Elkészült a bowdenem!
Újat nem tudtak gyártani a speciális fémcső miatt a végén, de felhasználták a gyári spec elemeit az újhoz...
Viszont teljesen vissza kellett állítanom mindent minimumra és még így is rövid lett a belső huzal!
Épphogy össze bírtam akasztani, nulla a holtjáték és az utolsó 2-3cm-en kezd fogni a kuplung!
Próbáltam a garázsban, de 5.-ben sem tudtam megcsúsztatni...
Remélem nyúlni fog és nagy fordulaton sem fog megcsúszni terhelés alatt?!
Azt hiszem kellene az Ebay-ről tartalék...
Az új viszont(amit rendeltem) az 122 cm. Lehet annyi volt a gyári is,csak már nem emlékszek,hogy hol és hogyan szakadt! (a hol az oké,csak nem találom a végét)
Megtennéd azt nekem, hogy leméred a bowden teljes hosszát pontosan? Leköszörültem a kiszálkásodott végét és nem tudom hány centi esett le a hosszából!
Holnap viszi a barátom a Bowdenes mesterhez és tudni kéne, hogy milyen hosszút is csináljon.
Előre is köszönöm!
Gondolom nem egyforma küllőanyát használtunk, mert ebbe sehogysem fért bele! Próbáltam beleforrasztani, de hiába zsírtalanítottam féktisztítóval, akkor sem fogta meg a cink!
Nekem nem kellett fúrni,éppen csak de ráment!
Na nekem még mindig bírja! Cipő is azt énekelte,hogy : Ha itt lennél velem...... Akkor én megcsinálnám neked!
Nem rossz ez a küllős elképzelés, pont belepasszol a bowden végén lévő gumóba. Csak át kellett fúrni a küllőanyát 2,5-os fúróval, hogy belemenjen a huzal. Melóztam vele egy bő órát és mikor végigfűztem a bowdent a vázban és beakasztottam a karba....
...na addig bírta!
Maradok a kész, vagy a bodwenjavító szaki verziónál!
Újat nem tudtak gyártani a speciális fémcső miatt a végén, de felhasználták a gyári spec elemeit az újhoz...
Viszont teljesen vissza kellett állítanom mindent minimumra és még így is rövid lett a belső huzal!
Épphogy össze bírtam akasztani, nulla a holtjáték és az utolsó 2-3cm-en kezd fogni a kuplung!
Próbáltam a garázsban, de 5.-ben sem tudtam megcsúsztatni...
Remélem nyúlni fog és nagy fordulaton sem fog megcsúszni terhelés alatt?!
Azt hiszem kellene az Ebay-ről tartalék...