Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mellesleg az én rxem eladó
az a simán 100 km/h szöveg áttétel függő és a forgattyúsházadnál kimarták a blokkod??
szarabbul mint egy 25ös...
Szerintetek, ha veszek egy 50-es RX-et és veszek rá sportkipuffogót, 72-es hengert.......Akkor hogy menne?
Vazz akkor én pl a szervízből miért 90 hengrre adtak számlát ezzel ne oktassál már ki ennyire nem vagyok sügér vazz.nemcsak agázt tom húzni hanem értek is hozzá.nekem nem kell külön óra kioktatásból...amúgy meg ha nem hiszed el nézz utánna a 90 es hengernek a szervizekben.Amúgy ha 85-öt viszi ki az naon laza
elvilegben a 100-at 110-et vinnie kellene mert nekem vitte sima 50-sel.de ezzel már brutálabb csak a lánszett a gagyi rajta azért akarok új láncszettet.de hála Vegának megtaláltam
jaja ,nem lecsapni
scooter-től veszitek??
úgy néz ki hogy hozzánk januárban jön az Aprilia legnagyobb böszméje,egy Caponord
Baszki ez egy kacsa...úgynéz ki mint egy kibaszott kacsa
amúgy a rezó számít,a vége csak hangban....ha hangosra akarod a gyárit belezd ki és kész...
most adtam el az arrowot 16ért
vegyünk ilyet vega....
nemtudtok jo sportvégdobot rx-emre??..lehetőleg 20 kes alatt?
sok buzinak mértjo ha nincs rajta rendszám....
Nekemmondod?
A Sámsonom ment 90-et szakadékban hátszéllel
de van 90es henger a polini gyártja egyedül , blokkot kell marni hozzá ugy megy rá és poliniböl lehet van 80as is azt nemtom de 72es a legnépszerűbb
annyira kibaszottúl idegesítő hogy nemlehet egy normális rendszámos 125s rx-et vagy mx-et találni baz+...
áttétel függő....
igazából 80as sincs hanem 72es van,csak 80asnak hívják...meg van a malossi 100asa ami télleg 100as,de kurva drága...
Ennyire nem lehet valaki sötét.....1.: 90-es henger nincs csak 80-as.....2.: ha nem húzol gázt áltásnál nem mehe fentebb a fordulatszámmérő...Lehet, hogy véletlen gázt húzol amikor a kuplungot behúzod
ha 50 es rx-em van és 14 éves..lassan 15....az jo ha 85-t kiviszi?..
nyugi... gyertyát vagy karbit nézd meg az sr-eden bazz, ha te nem tod kérdmeg apád vagy vkit...ha attol se jo akkor vidd szerelőhöz...