Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

van rés és végére már sikerült elérnem h ösze koszoljam magam
Szívómembránt vedd ki és nézd meg nincs-e leragadva, sérülve...
Alaphelyzetében van-e rés a lamella meg a ház között, azt is nézd meg.
szia gyertya csere volt gyujtás álitás is megesett már ! azóta benzin is eljut a gyertyáig és beindult 3-ad szora és ismét benzin hiányos helyzet lépett fel ! most nemtom hogy sok benzint kap vagy keveset! dugó törés gyürütörés kilöve lelsasoltam jó!
Szia!
A gyertyát cserélted is vagy csak nézted a szikrát?Mert let hogy kézben ad szikrát de nyomás alatt a motorban nem.A gyujtást vissza állitanám alapra mert az egy biztos pont ahol mennie kell a motornak,és ha már müködik akkor állitgatnám.Lehet a kompresszio is a probléma, mert irtad hogy megragadt.Ez lehet gyürütörés dugattyu hiba de a henger is megsérülhetett. Lehet hogy annyi kompresszió van benne hogy némi benzint tud szivni de hogy a dugatyu fölé nyomja az már nem elég neki.Én kicserélném a gyertyát egy másikra amit tudom hogy jo, a gyujtás vissza állitanám alapra és mérnék egy kompressziót,vagy lehuznám a hengert.
Remélem tudtam segiteni.
HELP nekem!
nem indul a mocim ,minden féle karburálás gyertya cserélgetés behuzás után sem ! furcsaság meg az hogy, olyan az egész, mintha nem kapna benzint, ha kiveszem a gyertyát és rugdosom a motort , nyoma sincs az ujamon benzinek !Viszont a forgatyusházba meg jut!gyertya jó , gyujtás jó , legalábbis a 30 fokos tartományon belül van ,meghát elindult ugyhogy biztos h jó ! forgyatyus házig eljut a benzin. 2X beindult rugás ra, egyszer lefuladt , másodszora meg megszorult , mert nem tettem a hütöjébe vizet, igaz csak kb 12 másodpercig járatam és már meg is szorult :S valami ötletet légyszi.
a moci 1 125cccm aprilia tuareg , keverékel megy, légszüröm igazábol egy zajcsökentö doboz,poverszelepem fura mechanikus de jukas a membrán de nagyábol majdnem tejesen nyitotra tekertem nagyábol enyi mielöbb irjatok köszi!
eladó cuccok.henger,karbi(26-os)15000ft,blokk szintén 15000ft(főtengely még használható egy darabig),olaj dekni 3000ft,hengerfej 2500ft.
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft

ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft

önindítók 8ezer ft/db áron(újszerűek)

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
Aprilia Tuareg Wind alkatrészek kedvező áron eladók!
Rotax 127-es blokk alkatrészek eladók!
Egybe minden kedvezménnyel! Nagyon jó állapotúak, szinte pár km-esek.
Kérlek itt keressetek!
palacsinta@citromail.hu
Kösz srácok !
Szia! Már eladtam, de ha az emlitett dolgok közül kell valami akkor olcsón megkaphatod!
Szia!
Az első rezonátort mennyiért adnád?(aprilia tuareg ralyhoz kellene 125-ős.
én is itt vettem a km spirálomat és tökéletes én is ezt ajánlom :)
hello!km spirál van itt 2500ft-ért www.cma-motor.hu én is itt vettem
hello!szerintem nem nehéz mert mindennek megvan a helye!
hello, nekem az lenne a kerdesem, h talaltam egy elado tuareget, es annyi a baja, h a világítása ,kapcsolók nincsenek bekötve, ezt mennyire nehéz megcsinalni, szerviz kell hozza, vagy hometuning-gal is meglehet? nem vok egy motorszerelő, szal :D mennyibe kerulhet összeszedni hozzá az alkatrészeket? kérlek aki tud, segitsen
Szia! Fordulatszámmérő spirál lenne, de szerintem az ugyan az mint a kilométeróra spirál, ha érdekel.
Az akksi fedele érdekelne meg esetleg Km óra spirál. Megoldható?
Szia!
Sajnos nincs.
Van hozzá gyújtásom, tuningfőtengelyem, membránom, karbim,
ilyesmik ha esetleg érdekel!

Péter
Eladó üzemképes Aprilia Tuareg Wind egészben vagy alkatrésznek is.
Érd: 20/5389462, Nagykanizsa
Hali!

125-ös Rx hez jobb hátsó idomot nemtudsz?
Szia! Tudok Rotax 127-es komplett blokkot bele, ha gondolod. Írj egy mailt domotorpeti@gmail.com-ra!

Péter
hali! van egy aprilia etx 125.ösöm, és most ment el kaszálni a blokk. nem tud valaki egy bontott bolkkot? előre is kösz