Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Olyan problémával fordulok hozzátok, hogy barátomnak van egy 2000 Aprilia RX 50-e. Tegnap kint volt motorozni és a külön olajzó tönkre ment. Azt mondja, hogy fel van töltve olajjal, de világit a műszerfalon egy piros ikon. Tippet, tanácsot kérnék, hogy ha már valaki volt így, mi lehet a probléma ? (Még nem nézte meg, csak megkért hogy kérdezzek rá, mert neki nem jó a sz.gépe.)
Előre is köszi.
Sziasztok. Ha fognám magam és rá raknék egy supermoto gumit az endúrómra akkor egy super motot kapok? Ugyan ez fordítva? Van különbség a 2 motor között.?
Valakinek 110/80-18 as hátsó Pirelly rallycross használt gumi (pl szögesguminak)?
eladó am6 alkatrészek:

csak berugókarral inditható blokk blokkfelei (önindító hely nincs) 2db van.
váltó alkatrészek
komplett kuplung +kisfogaskerék
balance tengely + meghajtó fogaskerekek
70es vashenger kompletten
kuplungdekni, gyújtásdekni
váltótengely +váltókar
50es gilandori 1 nicasil henger (törött dugóval a dugó szerelési hiba miatt törött ) hengerfej nélkül.
berugótengely
gyári membrán
és még pár apróság.
ha érdekel valami irj képet küldök.

csere/beszámítás érdekel 50es gyári minarelli vashengerszettre.
köszi
lesz idöm akkor megszámolom és akkor mjd irok .
a fogaskereken megszámolod a fogakat a legegyszerübb ugy megállapítani mekkora (:
amugy elég a láncvédőt leszedni a blokkrol(2db himbusz) fogja, a fogaskereket pedig egy zégergyűrű ha jóltudom.
Dehogy is 1 fogaskereket nem tudom mekkora lehet tiedve de sztem 11-12-13 valahogy igy ez az a fogaskerék amin a lánc fut.
azzal mekkora sebeség növekedést érhetnék el? ha az elsöt változtatnám akkor a motort meg kéne bontani?
kiforog rendesen? első lánckerék k1000huf körül van. nagyvas.hu-n nézd meg.
azzal mekkora sebeség növekedést érhetnék el? ha az elsöt változtatnám akkor a motort meg kéne bontani?
Azt honnan látom hogy most mekkora van rajta?
Ha gyorsabban akarsz menni elöre nagyobbat hátulra meg kissebbet
probáld ki h elöre 1 el nagyobbat én azt tenném.
Hát persze, hogy lehetne növelni a sebességén, a fogaskerék meg attol függ mekkora van rajta jelenleg.
üdv
Lenne egy kérdések
Van egy gyári 50ccm 1999 rx-em ami 5 sebeséges. Erö van benne de akár hogy huzom neki 70km nél nem megy jobban.
kérdésem lenne hogy "fogaskerek változtatásával hogy lehetne növelni a sebeségét ?
elöreláthatoan menyibe kerülne,ês mekkora kellene rá?
Most meg nagy valószínűséggel a tűgörgőm van halálán, mert hallok valami kis "kerregő" hangot, meg mikor nyomom le lassan a berúgókart és a dugó áttugrik a holtponton akkor klattyan egy nagyot.
akkor fasza!
Kipucoltam a légszűrőt, most jónaktűnik!
Sziasztok!

Aprilia RX 50 eladó alkatrészek, szinte minden van. Minarelli AM6-hoz gyári és tuning alkatrészek is!

További alkatrészeket találsz az adatlapomon felsorolt motorokhoz és képeket is...

Vaterás termékeim.

Elérhetőségeim:
Tel: 0630-7255588
Email: honda4022@gmail.com

Zoli
Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne hogy a 2008 2009 es Rx ek aszfalton , tényleg nagyon rázkódnak ?
még nemvolt időm rá, majd most a hétvégén kipucolom, csak gondoltam megkérdezem hol kezdjem el (:
Köszönöm!
Karbit+légszűrőt kipucoltad már?
Sziasztok!
Ötleteket szeretnék kérni, hogy miért csinálhatja:

Néha mikor megyek vele üzemi hőmérsékleten húzom a gázt(nem rángatom) 6 ezres fordulat felett le akar fulladni és mikor visszaesik a fordulat akkor megy rendesen és igy tovább... állóhelyben nem csinálja.
Multkor meg is állt, az Istenért se akart beindulni, kiszedtem a gyertyát, kicsit megrugdostam gyertya nélkül megtörölgettem a gyertyát(őzikebarna színe volt), visszatettem a gyertyát és első rúgásra indult.

Kérlek segítsetek!

Előre is köszönöm!
Elküldtem a képeket.
Okkkéé... :D
A subertű miatt lehet a fulladás ?
19-es dellorto karbi és W16-os tű van benne.
Alapjáratról ha odahuzom neki akkor befullad a motor és meg is áll.
Már mindent kipróbáltam de ugyanaz a jelenség. A levegőcsavart is tekertem mindkét irányban de semmi.
Alapjárati fuvóka 38.