75 lovat olvastam és olyan 60 nm 8000-nél jól emlékszek. Holnap megmérem én is ha nem féltem a mérleget.
Pénteken mentem eeeegy 13-as szixdéjsz ötössel és érezni azt a pár kilót. Majd elrepültem vele. Ha valaki átül 1 könnyebbre akkor jó pár óra gyakorlás elfér majd,mert másként kell azokkal motrázni!
129,5kg úgy, hogy mentem tankolás óta vele 68,9km-t, ami kb. 7 liter benya. Tehát az enyém Fullon mindennel ~136kg!
Teletankolva a nagy tank és az alumínium blokkvédő miatt kb. 5kg-al nehezebb, mint a sima Rxv550...
Olvasgatom ezt az oldalt és felmerült bennem egy kérdés, hogy a link szerint az Rxv/Sxv súlya 113kg?!
Én eddig abban a tudatban voltam, hogy 124kg a száraz súlya +folyadékok! Létezik, hogy az enyém a 12L-es tankjával + egyéb folyadékokkal feltőltve ~130kg?!
Valaki erősítse már meg pontos forrásból, hogy akkor most mennyi is az annyi?
A másik sötét folt a teljesítménye... Tudja valaki pontosan, hogy az 550-es Rxv (2007-es) hány lóerős és mekkora a nyomatéka?
Töltsd fel nyugodtan, én is feltöltöttem, sőt még a tartály túlfolyó fekete csövét is függőlegesen felállítottam, hogy minél később távozzon a dölöngéléstől a hűtőfolyadék! Amióta így használom sosincs a hűtő felső részében levegő, mint előtte, hanem tele van vízzel! Csak ne ilyedj meg, mikor a feltöltés után először bemelegíted a motort, mert a számára felesleges vizet maga alá "hugyozza"!
Másik a Kosat-é és neki volt benne dynojet!
Itt volt az enyémben 8000km most vann benne nem egészen 10.
http://www.agomotors.hu/websho...
G
ondolom hátsó keréken értendők az adatok, nem pedig főtengelyen!
Viszont az Rxv-nek más a primer/sekunder áttételezése és nem is forog annyit, mint az Sxv!
Pénteken mentem eeeegy 13-as szixdéjsz ötössel és érezni azt a pár kilót. Majd elrepültem vele. Ha valaki átül 1 könnyebbre akkor jó pár óra gyakorlás elfér majd,mert másként kell azokkal motrázni!
Teletankolva a nagy tank és az alumínium blokkvédő miatt kb. 5kg-al nehezebb, mint a sima Rxv550...
De fogok majd egy egyszerű szobamérleget és felemelem vele oszt nincs vita!
Gondolom ez a 123kg száraz súly akar lenni?!
Illuzió az egész világ...
Én eddig abban a tudatban voltam, hogy 124kg a száraz súlya +folyadékok! Létezik, hogy az enyém a 12L-es tankjával + egyéb folyadékokkal feltőltve ~130kg?!
Valaki erősítse már meg pontos forrásból, hogy akkor most mennyi is az annyi?
A másik sötét folt a teljesítménye... Tudja valaki pontosan, hogy az 550-es Rxv (2007-es) hány lóerős és mekkora a nyomatéka?
Aprilia sxv 550-be keresek enduro szettet és idomokat, ha valaki tud eladót, akkor megköszönöm, ha értesít.
A motor alján található kiegyenlítőtartályszerűt fel kell tölteni, vagy abba csak a többlet hűtőfolyadékot dolgozza ki?
Köszi előre is!