Tudom hogy 123-as, de az újabb fajta, a 122 közvetlen előzménye, ebből gondolom hogy eltér a sima 123tól. Ha most beleönteném a fent maradó fél litert, akkor ha a szintjelzőt kitekerném, ki is ömlene
Akkor mi értelme lenne a szintjelzőnek?
Tiszta talány ez a gép.. Papírjai szerint 98as, de fékbetét alapján 92-94 közötti, plusz idomokba 94 van beleírva, ezek alapján 94es, nem 98as. Nincs valakinek ehhez a fajta blokkhoz service manualja? Csak a régi 123hoz és az új 122höz találtam a neten?!?!
Hát utána néztem, 1l-t írnak rotax 123hoz, 122höz pedig 0.6l-t. Amikor leeresztettem 1 liter jött ki, de amikor el kezdtem tölteni, az alsó műanyag "kupak" nélkül, akkor már kb 5-6 deci után megjelent ott az olaj. Na most ezt nem értem mert rotax 123.masom van... Vagy ez az újabb fajta szürke blokkos rotax inkább már egy 122-es? A power nyelve tuti hogy 122-be ugyan az. Ötlet?
zsolt0430, ThomasMc - Köszi srácok! Akkor szerintem jó lesz bele a 15w-40, kopottabb motorokhoz mindig nagyobb viszkozitású olajokat tanácsolnak, szóval akkor fasza lesz
Ja és még egy kérdés, hány liter kell bele? Deklin nem találtam semmi jelölést, mennyit kéne?
Hali! Láttam h van aki ilyen motorban gondolkozik illetve keres,az enyém épp eladó.Az ár alkuképes,de nem pofátlan mértékig.Ami kimaradt a hirdetésből,van még hozzá hátsó farokidom,az 1ik index nincs rajta,de adok hozzá.Plusz 1 hátsó enduro gumit. http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rx_125-5774454
Sziasztok!Motorvásárlás előtt állok és szóbajöttek az rx-ek.Mire érdemes oda figyelni ezeknél a mociknál?Vannak típushibái?Alkatrészt könnyű kapni hozzájuk?Nektek mennyit eszik 100km-en?
Akkor mi értelme lenne a szintjelzőnek?
Tiszta talány ez a gép.. Papírjai szerint 98as, de fékbetét alapján 92-94 közötti, plusz idomokba 94 van beleírva, ezek alapján 94es, nem 98as. Nincs valakinek ehhez a fajta blokkhoz service manualja? Csak a régi 123hoz és az új 122höz találtam a neten?!?!