heló eladó egy rv gyujtásalaplap és lendkerék:6000ft
am gyujtásalaplap és lendkerék(rajta van a fogasléc is):7000ft
és van egy rs 50 kipufogó rendszer 94-99 ig:9000ft
Hy meg tudnátok nekkem mondani mekkora szimering megy az am6 lok főtegelyéhez a váltófelől és a gyuktás felől (valahányszor*valahyászor*valahanyas)
Ellőre is köszönöm
18 as kerekem vanhátul a küllő hossza 202mm a hajlattól 3mm széles mángorolt menetű és lencse végű (45fokba hajlított)
és mennyibe kerül? és hol veszed pontosan?
Helo
engem lehet, hoyg érdekelne a hátsó kerék de gumi nélkül mert nekem csak 5 küllő kelene belőle. milyen állapotba vannak benne a küllők? nagyon rozsdásak belül a belsőnél? ill mennyi lenne ha csak gumi nélkül eladod
Henger furást keresek! azaz hogy Heves megye körül, 50 hengeremet szeretném 70 esre mert van már dugóm, és tuningfőtengejem.! márcsak furatni kell ( nem nikaszilos a henger) bocsXD nemtudom leirni.:D köszi visz.l.!:D
Van küllőm a kereket azt nem adom.
nimrod79@freemail.hu
am gyujtásalaplap és lendkerék(rajta van a fogasléc is):7000ft
és van egy rs 50 kipufogó rendszer 94-99 ig:9000ft
képeket kérésre.
MSN:danika94@msn.com
TEL:06209103659
váltó felöli
a linkből nem derül ki bocs
Ellőre is köszönöm
Cserélném értékegyeztetéssel, aprilia rx 125-r-em 50-es sx/rx-re.
Adatlapomon msn címem,egyben email is.
és mennyibe kerül? és hol veszed pontosan?
és egy Minarelli RV gyújtás alaplap+lendkerék.8000ft
tel:06209103659
engem lehet, hoyg érdekelne a hátsó kerék de gumi nélkül mert nekem csak 5 küllő kelene belőle. milyen állapotba vannak benne a küllők? nagyon rozsdásak belül a belsőnél? ill mennyi lenne ha csak gumi nélkül eladod
Henger furást keresek! azaz hogy Heves megye körül, 50 hengeremet szeretném 70 esre mert van már dugóm, és tuningfőtengejem.! márcsak furatni kell ( nem nikaszilos a henger) bocsXD nemtudom leirni.:D köszi visz.l.!:D