Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tegyél fel képet a kipufogóról meg a karbiról!
Köszi. Ha menne, akkor nem akarnám tovább forgatni. Csak az a baj, hogy ez kb. 65 km/h és az unokatesóm ezer éves suzuki ts50-ese megeszi. :)
hello! szép a motorod! ne akard tovább forgatni mint 8000! elég az!
Hátul 50 szemes azt hiszem, elől nem tudom. De nem forog üresben sem sokkal többet. Üresben max. 8000. terhelés alatt meg mondom olyan 7500. Karburátor probléma nem lehet? Vagy valami biztos megvan benne buzerálva, mert alig eszik többet, mint egy simson. A simo 2,6-ot evett ez meg kb 3. Szóval vissza kel legyen folytva a kaja tőle.
mekkora lánckerekek vannak rajta? Üresben , illetve sebességekben sem forog többet?
Sziasztok. Folytás problémám lenne nekem is. Osztrák 2000-es RX50 nem forog 7500-nál többet. Nem dadog le, szóval szerintem nem elektronikai folytás van benne, de nem tudom, hogy hol keressem.
Kb. 3 litert eszik, szóval nagyon vissza lehet fogva. Valakitől olyat hallottam, hogy a beömlők is lelehetnek folytva?! Nem vennék rá másik hengert, ha menne az eredeti 50-essel. Segítsetek légyszi.
Rövid vagy hosszú menetes kell?
beírod a keresőbe itt felettem hogy ngk és kidob rengeteg választ!
Kösz! Sokat mondtál!
gyújtógyertya
Milyen gyertya kell a blokkba?
Aprilia sx 50-vagy Derbi hátsó lengővillát keresek.
Figyu!
kb. fél szezont még hasznalható..és gondoltam feldobom nem-e vkinek kell egy másik cuccal együtt és úgy a postázás ára is megéri.
Egyébként olcsó trükk..átfordítod és még egy egész szezon is.
De egy ennyire szétkopott,fos lánckereket miért nem a kukába dobod inkább?
Sziasztok!
Volt egy 2007-es Aprilia SX 50-esem.
1-2 alkatrész nálam maradt és elszeretném adni őket:
1. kép: gyári Derbi henger, honolásra szorul, hengerfej tömítéssel 5000Ft

2. kép: gyári tükör: 3000 Ft

3. kép: rendszám tábla nélküli felfogátsú hátsó indexpár: 4000 Ft

4. kép: 13-as első fogaskerék: 1000 Ft
Érdeklődésre gumikat is tudok az SM szettre vagy az enduró szettes RX változatra is!
Postát vevő állja! e-mail: lacika95@citromail.hu
Tel.: +3630/629-52-09
Hali!

Keresek rossz, törött fordulatszámmérőt és km-órát RX-re, akinek van és megválna tőle kérem jelezze a deniweit@gmail.com-on.

Köszönöm!
Aprilia rx- 50- es motoromat már régen eladtam és így megmaradt egy pár külső gumi, amikre már nincs szükségem.
Ha valakit érdekel írjon. Mondj egy korrekt árat, esetleg csere is érdekel. megyeri1979@freemail.hu

Egy pár Mitas enduro külső gumi, olyan 80% vagy 90% lehetnek.
(a gumik aprilia rx- 50 hez valók)

Első gumi mérete: 1.85 x 21 vagy 90/90 - 21
Hátsó gumi mérete: 2.15 x 18 vagy 110/80 -18
elsőfék munkahenger karal együt akinek van vonyitson erre az emailra áral együtt!berenyiadrienn89@freemail.hu
szia
hány szemest?
vagy ujjat inkább?
420 láncot keresek akinek van joálapotu irjon köszönet
Kértünk tőle videót, de úgy rémlik, hogy nem kaptunk róla!
Hogyha működne, akkor is piszkosul szarul nézne ki!
Sztem kamu!
Sziasztok. METAL néven irta egy srác hogy az rx re rárakta a simson kipufogot és tökéletesen müködött vele.Szerintetek?
Helló! Szerintetek 50 es hengerhez jó lenne a 125-ös MZ karbi? Vagy a membrános motorhoz más fajta karbi kell?
sürgösbe kéne nekem am6 lendkerék lehúzó!
akinek van csak csörgesen meg!06203757104