Szupermoto szett eladó 33 000ft postával együtt gilera sp01 125 ről..
a tárcsákat vásárlás előtt igényesen kipolírozom a vavő részére--de addiog nem akarok vele fogallakozni--más felnik ára 50 000ft körül van---pl rs-gsxr stb.stb..
30 605 6883
anyira nem értek én sem az alektonikához de vaéloszinü a cdi a gond! nem bisztos hogy roszul van bekötve lehet rosz a cdi!
amugy nem kel bele az aksi szerintem!
ha van töltés akkor van pover! csak világitás nincs csak aksival!
Közben rájöttem, hogy van itt egy autos szervíz ahol töltenek nitrogénnel kocsigumit ott majd megkérdezem, hogy tudnak-e segíteni mert nem biztos , hogy tudnak 12 bart tölteni mert elvileg ennyi kell bele.
Szia!
A segítségedet szeretném kérni. a fesszabon a narancs színű vezeték mire van kötve? ha értesz hozzá a cdi bekötése is érdekelne. haver motorján teljesen szét lett burítva az elektronika. most próbálom összerakni de nem nagy sikerrel. a power nem megy. valószínű a cdi nincs jól bekötve. ja amúgy aksi kell a powerhez? előre is köszönöm a válszt és a segítséget!
valamelyiykbe nitrogént raknak..gyárilag --az enyém is oylan volt--amugy tuaregem volt de annak ugyanaz volt a váza telója--az olajos részre nemtudok mit mondani--hívj fel eg yszervizet és tutira jó olajat fognak mondani--
Üdv