Mentem a mocival és egyszer csak fulladozott, nagyon akadozva ment a motor, nehezen ment fel a fordulat, és semmi alapjárata nincsen. Mi lehet a baj? karbi frissen tisztítva, új gyertya, jó szívató, benzint kap, benzin van benne :) Szimering gond lehet?
Hali mindenki. Ki tudna nekem rx 50 tuningolásában segíteni?
Akár úgy is jó hogy címeket mond hol lehetne kedvező áron 70 vagy 80 ccs - es hengert venni a tartozékaival együtt. főtengely is érdekelne, és persze minden ami megdobja egy kicsit.
Köszi SASA
Jó lenne nagyon de lakás felújításban vagyok még annyi időm se volt, hogy a téli álomból életre keltsem. Ha lesz egy kis időm mehetünk,ha addig el nem adod a motort mert ahogy látom hirdeted a mocit. Amúgy az enyém is pont ilyen fekete csak nincs felmatricázva.
Nem dugult el, valószínű gyertya probléma lehet, mert azt hiszem egyedül azt nem cseréltem még ki, köszönöm a tippet, megnézem ezt a lehetőséget is, remélem segít majd, tény, hogy a gyertyám már réginek mondható....ám milyen gyertyát ajánlanátok nekem(NGK, Bosch, Magnetti Marelli...) és mennyi lehet a hőértéke?
Nagy segítségre lenne szükségem. Nem tudom mi lehet a baja a motoromnak. Az a helyzet, hogy időközönként fulladozik a kicsike, mintha elfogyna a keverék és nem kapna elég anyagot. Ha meg megindul megy mint az állat. Nem tudom hova tünt a motor ereje. Kis sebességnél meg alig akar elindulni, ha ráhúzom a szivatót akkor erőre kap. A minap nekiküldtem egy emelkedőnek és egy darabig ment, majd megállt.
Üresben szépen ketyeg a motor, szépen ki is pörög gázadásra, viszont ha terhelést kap akkor mint akit elvágtak, fulladozik. Motorblokk jó állapotú, szimeringek frissen cserélve, membrán tökéletes, karbi kitisztítva, fals levegőt nem szívhat sehol, a kompresszió úgy 8.5 körül van.
Légyszi segítsetek, mert nagyon bosszantó ez a hiba jelenség és úgymond életveszélyes, mert éppen ha egy előzésnél áll neki döglődni, fulladozni a motor akkor nagyon nagy csatt lehet a vége.
Akinek van valami használható ötlete az kérem jelezze...
Mentem a mocival és egyszer csak fulladozott, nagyon akadozva ment a motor, nehezen ment fel a fordulat, és semmi alapjárata nincsen. Mi lehet a baj? karbi frissen tisztítva, új gyertya, jó szívató, benzint kap, benzin van benne :) Szimering gond lehet?