Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

járatás..az nem jó
koksztakarítás?
de megint johet a bejáratás......megint vagy 1000 km ,tötyölés utánna meg 3000 km- enként, koksztalanítás
ahh, nekem naon teccik, cep uj színe van, meg a szaga is az képet nem tok, mert 2 faluval odébb van, meg a gépsárkány is, holnap v. hétfőn teszi össze hawer.
etx tuareg
mi történt a kezeddel?
loveim,jó a henger?képet szúrjál má róla
Szepjoestet!

Megjott a hengerem

A helyet ahonnan jött, viszont egyelőre nem sikerült megkérdezni!
Na én léptem kell a game.fater majd jön ha ide egendem.bb all
Azért írok hibásan mert gipsz ,van a kezemen
Kotró és rakodógépek meg teherautók.
Azt megsúgta .faterom .h nem naon ,taliztunk még olyanl siratóval amino lnem mennék fel?
a Nagytarcsai enduro-pályán én vok mindig az 1. apa befőőőt.
na végre elment fater , átvettem az uralmat:D
RXV 550-esek és becsuszott1-2 450-es is.
cső
miféle gépek?
Csövi mindenkinek!
NEM vagyok katasztrófa elhárító!
Számítottam némi vendégre a gépeink körül, mivel a múltkor is mikor ilyen sz..r idő volt kipakolták őket, ablakaikat, lámpáikat kitörték. Az őrségben meg nem bízok - legfeljebb saját zsebre dolgoznak.

hát ezt inkább hagyuk...
mizu amúgy?
uu megtennéd ha szépen megkérlek? aztán parancsolj rájuk légyszi hogy küldjék mert már hiányom van
Tuareg125-de ha gondolod rákérdezek mert szerelő haverom nála dolgozik, ha jön át megkérdem...
fire- de szted egy nő mitől fullos? ...Tuareg125- mondtam én h gyere le inkább... és ha segítség kell...kimegy eléd vasutra....elmegyünk együtt hozzá...enny
hali mindenki
szija elissa
hát,gondolom ez maxi vágya,1 fulllos nő nem?
nálunk se volt vmi komoly vihar,még a szimóm se borította fel,pedig levan törve a sztelből 1 darab,és nem vmi stabilan áll
Szasztok
Axel a gyapotra gondolsz? Hogy boltban lehet e kapni azt nem tudom, nekem fater hozza a cégtől. Van is itthon valahol csak elkeveredett kicsit a garázsban... Ha más nem akkor egy vízcső burkolatot megbontassz és tessék... Azokat gyapottal szigetelik csak vigyázz hogy kesztyűben nyúlj hozzá mert elég szar érzés ha beletörik a bőrödbe... mondjuk rágóval ki lehet szedni...
Mág mindíg nem jött a bowden
Hellosztok srácok...látom jó témátok volt az este ...fire- mért neked olyan fullos nőd van??? Ha már így maxinak akartok csajt keresni...sztem majd talál ő magának...hihi....jah nálunk este non fujt a szél..de nem volt hál égnek olyan vihar amit beígértek...meg most is non fujjj...
Napot mindenkiek aki itt van és azoknak is akik nincsenek itt! Mizu errefelé?? Nálunk elég szar az idő de azért szerintem du-n bevállalok egy kis mocizást Jah télleg lenne egy olyan kérdésem hogy a kipuffba olyan hangtompító cuccost honnan lehet szerezni??
Na mentem suliba!

11 fele jövök!

Széles Utat!
Joo reggelt vietnam!

Hat sztem jool az basztak, egesz ejsaka semmi, ugy aludtam mint a bunda, semmit nem halotta, most viszont megint kezd ugy fujni mint este fujt%
A szél sztem gyengült ... már nem is fütyül az ablakon... de lehet még most jön a feketeleves... nem bírom tovább...
Jó éjt! Széles utat!
Még semmi...