Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha nem lenne jó bele miért raknám bele?
belefér csak a féknyerget kell lecsúsztatni betólni a kereket vissza a féknyerget és tökéletes :)

hát pedig megéri az árát mert csináltatni kell rxv-hez távtartókat is meg nem mindegy a kerékagy se ehez még gyaári méretű féktárcsa és fogaskerék is van
Valamit még vennem kéne,hogy megérje postáztatni.
Helló! 4000 lenne.
A fejidom érdekelne,tudod kén a lámpához.Ár?
Helló! külön is eladó a kissárvédő. 6000,- a két oldalsó darabja pedig 4-4000,-.
Azért ez elég Dakaros!
De ha azt akarod, hogy kisebbségi komplexusom legyen, akkor itt egy 20L tank Rxv-re!
Na jó! Viszek magammal egy "benzinlopót", és mikor te kifogytál, akkor átszívunk a tankomból 2L benyát, hogy egálba legyünk!
Így mind a kettőnknek 10L-es tankja lesz!
Viccet félretéve, szerintem hátizsákba 1,5-2L-es petpalacban benya és kb. 30km motorozás után mehet bele a tankba, hogy ne a hátad húzza, oszt annyi!
Tudtam, hogy számíthatok a szakértelmedre. Talán jövőhét vasárnap. Még messze van, jelzek ha van valami. 97km mentem és nem fogyott ki. Mondjuk nem is húztam neki.
Én úgy oldom meg, hogy a 8 liter helyett 12 litert tankolok!
PEACE
Mikor mentek legközelebb...?
Szia zxralkatrészek!

Az ülés mögötti két oldalidomért és a kis faridomért mennyit kérsz. Esetleg külön a kis faridom?
Enyémen 165/55 van és elfér. Ha 4,25 széles a felni akkor a dunlop slick 170es elférhet. Utcai 170es nem, de még a 160-as sem csak a slick. Ha egy kicsit beleér a láncba, még szódával elmegy. A ktm-ek, berg-ek gyári sm szettje 4,25-ös hátul. A tengelyt meg kell nézni, lehet hogy csapágycserével mehet.

Hogy oldjátok meg ha benzint kell vinni magatokkal? Hátizsák? Vagy valakinek valami korszakalkotó ötlete?
Megragadt az én szemem is rajta,de annyit én sem adok érte csak azért,hogy legyen. Nem tudom én sem,tutira jó-e bele?!
170-es gumi elfér az Rxv lengőkarjában?
Nem ér bele a láncba, vagy másba a 170-es gumi?
Már rég óta keresek én is SM szettet az enyémbe, de sajnos ez nem az én árkategóriám...!
halihóó van egy eladó sm szettem RXV-re távtartókkal lánckerékkel féktárcsákkal kopottas szlikkgumival 150 papírért megveszed fölrakod mész vele 15 perces művelet és két mocid van :D
Csináltam egy ilyet! :-)
Ez érdekes mert rengeteget járok Nagytarcsára:
Volt itt régen Enduro verseny is végig tudtuk a pályát csak sajna átvágták + az autópálya is ott megy.
De ezt a nyomot nem ismerem, hacsak azóta ez is változott mert volt egy rész amire hasonlit de ott már a fenyvesen nem lehet le ereszkedni!
de kb. 1 ezresért elküldöm, ha gondolod.....
Van itt több is,de ez Pécel környéke.
Big Like. Mintha magunkat látnám!
Merre van ez az egy nyom?
sajna csak ritkán, és ráadásul akkor sem tudom előre, hogy mikor megyek.

Szoktál Budapesten járni?