szia gyertya csere volt gyujtás álitás is megesett már ! azóta benzin is eljut a gyertyáig és beindult 3-ad szora és ismét benzin hiányos helyzet lépett fel ! most nemtom hogy sok benzint kap vagy keveset! dugó törés gyürütörés kilöve lelsasoltam jó!
Szia!
A gyertyát cserélted is vagy csak nézted a szikrát?Mert let hogy kézben ad szikrát de nyomás alatt a motorban nem.A gyujtást vissza állitanám alapra mert az egy biztos pont ahol mennie kell a motornak,és ha már müködik akkor állitgatnám.Lehet a kompresszio is a probléma, mert irtad hogy megragadt.Ez lehet gyürütörés dugattyu hiba de a henger is megsérülhetett. Lehet hogy annyi kompresszió van benne hogy némi benzint tud szivni de hogy a dugatyu fölé nyomja az már nem elég neki.Én kicserélném a gyertyát egy másikra amit tudom hogy jo, a gyujtás vissza állitanám alapra és mérnék egy kompressziót,vagy lehuznám a hengert.
Remélem tudtam segiteni.
HELP nekem!
nem indul a mocim ,minden féle karburálás gyertya cserélgetés behuzás után sem ! furcsaság meg az hogy, olyan az egész, mintha nem kapna benzint, ha kiveszem a gyertyát és rugdosom a motort , nyoma sincs az ujamon benzinek !Viszont a forgatyusházba meg jut!gyertya jó , gyujtás jó , legalábbis a 30 fokos tartományon belül van ,meghát elindult ugyhogy biztos h jó ! forgyatyus házig eljut a benzin. 2X beindult rugás ra, egyszer lefuladt , másodszora meg megszorult , mert nem tettem a hütöjébe vizet, igaz csak kb 12 másodpercig járatam és már meg is szorult :S valami ötletet légyszi.
a moci 1 125cccm aprilia tuareg , keverékel megy, légszüröm igazábol egy zajcsökentö doboz,poverszelepem fura mechanikus de jukas a membrán de nagyábol majdnem tejesen nyitotra tekertem nagyábol enyi mielöbb irjatok köszi!
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft
ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft
Rotax 127-es blokk alkatrészek eladók!
Egybe minden kedvezménnyel! Nagyon jó állapotúak, szinte pár km-esek.
Kérlek itt keressetek!
palacsinta@citromail.hu
hello, nekem az lenne a kerdesem, h talaltam egy elado tuareget, es annyi a baja, h a világítása ,kapcsolók nincsenek bekötve, ezt mennyire nehéz megcsinalni, szerviz kell hozza, vagy hometuning-gal is meglehet? nem vok egy motorszerelő, szal :D mennyibe kerulhet összeszedni hozzá az alkatrészeket? kérlek aki tud, segitsen
Alaphelyzetében van-e rés a lamella meg a ház között, azt is nézd meg.
A gyertyát cserélted is vagy csak nézted a szikrát?Mert let hogy kézben ad szikrát de nyomás alatt a motorban nem.A gyujtást vissza állitanám alapra mert az egy biztos pont ahol mennie kell a motornak,és ha már müködik akkor állitgatnám.Lehet a kompresszio is a probléma, mert irtad hogy megragadt.Ez lehet gyürütörés dugattyu hiba de a henger is megsérülhetett. Lehet hogy annyi kompresszió van benne hogy némi benzint tud szivni de hogy a dugatyu fölé nyomja az már nem elég neki.Én kicserélném a gyertyát egy másikra amit tudom hogy jo, a gyujtás vissza állitanám alapra és mérnék egy kompressziót,vagy lehuznám a hengert.
Remélem tudtam segiteni.
nem indul a mocim ,minden féle karburálás gyertya cserélgetés behuzás után sem ! furcsaság meg az hogy, olyan az egész, mintha nem kapna benzint, ha kiveszem a gyertyát és rugdosom a motort , nyoma sincs az ujamon benzinek !Viszont a forgatyusházba meg jut!gyertya jó , gyujtás jó , legalábbis a 30 fokos tartományon belül van ,meghát elindult ugyhogy biztos h jó ! forgyatyus házig eljut a benzin. 2X beindult rugás ra, egyszer lefuladt , másodszora meg megszorult , mert nem tettem a hütöjébe vizet, igaz csak kb 12 másodpercig járatam és már meg is szorult :S valami ötletet légyszi.
a moci 1 125cccm aprilia tuareg , keverékel megy, légszüröm igazábol egy zajcsökentö doboz,poverszelepem fura mechanikus de jukas a membrán de nagyábol majdnem tejesen nyitotra tekertem nagyábol enyi mielöbb irjatok köszi!
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft
ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft
önindítók 8ezer ft/db áron(újszerűek)
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
Egybe minden kedvezménnyel! Nagyon jó állapotúak, szinte pár km-esek.
Kérlek itt keressetek!
palacsinta@citromail.hu
Az első rezonátort mennyiért adnád?(aprilia tuareg ralyhoz kellene 125-ős.
http://www.cma-motor.hu/BOWDEN...
:)
Sajnos nincs.
Van hozzá gyújtásom, tuningfőtengelyem, membránom, karbim,
ilyesmik ha esetleg érdekel!
Péter
Érd: 20/5389462, Nagykanizsa
125-ös Rx hez jobb hátsó idomot nemtudsz?
Péter