Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az ablakos általában 99%-ig hengerre szív.a sima pedig mindig a forgattyúsházba szív.
Sziasztok mi a különbség az ablakos és a sima dugattyu között?
Miskolcon valaki rx-es? úgyemlészem van 1 fő!?
üdv.nem tudja véletlenül valaki hogy agyári 50cc dugó helyére fúrással be-e megy a dr 80cc dugó.réz hengerfejtömítéses hengerem van nem a süljesztett tömítéses.
Heló! Vennék krosszbukót, lehetőleg szemüveggel. 10-15e Ft értékben, szeged és környéke
kössz! megyek is mert bezár a bolt.
10w40 is tökéletes. és adig kel tölteni mig a szintcsavaron nem folyik.. nekemoylan 6-7deci
köszi! akko nem teszem bele a 10 w 40 est ,amugy azt hittem kb fél littyo megy bele mert a dt be 750 ml
820ccm
SAE 75W90
szeva hány ml olaj kell beléjük és mien?
Sziasztok valaki tudna segiteni aprilia rx 50-em van az gond hogy nem pörög csak 4000ig terhelés alatt,üresjáratban viszont teljesen kipörög 12000ig.és elégé szagatt erö van benne.gyujtás elekronika lenne?
És meilyik részét tisztítsam ki? vagy ott bent ahol olaj van ott mik vannak? mert nem értem azt a szerkezetet egyellőre
Eladó Am6-os blokkok
henger nélkül 20-25ezer ft
hengerrel 30ezer ft

ugyanitt ezen blokkok mindennemű bontott alkatrésze
henger szettek 8-12ezer ft
főtengelyek 2-8ezer ft
váltók 8ezer ft
blokkfelek 5-6ezer ft/pár
kuplungok újszerűek 8ezer ft

önindítók 8ezer ft/db áron(újszerűek)

orozoli2002@yahoo.com

06304351769
Hello
Érdeklődnék, hogy meg van e még a minarelli Am6 os blokkod, ha igen mennyiért válnál meg tőle?
az mx :) a "ReXi" egy külön faj :) amúgy énis 8literesnek mértem.
az mx-nek 9,5 1000%:D
takarítsd ki ... nekem is ez volt a hibája nálam bevált
Hát elég valószínü h nemérinkezik rendesen, pici takarítás meg finom csiszolás az érintkezöknél 100 h segít
holnap küldök
vki megmondja nekem, hogy miért van az, hogy csak akkor világít a féklámpám ha teljesen benyomom a féket? bár néha még akkor se
Tudnál küldeni nekem képeket légyszi, köszi
f.dani13@freemail.hu
aprilia rx 50 központiteleszkop eladó
szacsomotor@freemail.hu
h.sárvédő 2.5eft,h. féklámpakapcsoló 2.5eft
Helosztok
érdekelne 99-es rx 50-re hátsó sárvédő, hátsó gumi 110/80 18 as illetve féklámpa kapcsoló. ha bárkinek van vmilye akk szóljon pls
Hali
96-os Rx-em van Milyen blokkot lehet bele tenni? Jelenleg AM5-ösöm van.