Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van munkám csak ruhellem! Jaja mehetne valami! Délelőtt kijössz a reptérhez? Több lett a járható út jobb a terep! Amugy ha valaki a ferihegyi reptérhez közel lakik szívesen látjuk!
Munkanélküli lettél? A bambusz. . . :D
Az rx köszöni szépen jól van! Holnap kis motorozás?
Helló, valakinek nincs eladó vagy nem tudja honnét tudnék szerezni 2005-ös RX, MX benzintankot illetve hűtőidomokat? Aki tud az kérem jelezze!

Peace
Nálunk semmi változás Timi szerencsére jól van. Viszont ha tudsz melót szólj kérlek:) Jah jól eljöttél a Bambuszodért:)))) Ha még kell akkor májusban lehet szüretelni! Vacak Rx jól üzemel?:D
Köszönjük szépen , jól! Remélem ti is ! Nimródról nem hallottam már 1 ideje. . .
Muszáj volt, elég ütött kopott volt szegény:) Amugy jól vagytok? Nimródról valami hír?
Látom kiélted a festőművészi hajlamaidat!
okéééééé!
Ééééés megkezdődött!:) Szevasztok régi arcok, és üdv az újaknak!:) Ismét elérhető vagyok itt is, a maci felkelt téli álmából:) Ajax kis sárdagasztás valamelyik nap?:)
A kinai valóban annyi!
45000FT ujonan ZZ4 től tudsz venni
mennyibe kerül egy aprilia rx 50 motorblokk?
Üdv
Akarok venni 1 főtengelyt de a neve után oda van írva h 17/17 illetve 20/20 az mit jelent meg a tűgörgöméret is 12x17x15 az nagy baj?
mert a gyári azt hiszem 12x15x15
Na tehát mégegyszer.. és elnézést hogy végig írom a fórumoldalt dellorto sha1412 és ugye 8500FT holnap rakok felróla képet ha valakit érdekel
Valakinek kell aprilia rx 50-hez gyári DELLORTO PHBD12 karburátor?
pontosan olyan mint http://auto-motor.vatera.hu/al..." target="_blank">ez 8500FT
zz4-et kérdezd! ha visszagörgetsz akkor találsz elérhetőséget
Nincs valakinek rx vagy sx váza? Van egy tökéletes blokkom, és akarok építeni egy jó motort, csak kellene valami váz, meg gyakorlatilag minden más. Esetleg más is jó, amik ezzel a blokkal szereltek.
olaj van benne egyáltalán? nekem a dt telóban volt letörve belül a vezető lap és lógott kotyogott miatta! de az elfolyatta az olajat is szép lassan!
Üdv
ha tolom lassan előre a motort és behuzom az 1 féket sokszor egymás után és hallok ilyen koppanást az nagy baj?
nem fölül kopog hanem inkább a inkább középütt motog ahol az teleszkópszár belecsúszik a fölső részbe.meg mintha mozogna is egy kicsit ki lehet kova? olaj nem folyik ez nagy baj?
menetközbe nem veszélyes?
Italmondo.hu én is innen vettem ujat.

használtan nincs értelme én vettem kb 50km ert birt mármint a használt.
Aprilia rx 50 hez vennék km óra meghatót
rx első kerék,tárcsa nélkül gumival
szacsomotor@freemail.hu
Ezt én is köszönöm szépen! leszedtem az angolt, mert nekem csak olaszul volt meg !