Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Szerintem, ha Tuareg Wind 127-es blokkal, akkor 26-os a gyári karbi. Nekem is PHBH 26 NS van rajta.
hali! meg tudná valaki mondani hogy a 127-es blokkon gyárilag mekkora karburátor van? jelenleg 26-ossal használom.
van egy RX-em bontásra.
elsőkerék tárcsával, gumival 10ezer ft
vagy egybe fék munkahengerek nélkül 25ezer ft
értem köszi
Az egy rúgó lemez rajta, az nyomja vissza a kart alaphelyzetbe.
nem, hanem amikor levettem a műanyag fedelet ugye egy rugó tartja meg a féktől érkező bowden van belefogatva egy ilyen kis műanyag húzókába és szerintem arról esett le egy ilyen is lemez darabka és nem tudom hogy az mi célt szolgál. azon a műanyag húzókán van a helye véleményem szerint,de nem vagyok benn biztos.
ja egyébként még még tök frankó állapotban van a dugó is meg a henger is pedig pár több mint 20.000km benne van
Am arra vigyázz hogy rendesen össze legyen rakva, mert különben bánja a dugó meg a hengered!
Arra a 6-os alátétre gondolsz, ami a powernyelv és a 6-os anya közé kell?
Voltak vele gondok, de sok mindent megvettem hozzá, most már maga a gyújtás szikra kiváló kell hogy legyen, nagy kék szép szikrát lő.
hello engem érdekelni kipufogo készitése , 50 es tuaregem van
msn: wagner.zsolti@hotmail.com
sziasztok
nekem egy aprilia tuaregem van 50es , nincsen valakinek esetleg egy első kereke hozzá nagyon fontos lenne .. elöre iskköszönöm
Hali!

Jól emléxem hogy neked rossz a gyújtásod?
Egyébként nekem úgy néz ki megoldódott a túlmelgedés probléma egy hengerfejtömítés cserével
hát ilyen kis lemez kb 2 centi
Konkrétan milyen vasra gondolsz?
hello!
rave 2 powerem van szétszedtem a hengernél van benne 1 kis vas nem voltam biztos hogy hová kell vissztenni összeraktam de szaggat power felett:( valaki meg tudná mondani hová kell tenni?
Sziasztok!
Eladó lett Rotax 127-es AF1-em, sajnos nem sikerült megcsinálni...
Ezúton is KÖSZÖNÖM A SEGÍTSÉGET MINDENKINEK, aki innen a fórumról közreműködött, hogy idáig is eljuthassak vele egyáltalán!

Pénzem és időm elfogyott rá, sajnálom...
Akit esetleg érdekel
89000 ft

http://www.motor.hu/motor_vpag...

Széles utat!
Helló! Láttam nem vettél fel msnre. De ha érdekel a kerék, akkor még ma délután hívj max mert este már nem leszek itthon
Én kérdeztem, akkor most te válaszolj.
nemesg22@citromail.hu
e-mailben könnyebb nem?

orozoli2002@yahoo.com
A henger nem kell kössz.
A fogaskerék az kell, meg mond mid van még lemeztankos tuareg windhez és akkor ne 1 db fogaskerékért fizessem a postát.
van 1db 160as hengerem 5ért
Helló!

1 ezredesért persze, hogy kell. RAVE 2-eshez van valamid? Meg Tuareg láncvezetőd ami nem kopott van?
hali!

nekem van 1db ilyen fogaskerekem 1000ftért ha kell
Helló!

Az jó 127-esbe is? Elvileg jó mert egyforma ez a része a 123-assal, de nem tudom, nem volt olyanom. Mennyi pénzért adod?