Hát ezek tuti nem mennek el 30e km-t! Biztos ,hogy nikasilos a henger, mert én úgy sejtem, hogy ezeket sima vashengerrel hozták ki (gilardoni1;gilardoni2).
Az orába 27E km van de már az elözö tulaj ugy használta h nem volt orája + én már 1200 körül mentem vele és fene tudja menyi ideje volt még az elözö elötti tuljank ora nélkül lehet akár 35 is van benne de még a kuplungdekni se volt levéve ról ha érdekel találsz fotot rola és videot.Levente96-B.peti(feltöltői néven .(szerintem acélból rakták össze: D másodszor meg gyári nikacil os hengert azt nem lehet fúrni
Ahh hát rossz is jó is:) A jó az hogy a hengered gyönyörűen dolgozik! De kicsit előbb elkezdtem a blokkot felújítani mert nagyon zabálta az olajat!:S De szerencsére nem nagy gond, csak szimeringek/tömítések cseréje félig már készen vagyok, de ezt most nem kapkodom el! Te hogy álsz a blokkal? Mire jutottál vele?
Üdv
a motorom teljesen gyári és azt is szeretném h az lenne és lenne 1 kérdésem h honnan lehetne szerezni gyári hengert+dugot? aprilia RX 50 ez 2000 res hez? mert nem akarok semmi tuningot csak már nagyon kicsi a kompresszió 30E kilóméter után.
Hmmmmmmm elgondolkodtató....... 30é rakok bele új blokkot ezt elhozom 50é 80bó megvan!:) Jah fasza lett a lendkerékleúzóm tökéletesre megcsinálták..... nah ez persze azt jelenti hogy a blokkot kiszedtem:) Már csak szét kell húzzam és felújítás az nem volt állapot amit láttál te is!
Csatlakozom az előttem szólóhoz, a tied 94 utánni, ezt legbiztonságosabban alvázszám alapján tudod megvizsgálni, felnit lehet már cseréltek rajt, ha DGM-el kezdődik a számsor akkor 95 előtti!
Viszont a kérdésedre a választ nem tudom mert az megint egy másik generációs amit a boltban lehet kapni... meg kéne mérd!
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy az én RX em 94 es és csak 2003-2004es gázbowdent találtam az interneten, hogy ugyan akkora lehet-e és nemlenne semmi méretbeli különbség?
Akkor a legvalószínűbb hogy Am5ös a blokkod, mert ha nem is érzel semmit akkor az azt jelenti hogy nincs is ott semmi, na ez logikus volt de legalább én tudom mire gondoltam:D Szóval meg kéne mutatnom hogy néz ki megbontva, ha csak valamiért nem kapcsolna 6ba azt érezned kéne még attól, max kidobná vagy épp nagy hangok közt be sem akarná venni!
Repsolnak tényleg szépen dolgozik a dr80! :))