Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nincs mit
Megnézem!
Köszönöm a segítséget!
Üdv!
http://www.serviceaprilia.com/...

Itt keresd ki a típust, mert azt nem írtad le és nézz hozzá szervizkönyvet. Benne van, hogy hány ccm olaj kell bele.
10eft,posta megoldható(utánvétellel 1980ft,előre utalással sima csomagként 1050ft)
Tudna nekem valaki segíteni, hogy milyen olajat öntsek rx 50 első telójába és, hogy mennyit száranként?
Előre is köszönöm!
Mennyi az ára a központi telónak?
Üdv!
Hát igen.. sok ember ugy van vele h minek költeni rá ha úgy se fizetik meg én erre azt szoktam mondani h a motorommal nem keresni akarok hanem motorozni : )
Ja. kár èrte. sztem ez a motor mar tobb mint 300e ft omba van. Azt elfejtettem meg irni hogy van hozza egy turadoboz. es hat ugye az alu hengerrol es az arrow rendszerrol se beszeltem. en ha eladnam 240-250ert adnam fel. de nekem ez a motor felbecsulhetetlen. tudom h egy szaros rx nem.valami drz meg smc de nekem ez jelent most mindent
Ja és telóm is könnyezett.
Én 170 ért vettem az enyémet de új aksi és km csiga kellet.
kb tied 200-210 körül érhet csak az a baj h nem fogják megadni :S
mégis már 10 éves motorok.(ez csak az én véleményem)
Helo! Nemrêg lett kész az Rx em a blokkgeneral után. Már alig várom hogy hazahozzam! Nem akarom eladni, mery a motor hibátlan, csak esztètikailag van 1-2 kis hibája. De azèrt kìvâncsi vagyok hogy lenne-e èrdeklõdõ iránta. Új láncszett,gumi, felújitott elsõ teleszkóp, ês van hozzá cross szett is. Es meg sok aprosag. Szerintetek mennyit érhet?
nagyobb hengerszett és karbi . . .
Helló! Nem rég vettem egy Rx-et Aprilia Am6 Minarelli blokk van benne és gyújtásának nem lehet vhogy állítani? Hogy nagyobb teljesétményű vagy valahogy fel "turbózni"? Köszi előre is válaszotokat
Üdv! RV3 as blokkos Rx-hez van eladó, fordszámspirálom, gyári légszűrőházam, szívótorkom - ha valakit érint.
Engemis érdekelne a rv blokk.
Árat légyszi.
attszab1@gmail.com
szevaszto kvalaminek nincs eladóü első aluminium kereke sűrgős lene a segitséget előreis köszönöm!
Aprila rx-hez valaki nemtud oldalidomot és hátsò kereket és teleszkópot?
de ez amit leírtál konkrétan a főtengely szimering hibáját mutatja! Szóval azt a kis pénzt amibe kerül kicserélni azt megéri!
köszi! de szerintem ha egy kétütemü motor fötengejszimeringes az hidegenis ugyanugy szarakodik mint melegen de azért ha nemlessz más kicserélem kössz a tanácsot
Aprilia SX 125 fórum hogy hogy nincs? Valakinek nincs esetleg eladó kipufogója rá?
szevasztok. megtudná nekem mondani valaki, hogy a motorhispania, és az rx 50 hátsó lánckereke megeggyezik? nármint a furatok kiosztása.
főtengely szimering!
sziasztok!
segítséget szeretnék kérni van egy rx 50-em és hidegen megy rendesen de mikor felmelegszik megáll és képtelenség elindítani amíg le nem hül A gyergyát kicseréltem s ugyanúgy csinálja
ha jól tudom ha nem a gyergy akkor a gyújás elektronika csinálja
ha valakinek van ilyen tapasztalata kérem segítsen
előre is kössz!
Helló! 80-as henger van? Mennyiért? Milyen állapotban van?
Eladnám Metrakit rezómat,aki ért hozzá tudja hogy sokkal jobb mint a gianelli,leo vince és társai.Jobbos cső ezért gondolom hogy Rx-é,szétszedhető végdobbal.
80-as hengerrel és 20-as karbival használtam,elforgott az üveghegyen túlra is :D