belefér csak a féknyerget kell lecsúsztatni betólni a kereket vissza a féknyerget és tökéletes :)
hát pedig megéri az árát mert csináltatni kell rxv-hez távtartókat is meg nem mindegy a kerékagy se ehez még gyaári méretű féktárcsa és fogaskerék is van
Na jó! Viszek magammal egy "benzinlopót", és mikor te kifogytál, akkor átszívunk a tankomból 2L benyát, hogy egálba legyünk!
Így mind a kettőnknek 10L-es tankja lesz!
Viccet félretéve, szerintem hátizsákba 1,5-2L-es petpalacban benya és kb. 30km motorozás után mehet bele a tankba, hogy ne a hátad húzza, oszt annyi!
Tudtam, hogy számíthatok a szakértelmedre. Talán jövőhét vasárnap. Még messze van, jelzek ha van valami. 97km mentem és nem fogyott ki. Mondjuk nem is húztam neki.
Enyémen 165/55 van és elfér. Ha 4,25 széles a felni akkor a dunlop slick 170es elférhet. Utcai 170es nem, de még a 160-as sem csak a slick. Ha egy kicsit beleér a láncba, még szódával elmegy. A ktm-ek, berg-ek gyári sm szettje 4,25-ös hátul. A tengelyt meg kell nézni, lehet hogy csapágycserével mehet.
Hogy oldjátok meg ha benzint kell vinni magatokkal? Hátizsák? Vagy valakinek valami korszakalkotó ötlete?
170-es gumi elfér az Rxv lengőkarjában?
Nem ér bele a láncba, vagy másba a 170-es gumi?
Már rég óta keresek én is SM szettet az enyémbe, de sajnos ez nem az én árkategóriám...!
halihóó van egy eladó sm szettem RXV-re távtartókkal lánckerékkel féktárcsákkal kopottas szlikkgumival 150 papírért megveszed fölrakod mész vele 15 perces művelet és két mocid van :D
Ez érdekes mert rengeteget járok Nagytarcsára:
Volt itt régen Enduro verseny is végig tudtuk a pályát csak sajna átvágták + az autópálya is ott megy.
De ezt a nyomot nem ismerem, hacsak azóta ez is változott mert volt egy rész amire hasonlit de ott már a fenyvesen nem lehet le ereszkedni!
hát pedig megéri az árát mert csináltatni kell rxv-hez távtartókat is meg nem mindegy a kerékagy se ehez még gyaári méretű féktárcsa és fogaskerék is van
Így mind a kettőnknek 10L-es tankja lesz!
Viccet félretéve, szerintem hátizsákba 1,5-2L-es petpalacban benya és kb. 30km motorozás után mehet bele a tankba, hogy ne a hátad húzza, oszt annyi!
PEACE
Mikor mentek legközelebb...?
Az ülés mögötti két oldalidomért és a kis faridomért mennyit kérsz. Esetleg külön a kis faridom?
Hogy oldjátok meg ha benzint kell vinni magatokkal? Hátizsák? Vagy valakinek valami korszakalkotó ötlete?
Nem ér bele a láncba, vagy másba a 170-es gumi?
Már rég óta keresek én is SM szettet az enyémbe, de sajnos ez nem az én árkategóriám...!
Volt itt régen Enduro verseny is végig tudtuk a pályát csak sajna átvágták + az autópálya is ott megy.
De ezt a nyomot nem ismerem, hacsak azóta ez is változott mert volt egy rész amire hasonlit de ott már a fenyvesen nem lehet le ereszkedni!
Merre van ez az egy nyom?
Szoktál Budapesten járni?