmit csinálni festés után, nehogy beleszálljon a por Jah nem felejtettem el a képeket sem, majd este felrakom őket(bár ezek még festés előtt készültek). Szegény Maxi, arra senki nem gondolt, hogy töltsön bele egy-két decit az új olajból, és azzal járassa 3 percet??? Én legalábbis így csináltam és egész jól kiszedte a ganajt...
Az meg mekkora hülyeség, hogy a benzingőzt még direkt is nehéz előállítani... Majd nyáron 40 fokban fél tanknál dobj egy gyufát a tankodba, aztán utána mondjad, hogy nehéz előállítani...
Nah, majd később felnézek, üdv all.
halottam,h itt jöttél nyélen az xr el
Na megyünk simonnal felébreszteni béjlát , na mek izzíttyuk a 600-as xr-t
Na maj ott találkozunk , csácsá
cső mindenki
ma megyek pályázni ááááááááááááááh de jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
mek hátha tok aludni
Széles utat! Jóó8