Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A szimering csere mennyire bonyolult? mennyire kell szétkapni a motort hozzá? Mert elkezdte eszegetni a váltóolajat a gép...
nah de nekem olyan hátsó sárvédő kellene pont az az idom
aprilia rx 50-re gondoltam. Ha nem lennék elég érthető.
az idomokat ne nézd... mert 96'-os idomú motorokat gyártottak még 2003-ban is.
ez 96-os
első teló, blokk alkatrészek, lánc, lánckerék, kuplung
konkrétan mik? hátsó sárvédő idom? esetleg hátsókerékbe küllő? v mik?
vannak rx-hez cuccaim
valaki nem bont véletlenül rx et?
helo most meik részé takarytsam meg?
vagy hogy?
Eladó!
Hívj: +36304405584 Csere érdekel rendszámos 125 4t-re!
Alvázszám alapján szerintem megtudják mondani.
Valaki nemtudja h hogytudom kideríteni h mien évjáratú a motorom? Azt tudom h alap minden motor felniébe belevan ütve, csakhogy az enyémbe nem a sajátkereke van hátul, amúgy meg ugyan ien idomút kinézetüt láttam egészen 92'-97'-ig valakinek esetleg ötlet?
Hali
Valaki tud tankidomokat rx-re? Esetleg teleszkópvédőt és kézvédőt?
humanatemusic@gmail.com

Ide jöhetnek árral együtt, köszi :)
Valaki tudna rx-re első féknyerget? 96-os
vannak cuccaim, küldök majd képet
Mx 50hez ha valaki tud jó áron kuplunglamellát, illetve első, hátsó (gyári méretű) fogaskereket és láncot, az írjon légyszi!
heló.a dr 80 henger miben különbözik a gyári 50-es hengertöl.addig én is eljutottam hogy a dugó nagyobb.
Sziasztok
nincsen valakinek rx 50 re hátsó sárvédő?
Hy Minarelli Rv-hez önindítós oldakeni eladó vizpumpával .Ha valakit érdekel faust1992@hotmail.com el tud érni Még van váltóhoz pár alaktrészem váltó köröm stb (Komplet váltóm nincs) Kuplungom is is. Ha érdekl valami írj Ellőre is Köszönöm
Sziasztok !
Szétszedtem az am6os blokkomat és mikor visszaraktam a kuplungkiemelő tengelyt , minden rendben volt , de most mikor behúzom a kuplungot egyre feljebb jön a tengely :/
Valaki tudna segíteni h ez miért van ?
ja bocs nem az rv is hengerre szív
azt nevezik hengerbe szívó motornak ahol a karbi a hengeren van Pl:simson,régebbi álló hengeres bws-ek.
forgattyúsházba szívó motoroknak nevezzük a blokkon keresztül röktön a főtengelyhez szív.Pl:jog,aerox,minarelli AM,Minarelli RV,stb.
Mostmár engem is érdekel mien az amikor egy 2t motor a hengerre szív és nem a forgattyúsházba?