Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nálam fasza a gép blokknak zsír hangja van, már 170km-t letudtam a bejáratásból!
Repsolnak tényleg szépen dolgozik a dr80! :))
Faterod életre keltette már az Atk-t? Szimeringek mennyibe fájnak?
Hát ezek tuti nem mennek el 30e km-t! Biztos ,hogy nikasilos a henger, mert én úgy sejtem, hogy ezeket sima vashengerrel hozták ki (gilardoni1;gilardoni2).
Az orába 27E km van de már az elözö tulaj ugy használta h nem volt orája + én már 1200 körül mentem vele és fene tudja menyi ideje volt még az elözö elötti tuljank ora nélkül lehet akár 35 is van benne de még a kuplungdekni se volt levéve ról ha érdekel találsz fotot rola és videot.Levente96-B.peti(feltöltői néven .(szerintem acélból rakták össze: D másodszor meg gyári nikacil os hengert azt nem lehet fúrni
Szia

Imádom hogy írok egy litániát és miután elküldeném, hopp valami közbejött....

Szóval rövidítve 2 féle lehetőség van, furatod a következő méretre ami proox dugószettel együtt 12 ezer körül!

Ha új kellene akkor kérlek guglizz mert nem enged linkelni most ez a ....

De mondjuk az brutális hogy 30ezret elment!:D
Szia Nim,

Ahh hát rossz is jó is:) A jó az hogy a hengered gyönyörűen dolgozik! De kicsit előbb elkezdtem a blokkot felújítani mert nagyon zabálta az olajat!:S De szerencsére nem nagy gond, csak szimeringek/tömítések cseréje félig már készen vagyok, de ezt most nem kapkodom el! Te hogy álsz a blokkal? Mire jutottál vele?
Üdv
a motorom teljesen gyári és azt is szeretném h az lenne és lenne 1 kérdésem h honnan lehetne szerezni gyári hengert+dugot? aprilia RX 50 ez 2000 res hez? mert nem akarok semmi tuningot csak már nagyon kicsi a kompresszió 30E kilóméter után.
Szia ajax79 és szia repsol69nh
Mi van veletek? Nálam minden a régi.
Idomok belső felén írja az évjáratot. Ezt a fajtát 2-3 évig gyártották!
alvázszám alapján lett belőve a kora. :) Végülis nem akarok megválni tőle hanem majd ha úgylessz rá mód akkor lecserélni! :D
Árban jó, ha tényleg patent, csak kérdés kinek van ennyi pénze megvenni:( De biztos hogy 2003-as? Nekem fiatalabnak tűnik!
Korrektnek tünik az ár , főleg hogy ennyi pénzért fos generic-et meg keewayt lehet kapni!
http://motor.hu/motor_vpage.js... megpróbáltam belőni korrekten az árát, ti sokalljátok? Am a motor télleg nagyon rendben van...
De már csak pár szimeringet kell cserélni. . . ;))
Hmmmmmmm elgondolkodtató....... 30é rakok bele új blokkot ezt elhozom 50é 80bó megvan!:) Jah fasza lett a lendkerékleúzóm tökéletesre megcsinálták..... nah ez persze azt jelenti hogy a blokkot kiszedtem:) Már csak szét kell húzzam és felújítás az nem volt állapot amit láttál te is!
Felébredtééé!
Hali,

Csatlakozom az előttem szólóhoz, a tied 94 utánni, ezt legbiztonságosabban alvázszám alapján tudod megvizsgálni, felnit lehet már cseréltek rajt, ha DGM-el kezdődik a számsor akkor 95 előtti!

Viszont a kérdésedre a választ nem tudom mert az megint egy másik generációs amit a boltban lehet kapni... meg kéne mérd!
Az előző gazdája mondta, hogy 94es de hát akkor nemtudom, amugy itt a link http://citybike.hu/spd/AP82142...
A te rx-ed 95-től gyártották! Honnan veszed hogy 94-es? Amúgy az idomok belső részén és a felnibe be van ütve az évjárat! Mennyiért árulják a bowdent?
Üdv!
Azt szeretném kérdezni, hogy az én RX em 94 es és csak 2003-2004es gázbowdent találtam az interneten, hogy ugyan akkora lehet-e és nemlenne semmi méretbeli különbség?
Hahaha. . . Nem csak a telón burkolatot cseréltem! Vagy 6x fel-le! De utángyártott úgyhogy holnap még párszor fel-le mire minden gomb okés lesz!
Miva felkelté......
Jaja az biza AM5 lesz! De ne bánkódj, mert 5. És a 6. Fokozat között kb. 500 fordulat a különbség! Ami olyan 5-6 km/h jelent!
Akkor a legvalószínűbb hogy Am5ös a blokkod, mert ha nem is érzel semmit akkor az azt jelenti hogy nincs is ott semmi, na ez logikus volt de legalább én tudom mire gondoltam:D Szóval meg kéne mutatnom hogy néz ki megbontva, ha csak valamiért nem kapcsolna 6ba azt érezned kéne még attól, max kidobná vagy épp nagy hangok közt be sem akarná venni!