Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

....Hát nem tartott sokáig az inkognitód.
kedves Troják Dávid a bakonymotortól.
nna figyelj csak te hülyegyerek, elhiszem, hogy nem tetszem neked, de veled nem csak nekem van gondom, nagyon sok motorosnak nem tetszel, folyamatosan hallom rád a panaszokat....
szerintem nem kéne sárral dobálózni, mert rajtam nem talál fogást semmilyen hivatal. tudod a számom, ha gondod van hívj fel....
de nyilván nem fogsz, hiszen annyi vér nincs a pucádban.
neked 1 nagy bajod van tesóm. az pedig az irigység.

Minden fórumozótól elnézést kérek ezért, tudom hogy ennek a dolognak nem itt van a helye!
szia!
a felhasználónevem valóban rxvenduro, de a többi dologról amit írtál nincs tudomásom. a telefont senkinek nem nyomkodom ki, és korrektül állok mindenhez mindenkihez.
"Gábor nagybátyádat" ahogy írtad nem ismerem, legalábbis nem tudom ki lehet, de a lényeg: még semmiféle reklamációm nem volt, ami ne oldódott volna meg úgy, hogy a végén mindenki elégedett volt.
"zxralkatrészek" vagyis a mostani neveden "rxvenduro", nagyon berágtunk rád az utolsó atrakciód miatt, nem veszed fel a telefont, kinyomkodsz, ha a tárgyra térünk más telefonról kinyomod, ejj ejj jól vigyázz, sok helyen elhintettük, hogy új alkatrészekkel, gar és papírok nélkül árulod a cuccokat. Remélem megmotoznak ezmiatt... Úgyhogy jól dugd fel a seggedbe azokat az import, vámmentes önindítókat, amik olyan nagyon faszán működnek.

Gábor nagybátyám üdvözletét küldi neked.
helló!
új önindítót tudnék adni 60.000.-ft-ért,
hátsó lámpám csak a piros típus van.
az használtba 10.000.-ért lenne, újban 15.000.-ért.
üdv.
Komplett hátsó lámpám van, egyik füle mint kiderült le van törve, 5000 Ft + posta
1 búrám lehetséges,hogy van.Holnap rákeresek,remélem nem dobtam ki.
valaki tud esetleg eladó aprilia sxvhez öndítót és hátsólámpa búrát,vagy komplett hátsólámpát?
Valakinek?
Sziasztok!
Rxv 5.5 be keresnék lendkereket illetve olajpumpát! Valaki tudna segiteni benne? Előre is kösz!
Nincs hűtővédő merevítőm,valamit majd kitalálok.
Köszi a képeket.
Az igért képek:
Látszik az egyik képen hogy a kék olajcső miatt le kellett vágnom az egyik sarkát. Momentán én vezeték kötegelövel kötöttem a hűtő védőhöz.
Ok.
Holnap tudom feladni.
Kipufogó elkelt Posta 2500 Ft, tehát 17500 Ft UV.
Küldtem sms-t.
Igen, ahogy a fényképen van, kompletten!
Dob,a két könyök,a két vég,meg a porvédő,úgy komplett ?
15 ért valakinek komplett kipufogó? Ebayen kaptam ajánlatot, de inkább itt adnám el Ha postázni kell akkor + posta, lassan többet kapok a méh ben érte
Hú azt megköszönöm.Ma vettem egy 12 centis ventit,egyenlőre a behelyezésével bíbelődöm,lehet hogy nagy lesz.
Holnap rakok fel képet hogy oldottam meg én!
Én voltam vagyok és még müködik pedig nagyomásúval csapatom!
Ezért bújja mindenki az ebayt! Nem veled van gond(Magyarország én így szeretlek!) a ventillátor jó áron van. Azért köszi!
Hm. Nekem a kadba 4db kell hátra ami 18/db. Ebay-ről 22-ért itthon volt szimeringekkel együtt! Csapágy boltban ilyen méret NINCS!
Hali!
akad még pár dolog, ami meg nincs, azt beszerzem.
bár az időm korlátozott, mert hétfőtől 1 hónapig nem leszek.
ha valami kell, még a héten szóljatok!
a hátsó lámpából van új, és használt is.
az apriliánál 1 olyan lámpa 25.000.- körül van.
nálam az új 15.000.- a használt 10.000.-
de az a lámpa. rendszámtartó és a másik műanyag alsó burkolat nélkül.