Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Rx 50-hez kellene nekem első féknyereg, ha tud valaki írjon: gyjoco21@gmail.com
Szia!

Van küllőm a kereket azt nem adom.
nimrod79@freemail.hu
heló eladó egy rv gyujtásalaplap és lendkerék:6000ft
am gyujtásalaplap és lendkerék(rajta van a fogasléc is):7000ft
és van egy rs 50 kipufogó rendszer 94-99 ig:9000ft

képeket kérésre.
MSN:danika94@msn.com
TEL:06209103659
24x35x7
váltó felöli
ez a gyujtás felöli.
Thx de ez most gyujáts vagy váltófelől ?
17*35*8
a linkből nem derül ki bocs
Hy meg tudnátok nekkem mondani mekkora szimering megy az am6 lok főtegelyéhez a váltófelől és a gyuktás felől (valahányszor*valahyászor*valahanyas)
Ellőre is köszönöm
üdv! Nincs valakinek eladó középsztendere rx 50-hez? Negyon kéne, mert a mocin most csak a helye van és így nem igazán lehet közlekedni!
Üdv.
Cserélném értékegyeztetéssel, aprilia rx 125-r-em 50-es sx/rx-re.
Adatlapomon msn címem,egyben email is.
Új indexek eladók a képeken látható választékban.Postai úton is. ár:1500ft/db.Debrecen 06 70 459-6036
én pl apriliába vetem legutóbb 1 éve 600ft volt.. elég sok..
hello! Valakinek nincsen eladó hűtőidoma, hátsó sárvédője? Aprilia rx 2005-re kéne.
18 as kerekem vanhátul a küllő hossza 202mm a hajlattól 3mm széles mángorolt menetű és lencse végű (45fokba hajlított)
és mennyibe kerül? és hol veszed pontosan?
csáó, nem variálok, csak egyben eladó
mármint ha neked is ilyen kereked van mint nekem akor van!
nekem is uygan aza kereked van mindt az enáéymbe akor simán vehetsz. én az apriliába vezsem ha kel nemoylan olcsó de 1 hét mulva hozák..
Nemgyártanak hozzá már
eladó Minarelli AM gyujtás alaplap+fogaskoszorús lendkerék.10000ft
és egy Minarelli RV gyújtás alaplap+lendkerék.8000ft
tel:06209103659
miért nem mész el boltba és veszel küllőt? szeritnem bármelyik nagyobb kereskedés beszerzi...
Valakinek eladó hátsó kerék v küllő rx 50be?
Helo
engem lehet, hoyg érdekelne a hátsó kerék de gumi nélkül mert nekem csak 5 küllő kelene belőle. milyen állapotba vannak benne a küllők? nagyon rozsdásak belül a belsőnél? ill mennyi lenne ha csak gumi nélkül eladod
Sziasztok!:D

Henger furást keresek! azaz hogy Heves megye körül, 50 hengeremet szeretném 70 esre mert van már dugóm, és tuningfőtengejem.! márcsak furatni kell ( nem nikaszilos a henger) bocsXD nemtudom leirni.:D köszi visz.l.!:D
értem.. hát jó munkát kivánok majd máskor akor..