....Hát nem tartott sokáig az inkognitód.
kedves Troják Dávid a bakonymotortól.
nna figyelj csak te hülyegyerek, elhiszem, hogy nem tetszem neked, de veled nem csak nekem van gondom, nagyon sok motorosnak nem tetszel, folyamatosan hallom rád a panaszokat....
szerintem nem kéne sárral dobálózni, mert rajtam nem talál fogást semmilyen hivatal. tudod a számom, ha gondod van hívj fel....
de nyilván nem fogsz, hiszen annyi vér nincs a pucádban.
neked 1 nagy bajod van tesóm. az pedig az irigység.
Minden fórumozótól elnézést kérek ezért, tudom hogy ennek a dolognak nem itt van a helye!
szia!
a felhasználónevem valóban rxvenduro, de a többi dologról amit írtál nincs tudomásom. a telefont senkinek nem nyomkodom ki, és korrektül állok mindenhez mindenkihez.
"Gábor nagybátyádat" ahogy írtad nem ismerem, legalábbis nem tudom ki lehet, de a lényeg: még semmiféle reklamációm nem volt, ami ne oldódott volna meg úgy, hogy a végén mindenki elégedett volt.
"zxralkatrészek" vagyis a mostani neveden "rxvenduro", nagyon berágtunk rád az utolsó atrakciód miatt, nem veszed fel a telefont, kinyomkodsz, ha a tárgyra térünk más telefonról kinyomod, ejj ejj jól vigyázz, sok helyen elhintettük, hogy új alkatrészekkel, gar és papírok nélkül árulod a cuccokat. Remélem megmotoznak ezmiatt... Úgyhogy jól dugd fel a seggedbe azokat az import, vámmentes önindítókat, amik olyan nagyon faszán működnek.
Az igért képek:
Látszik az egyik képen hogy a kék olajcső miatt le kellett vágnom az egyik sarkát. Momentán én vezeték kötegelövel kötöttem a hűtő védőhöz.
Hali!
akad még pár dolog, ami meg nincs, azt beszerzem.
bár az időm korlátozott, mert hétfőtől 1 hónapig nem leszek.
ha valami kell, még a héten szóljatok!
a hátsó lámpából van új, és használt is.
az apriliánál 1 olyan lámpa 25.000.- körül van.
nálam az új 15.000.- a használt 10.000.-
de az a lámpa. rendszámtartó és a másik műanyag alsó burkolat nélkül.
kedves Troják Dávid a bakonymotortól.
nna figyelj csak te hülyegyerek, elhiszem, hogy nem tetszem neked, de veled nem csak nekem van gondom, nagyon sok motorosnak nem tetszel, folyamatosan hallom rád a panaszokat....
szerintem nem kéne sárral dobálózni, mert rajtam nem talál fogást semmilyen hivatal. tudod a számom, ha gondod van hívj fel....
de nyilván nem fogsz, hiszen annyi vér nincs a pucádban.
neked 1 nagy bajod van tesóm. az pedig az irigység.
Minden fórumozótól elnézést kérek ezért, tudom hogy ennek a dolognak nem itt van a helye!