Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nincs benne síbertű csak egy kis lapkát húzgál fel-le. Azon nem lehet állítani semmit + a karbin is csak egy csavar van amivel az alapjáratot lehet állítani.
gyárilag 80as RX-rő lsem hallottam még
nincs marva a blokkház viszont ez egy rx80-as
ami gyárilag 80-as
de amint látom a hüvej eléggé gatyán van
viszont van egy üres nikaszilos hengerem amibe kell egy dugó + adok hozzá egy hengerfejet amibe nem lehet termosztátot tenni.ez egy gillardoni 2-es folytatlan 50-es henger 7 felömlős ha gondolod odaadom 6-ért + a használt dugattyúdért
A segítségetekre lenne szükségem.
Tegnap vettem egy Aprilia Rx-t, 50-es ként, üzemképtelenül.
Ezt szeretném kicsit rendbe tenni.
Egy gyári 50-es rx-nek mennyi a végsebessége?
Mivel ennek a motornak elég nagy váza van, elöl 21-es kerék, hátul 18-as kerék, ezért segédmotor jogsival vezethetem? Mit fog szoli a rendőr ekkora motorra?
A másik kérdésem...
Levettem a hengert a motorról, és akkor látom, hogy nagyobb dugattyú van benne szerintem. A dugó mérete 49-mm, akkor ez most hány köbcentis lehet? Szerintetek ez így lehet gyári? Esetleg ha veszek egy 50-es hengert, akkor vissza tudom alakítani a motort 50-re? Vagy a két blokkfélből is ki van marva, a nagyobb persely miatt?A hengernek a perselye, palástja, kívül 54-mm, ami bele illeszkedik a a blokkba.

Nagyon szépen köszönöm az infót!
hali, sztem aza baj hogy a síbertűn van az a kis gyűrü aminek 3 vagy töb állása van, és ezt eltekerhetted, azaz kevesebb benzint kap a motor
Sziasztok!
Ilyen aprilia RX 50-hez keresek bontott komplett első telót.Korrekt áron.
Üdv!
sziasztok keresek showa fordított telóba szimeringet és rugót vagy egy pár jó elsőtelót max egy 5-ösért
nemsokat tucc javítani rajta,már csak azzal tucc segíteni rajta hogy adsz neki egy kis előgyujtást+ kicserélni legalább 17,5-re vagy 19-es a karbit.
arrow jobbos kipufogó eladó! 18.000Ft
tel: 06-30-535-36-45
nem akadt fel a szivatód?, esetleg a gáznak nincs túl nagy holtjátéka?
kapásből ennyi
Sziasztok!

Van valaki, aki 14-es Dellorto karburátorral használja az Rx-ét? Mondhatna pár szót, hogy neki hogy megy vele, mert nekem elég ramatyul... A membránnál találtunk egy folytást, azt kiszedtük, még mit kellene átnéznem, hogy jó legyen? Pár tippet adhatnának a hozzáértők! Köszi előre is!
Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni tőletek. Jó volt a motorom megtisztítottam a karbim és a motor nem pörög 6 ezernél tovább már vagy 5x szétszedtem és a levegőszűrőjét is megnéztem a gyertyát is és még mindig nem jó.

A segítséget előre is köszönöm.
heló.Eladó egy komplett Minarelli AM6-blokk,feissen furt hengerrel,teljes motorgenerállal,gyujtással,mindennel cakli-pakk, ez nekem egy tartalék blokk volt de beindítottam és tökéletesen jár.ÁR:50000

tel:. 06-20-424-8584 -egyész nap elértek
előre is kössz
hali nekem van egy bontásra szánt RX-em egybe 25ezer ft
de adok róla külön is
Üdv!

Nem tud valaki Rx-hez ilyen idomot, vagy honnan tudnék szerezni, aki tud, kérem segítsen! Köszi előre is!
ELADÓ malossi gyujtás 15000-ig tud,ezenkívül lehet rajta egy potméterrel állítani az előgyujtást plussz még van rajta egy (butító )gomb,ha hüjegyerek ülne rá,vagy bemérnék padon egy az egy be paszól a motorhoz 12000 Ft újonnan 30000FT
Nem hiszem, hogy van, de majd megnézem. Ha van akkor szólok oksa?
nem tudna valaki rx re komplett műszerfalat vagy mérőórákat
aki tudkérem írjon
Helló! azt szeretném kérdezni van-e első lánckerékvédő burkolat ha van kérlek küldj e-mailt a "hzol8@freemail.hu" címre köszi
hali!

adatlapomon elérhetőségem keress meg a léptető villa miatt

orozoli2002@yahoo.com
Sziasztok! KERESEK Am3-as blokkhoz váltó léptető villát! Akinek van az legyen szíves írjon! Ha az Am6-os is jó hozzá akkor az is megfelel! Nagyon sürgős lenne! Köszönöm.
Sziasztok.
Valki tudna segíteni abban,hogy egy 34-es Dellorto karbiba mekkora a gyári főfuvóka méret?
Sehol sem találok erre választ!
Előre is köszi.
2003-2005-közötti egyezik csak meg vele