nincs benne síbertű csak egy kis lapkát húzgál fel-le. Azon nem lehet állítani semmit + a karbin is csak egy csavar van amivel az alapjáratot lehet állítani.
nincs marva a blokkház viszont ez egy rx80-as
ami gyárilag 80-as
de amint látom a hüvej eléggé gatyán van
viszont van egy üres nikaszilos hengerem amibe kell egy dugó + adok hozzá egy hengerfejet amibe nem lehet termosztátot tenni.ez egy gillardoni 2-es folytatlan 50-es henger 7 felömlős ha gondolod odaadom 6-ért + a használt dugattyúdért
A segítségetekre lenne szükségem.
Tegnap vettem egy Aprilia Rx-t, 50-es ként, üzemképtelenül.
Ezt szeretném kicsit rendbe tenni.
Egy gyári 50-es rx-nek mennyi a végsebessége?
Mivel ennek a motornak elég nagy váza van, elöl 21-es kerék, hátul 18-as kerék, ezért segédmotor jogsival vezethetem? Mit fog szoli a rendőr ekkora motorra?
A másik kérdésem...
Levettem a hengert a motorról, és akkor látom, hogy nagyobb dugattyú van benne szerintem. A dugó mérete 49-mm, akkor ez most hány köbcentis lehet? Szerintetek ez így lehet gyári? Esetleg ha veszek egy 50-es hengert, akkor vissza tudom alakítani a motort 50-re? Vagy a két blokkfélből is ki van marva, a nagyobb persely miatt?A hengernek a perselye, palástja, kívül 54-mm, ami bele illeszkedik a a blokkba.
Van valaki, aki 14-es Dellorto karburátorral használja az Rx-ét? Mondhatna pár szót, hogy neki hogy megy vele, mert nekem elég ramatyul... A membránnál találtunk egy folytást, azt kiszedtük, még mit kellene átnéznem, hogy jó legyen? Pár tippet adhatnának a hozzáértők! Köszi előre is!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Jó volt a motorom megtisztítottam a karbim és a motor nem pörög 6 ezernél tovább már vagy 5x szétszedtem és a levegőszűrőjét is megnéztem a gyertyát is és még mindig nem jó.
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:50000
ELADÓ malossi gyujtás 15000-ig tud,ezenkívül lehet rajta egy potméterrel állítani az előgyujtást plussz még van rajta egy (butító )gomb,ha hüjegyerek ülne rá,vagy bemérnék padon egy az egy be paszól a motorhoz 12000 Ft újonnan 30000FT
Sziasztok! KERESEK Am3-as blokkhoz váltó léptető villát! Akinek van az legyen szíves írjon! Ha az Am6-os is jó hozzá akkor az is megfelel! Nagyon sürgős lenne! Köszönöm.
ami gyárilag 80-as
de amint látom a hüvej eléggé gatyán van
viszont van egy üres nikaszilos hengerem amibe kell egy dugó + adok hozzá egy hengerfejet amibe nem lehet termosztátot tenni.ez egy gillardoni 2-es folytatlan 50-es henger 7 felömlős ha gondolod odaadom 6-ért + a használt dugattyúdért
Tegnap vettem egy Aprilia Rx-t, 50-es ként, üzemképtelenül.
Ezt szeretném kicsit rendbe tenni.
Egy gyári 50-es rx-nek mennyi a végsebessége?
Mivel ennek a motornak elég nagy váza van, elöl 21-es kerék, hátul 18-as kerék, ezért segédmotor jogsival vezethetem? Mit fog szoli a rendőr ekkora motorra?
A másik kérdésem...
Levettem a hengert a motorról, és akkor látom, hogy nagyobb dugattyú van benne szerintem. A dugó mérete 49-mm, akkor ez most hány köbcentis lehet? Szerintetek ez így lehet gyári? Esetleg ha veszek egy 50-es hengert, akkor vissza tudom alakítani a motort 50-re? Vagy a két blokkfélből is ki van marva, a nagyobb persely miatt?A hengernek a perselye, palástja, kívül 54-mm, ami bele illeszkedik a a blokkba.
Nagyon szépen köszönöm az infót!
Ilyen aprilia RX 50-hez keresek bontott komplett első telót.Korrekt áron.
Üdv!
tel: 06-30-535-36-45
kapásből ennyi
Van valaki, aki 14-es Dellorto karburátorral használja az Rx-ét? Mondhatna pár szót, hogy neki hogy megy vele, mert nekem elég ramatyul... A membránnál találtunk egy folytást, azt kiszedtük, még mit kellene átnéznem, hogy jó legyen? Pár tippet adhatnának a hozzáértők! Köszi előre is!
Segítséget szeretnék kérni tőletek. Jó volt a motorom megtisztítottam a karbim és a motor nem pörög 6 ezernél tovább már vagy 5x szétszedtem és a levegőszűrőjét is megnéztem a gyertyát is és még mindig nem jó.
A segítséget előre is köszönöm.
tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek
de adok róla külön is
Nem tud valaki Rx-hez ilyen idomot, vagy honnan tudnék szerezni, aki tud, kérem segítsen! Köszi előre is!
aki tudkérem írjon
adatlapomon elérhetőségem keress meg a léptető villa miatt
orozoli2002@yahoo.com
Valki tudna segíteni abban,hogy egy 34-es Dellorto karbiba mekkora a gyári főfuvóka méret?
Sehol sem találok erre választ!
Előre is köszi.