Sziasztok szerintetek hanyas évjárat lehet? Most került hozzám enyhén szét van baszva de daradokra kaptam és életete lhelek be . aki ilyet csinál egy motorral annak nem kéne a kezébe adni csak egy kapát.... Na akk valaki tud valami infot ? Meg milyen blokk van benne?
rendben holnap felhívlak de kérlek készíts képet és küld el a botond1009@gmail.com ra a teleszkóp aljából a tárcsafelfogatásból kiderül hogy stimmel e!
szia nekm vanak telóim! mekora az átmérőlye a telónak a befogóknál?
vagy esetleg ha ugy nem stimelne adom vilabefogostol!
kompleten az ára 10e
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
HA érdekel tudok egy garnitura jó állapotú 125ccm aprilia rs kereket, szerintem ez varázsolható bele legkönyebben! ha érdekel adatlapomon lévő elérhetőségeken elérsz!
Igaz! De azért sokat számít az évjárat is! (szerintem) A red baromba elég drágák a motorok, én is néztem ott motort de ott 2-3e FT al drágábbak mint máshol, de mondjuk ott teljesen rendbe szedik őket! Meg garit is adnak rá.
Egyébként kinek mennyit ér meg eladónak biztosan többet vevőnek általában kevesebbet, állapottól függ minden a motornál, nem igazán az évjáraton! Láttam én már 20 éves mocit amiért inkább megadtam volna a vételárat, mint egy leharcolt 4-5éves mociért!Pl Nem véletlen drágábbak a Red Baronban sem a motorok!Sajna magyar piacon sok a külföldi fészerekből előásott motor!
Hali!
Nekem kinézetre ien volt az RX-em és 97-es volt. Sztem ez sem lehet több! Tudtom szerint 97 után nem gyártottak már RX-et. Nem rég álltak neki újból 1-2 éve Az enyém rendszámos volt és 320-ért adtam el! Ha nincsen papírja sztem 280 többet nem ér!
45.000 Ft
Dellorto VHSB 34 LD karbi: 12000 Ft
atta916@freemail.hu
06 30 938 5629
Ár: 65.000Ft
06306051630
vagy esetleg ha ugy nem stimelne adom vilabefogostol!
kompleten az ára 10e
tel:06307316232
e-mail: czegledizsolt@freemail.hu
link Hívd fel őket nekik biztos van!
Rotax 122-es blokkhoz kéne power szelep foglalat. Ha van valakinek legyen szíves írjon és megegyezünk az árban!
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is ennyire saccoltam kb.
Amúgy a tulaj 400-at kér érte.
Én mondtam neki, hogy az nevetséges, de nem hisz nekem.
Nekem kinézetre ien volt az RX-em és 97-es volt. Sztem ez sem lehet több! Tudtom szerint 97 után nem gyártottak már RX-et. Nem rég álltak neki újból 1-2 éve Az enyém rendszámos volt és 320-ért adtam el! Ha nincsen papírja sztem 280 többet nem ér!