Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

És a végére nem hegesztetted vissza a bütyköt, hogy ne csússzon le az ujjad a végéről?
Azt hiszem én is majd "M3nyus"-t fogom meginterjúvolni...!
Babetta hátsó fékbovden,nekem bevált.
Ez nagy ötlet, erre még nem is gondoltam!
Én Menyustól .M3nus (remélem jól írtam) vettem kuplungkart és azt vágtam el nem a gyárit. Jobb lett,bár még 1 centi lehet lekívánkozna.
Ilyen van nálam mindig az övtáskába.
Jónak tűnik, köszi!
Bár a mai motorozást még bírta és ki tudja mióta ilyen már, lehet, hogy nem is lenne?!
Kuplungkart lehet kapni valahol hozzá?
Sőt, ha már úgy is cserélem, akkor már kétujjas kart szeretnék rá... Olyat vajon hol kapok rá?
Neked, hogy áll a vasad, keréken van már?
Lehet kapni simsonokhoz való ilyen kis hordót, annak nagyobb a külső átmérője a gázbowdenhez valónál:

link
Mondanám,hogy viszek egyet neked most,de szerintem nem esel útba. Lentről megyek Biatorbágyra. De a boltba megoldják úgyis.
Köszönöm!
1,4 hosszú. Szerintem sok lehetőség nem lesz. Nem spéci anya kell hanem 1 hagyományos sima anya.
Nem vagyok képben a bicikli küllők terén...!
Gondolom ott is vannak különböző mértetek...
Valószínűsítem, hogy olyat kell venni, aminek kb. olyan a belső átmérője, mint a bowden vastagsága...
Mekkora? Hát bicajra való. Lemérjem? Olyan 1,5 cm hosszú lehet.
Akkor lehet, hogy teszek majd én is egy próbát!
Arra emlékszel, hogy mekkora küllőanya kellett?
Nekem is a kuplung karnál szakadt el és bele ment.
Lehet, hogy megpróbálom őket meg interjúvolni!?
Lent a blokknál működő képes lehet a küllőanyás megoldás, de a kuplungkarba nem hiszem, hogy bele tudom fordítani, mikor a bowden is épphogy belefér a bevágott részbe, de ki tudja...!
Múltkor egy biciklis sráccal beszéltem és mesélte, hogy lecserélte a régi bowdeneket, valami hiper-szuper bowdenre, aminek a bowdenháza sem a hagyományos fém, hanem valami olyan cucc amit nem kell kenni és nem is dörzsöli ki a bowdent, ami szintén valami spéci anyagból van, nem drótkötélből!
Elírtam:küllő anyát! Ja,és 1 boltban megvolt mindez.
Amikor nekem elszakadt akkor bementem az első motoros boltba és vettem 1 ugyanolyan vastag bowdent(külsővel). Vettem bicaj büllő anyát és azt forrasztottam az egyik végére. A quadon is így van 3 éve! Ez 1 ezresből megvan.
Sziasztok!
Dobtam ma egy hasast terepen és a kuplungkarom lehajlott egy csöppet. Szétszedtem, hogy kiegyengetem óvatosan és akkor láttam meg a kuplungbowden végén lévő "pöcökből" ~félig ki van szakadva a bowden!
Van valakinek valami ötlete, hogyan lehetne orvosolni? Cserélni kell az egész bowdent, vagy van olyan szakember, aki javítani tudja? Ha cserés, akkor érdemes újra gyárit venni bele, vagy van valami jobb/tartósabb megoldás?
"Felesleges" kuplungkarja van valakinek?
Mondjuk egy hidraulikus kuplungnak én jobban örültem volna az Rxv-n...
És még egy dolog, a kormányon lévő kézvédők is elég gatya állapotban vannak, rájuk férne azokra is egy csere...!
Ez tényleg jól néz ki!
Jól hangzik és csábító!
A Tuono fórumon is van egy Gödi srác (plazer), most vett nemrég egy KTM-et és már neki is ígértem, hogy elmegyek velük, de eddig nem tudtam sort keríteni rá...! Egyenlőre itt a környéken szoktatom vissza magam az endurozáshoz és most találtam is itt nálunk egy nagyon frankó helyet, ami a képességeimet sem haldja meg túlságosan és állítólag az endurosókat sem piszkálják! Itt van egy "köpésre" (~8km) tőlem a 10-es út mellett a Pilisborosjenői téglagyár mögött! Nekem nagyon tetszik a hely és csak kb. 4km-t kell mennem aszfalton!
Ha meg bevállalósabb az ember, akkor ott van szinte közvetlen mellette a Solymári krossz pálya, vagy a Csobánkai bánya, de ezek sajnos messze meghaladják egyenlőre a képességeimet és az állóképességemet!
Vasárnap megyünk motorozni Dkeszi Shell 10:30! Terepezés lesz nem Superlotyo!
Egyrészt volt lehetöségem padoztatni mert a szomszédom nagy cimbije az Ago.
Másrészt a kipuffogomat a Toto (Proex)nyitotta ki és meg szerettem volna nézni hogy jol sikerült vagy rosszul, de ezek szerint jól!
Valószínűsítettem,hogy az egyik a tiéd. Ha jól emlékszek te mondtad,hogy ha valakinek kell segítség akkor....