Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Amint látod új.És egy bolt árulja Kecskeméten.
Szia!

A vízpumpa lapátját csak úgy tudod leszedni, kiszedni, ha leveszed a kuplung deklit. Lecsavarozod azt a sok imbiszcsavart ami a kuplung deklit fogja, és ott van egy műanyag fogaskerék ha jól emlékszem egy zéger és egy fém pálca is fogja. Aztán ennyi és kijön a helyéről.
Tudjátok a szitut leírom.Van egy 125-ös aprilia red rose-om.
De nekem csak segédmotorra és kocsira van jogsim.
Elcseréltem a blokkot egy a AM6 blokkra.De ez a generic nevű kínai szarság.Kidobtam az alaplapot és a lendkereket.Vettem egy aprilia gyújtásrendszert hozzá.De mivel olcsó volt hibás is.A gumimágnest eléggé rendesen megmarta az alaplap.Lehet hogy nem százas a gyújtásom ezáltal.Szeretném lecserélni ha találok elfogadható árban.Sajnos már így is sokat kötöttem rá mire átalakítottam.És még nincs kész.De nagyon szépen menne a minden rendben lenne rajta.
de nem 10eft a bolti ára
S.Ó.S :D
meg tudná nekem valaki írni, hogy a vízpumpa "lapátját" hogyan tudom leszedni? (rx50 '97)
(nem vetnék meg egy fényképet vagy robbantott ábrát sem)

a választ kérem minél gyorsabban....
köszi...

üdv
Újonnan van a vaterán 9900Ft-ért.
http://auto-motor.vatera.hu/al...
Mennyibe fájna nekem?Az enyémet sajnos fellazult alaplap szétdarálta a gumimágnest.üdv Ottó
én sem
de..nekem van este küldök képet
Nem újra gondoltam!
nekem van,10eft
Sziasztok!Nincs valakinek elfekvőbe egy lendkereke fogaskoszorú nélkül?AM6 blokkra.üdv Ottó
Szia! nekem ezt csinálta amikor a karbit leszedtem és kipucoltam .
Mentem vele pár kört és utána szépen visszaált az alapjárat, ahogy kell.
Helló. egy kis segítséget szeretnék kérni.
ma összeraktam a motort. Első rúgásra indult. ezzel nem is volt gond.
De mikor húzok neki egy gáz, úgy csinál mintha beakadna a gáz, és felpörög. Én benzincsap elromlására tippelek. De aki tudja, vagy sejti hogy mi lehet a probléma az írja le lécci, és hogyan lehet orvosolni.
Hát nem olcsó :S
De itt cak ugy lehet kapni mint ami a képen van ? Mert nekem ugy kéne h komplett dob ami a rezóhoz megy csővel ! ?
Itt találsz de nem túl ólcsó
Helló !
nem tudjátok hol lehet venni Leo Vince kipufogó-t ?
De nekem csak dob kellene nem egy egész rendszer igy is lehet venni ?
szia küldöm a képet,mert a másik telo 125-é volt
Nem tud valaki eladó bal első tank idomot?
Köszi a gyorsaságot!
Holnapra lemérem az enyémet és te is mérd majd le ha nem nagy kérés,kéne a csavartól a csavarig, és a alsó-felső befogatás szélessége.
Addig is köszi!
Előre is köszi!
12eft,reggel küldök képet