Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A vezérlésről korábbi hozzászólásokból olvastam, én is furcsállottam különben. Köszönöm egyelőre, az önindítóm ma érkezett meg, most már megvárom, meddig bírja. Az indításnál mióta a kicseréltem a gyertyákat kétpólusúra azóta legkésőbb harmadik próbálkozásra szokott indulni hidegen, melegen viszont már könnyen indul. Lehet el férne már neki egy szoftverfrissítés, vagy ez még megszokott? Vagy mi okból lehet még ez?
szia!
a vezérléssel nem tudom, mi baj lehetne, nem hallottam róla eddig, hogy lenne valami.
az önindítóról: amit megjavítanak, az legtöbbször hamar elromlik újra. ha kell, rövid határidővel tudok adni újat 60.000.- ft, és 4-5 nap alatt megvan.(új típusú, nem elromlós)
DE! a lényeg: 6másodperc alatt legalább 2x el kéne indulni annak a motornak. valami nem jó vele.
Ohh, akkor benéztem

Eladó telóvédőt keresek
Akkor én maradjak telóvédő nélkül ? A régim meg elhagyta az országot Románia irányába.
Ilyet találtam ami univerzális, ~2800 Ft van többféle színben:
link

Úgy alakult hogy kelleni fog egy telóvédő így amennyiben eladod a régimet, úgy visszavásárolnám
Első fék fékolajtartály,valakinek eladó ?
Akkor felkeresem az Olasz SMV Fan culubbot
Ezt az információt az olasz állami SXV-rajongók kérésével együttműködve az állam 150ezer évre titkosította.
Hogy intéztél rá műszakit?
Dekompresszornak állítási lehetősége nincs,mindent a centrifugális erő szabályoz,kopni a legkevésbé kophat,mivel csak indítózásnál van kopásnak kitéve.Viszont rugó segítségével műkszik,így ami el tud romolni,az el is fog.Kétlem hogy az lenne a hiba.Aksinak bikának kell lennie,amúgy szopás.
no szóval:
Kipufogó valakinek kispénzért?
Állitolag elkopik!
Hallottam már róla én is, hogy van rajta dekompresszor.
Lehet az vacakol és emiatt tekerné nehezen, vagy van annak valami állítási lehetősége?
Gyertya az dupla pólusú van benne.
Pesttől kicsit messze lakom, de ha más megoldás nem lesz akkor felviszem futóval, megérdemli.
Nem tudok ott szerelöt csak itt BPesten.
De van ott úgy tudom egy automata dekompresszor is ha nincs javitsatok ki.
Inditásnál nekem sokat javított a gyertya a dupla negativ elektrodás!
Sziasztok!
Önindtó témában szeretnék segítséget kérni, nem rég meg lett tekercselve az önindítóm de most sajnos úgy néz ki újra meg fogja adni magát, pedig a 6 másodperc indítózás után mindig megvártam még újra lehet vele indítózni. Ha újra megadná magát arra az esetre tudnátok ajánlani valamit? Korábbi hozzászólásokat olvasgatva valóban van erősebb önindító amit lehet hozzá szerezni, és meg van oldva ez a probléma? Ha igen hol tudnék hozzájutni? A vezérlés tényleg gyárilag rosszul van összerakva, és emiatt is indul néha nehezen? Esetleg egy jó szerelőt nem tudnátok ajánlani Kecskemét közelében?
Köszönöm a segítségetek előre is!
Olyanisvoltmár.
vagy csak eldobod a földre azt jóvan
Nincsmit igazán!
Én már úgyis hozzászoktam, hogy mindig nekitámasztom valaminek a gépet, osz jóvan.
Jut eszembe ma megjött a sztender, köszönöm
Akadnéhány egészen csinos átalakítás:
elég sokrétű a motor használhatósága LINK
Sztender kérdés megoldva
Ment mail.