Hangra nem tűnik rossznak, főleg ha C4es főtengőcsapágyak vannak benne. Az enyém így szól egy blokk generál után: link
Amúgy te írtad valahol, hogy módosított préssávod, hfed van, és csak 7-8 bar végnyomásod? Mert ha tényleg csak ennyit mértél, akkor az nem olyan jó. Szerintem szedd le a hengert, nem sok idő az egész, és fény derül mindenre.
Hello!
Szerintem nem lenne hülyeség járó motor mellett a kritikus helyekre, mondjuk hidegindítót fújni, ha megváltozik az alapjárat, akkor ott lesz a hiba valószínűleg. Főtengely szimeringek tuti jók?
Fiuk szeretnék vásárolni augustus körül 1 25-ös rxet volt már ilyen motorom és tuningolni szeretném valakinek eladó rx tuningal illetve 160as polini inner rotorstb.....ha valakinek van irjatok pls
Valahol fals levegőt szív a motorom (rx 125,rotax123),de nem tudom hogy hol! Minden létező tömítés ki lett rajta cserélve! Membrán alatt..karburátor úszóház tömítés..mindenféle.. szimeringek szintén kilettek cserélve,mert azt hittem az a baj (a régiek is hibátlanok voltak),és mégis össze vissza pörög a motor..sehogy sem akar összeállni! Most lett benne dugó cserélve,de még 1 kört se tudtam vele motorozni...
ha valakinek van valami ötlete,az légyszives írja le! Előre is köszi! Üdv
Vagy ha nincs is kb mennyibe kerül?