Illetve hogy: A power behúzójatekercse kb 4cm-t mozgatásra képes... úgy kössem rá az új bowdent hogy ez a 4cm ki legyen húzva és persze eközben a nyelv rugója még ne legyen megfeszítve...? Thanks..!
Estét az Uraknak!
Cinbivel szétkaptuk az Rx-emet most 125-ös blokk vann benne, '93-as Elektronikus Power-el. Az a gond hogy az utolsó motrozásunk körül a power nyitáskor nem indult már úgy meg a gép... Most lekaptuk a felesleges dolgokat a verdáról és a power mozgató bowden lóg, kb. 1-1.5centit. (Dugó egyéb 3-4ezer km-es, jó áll. motor bitang erős, áramot kap...blabla)
Azt néztem hogy a behúzótekercsnél kéne ráállítsak a bowdenre, de már nem tudok, úgyhogy új bowden csere, vagy a diót odébb teszem.
Kérdés ha valaki szaki: A behúzótekercsben a "rúd"-nak üzem közben mennyit kell mozognia, illetve új bowdennél mennyire kell ráállítani? Alapállásban úgy tegyem be az új "madzagot", hogy a power rugóját még éppen ne feszítse? Persze lehet eltolom szerelőhöz, de nem hiszem hogy nagy dolog... Nos, valaki?
További kellemest! Segítségért előre is Thanks!
Attól h fel van emelve félig semmi baja nem lesz a gépnek, csak alsó tartományban alig lesz valami nyomaték és csak powernyitás felett tudod normálisan használni.
az hogy nincs fordulatszamkihajtas az nem gond. amibol kiszereltem a berugot anno abban se volt. rx blokk volt. de a muanyag fogaskerek ami ramegy a racsni kulso reszere az abban is benne van.es arra ramegy meg az alatet. a 2 racsni kozott is egy alatet. es ennyi igazabol.
Sziasztok. Valaki nem tervezi eladni az rxét?:) Csak jó állapotú érdekelne, papíros előny. pls ide írjon aki elszeretné adni vagy tud valami jó állapotút:) Köszi szépen
( igen nézem a hirdetéseket több oldalon is..:))
hát nemtudom egyszerüen h mi baja van :(( valmikor elkapja de valamikor nem akad be... a racsni közötti alátát az nem gyári az enyémen de sztem jó, a külső az megvan de az enyémen nincs fordulatszámmérő. az a baj h annyira kicsüszik a fogaskerék hgy már majdnem hozzáér a kuplunghoz és a belső ragyni meg nem akar így belekapni. de nem tudom egész nap ezzel kinlódtam, az egészblokkot összeraktam darabokból és pont ez fogott ki rajtam. ://
van egy hezagolo a racsnik kozott es van egy hezagolo kivul a rodulatszamkihajtas es a dekli kozott.ez tarta a helyen a racsnit hogy ne jojjon nagyon ki.szerintem ezzel lesz a baj, vagy a csavar nem megfelelo amiben elakad a racsni masik fele.
csak ilyen kepem van sajnos, de hatha segit vmit.
heló
csak henger van hegerfejel! az 20 ezer
a tügörgőt meg rendelji ujat! ahona a dugót! vagy esetleg a robogotuning.hu
ott bisztos hogy van
bankszámalszámom:11773384-01051621
czeglédi zsolt nébven van!
sé akor 21 ezret kéne utalon és aba posta heger hegerfej bene van!
ha ma elutalod akor még péntekre odaérne!
Valaki tudna nekem segiteni? Nem tudom összerakni a berugót (a fogaskerekekintebb csúszik mint kéne és a belső racsnis rész nem kap össze, szerintem valami hézagoló cseréltem össze) vmi kép sokat segítene ja és roax 123-as blokk
Cinbivel szétkaptuk az Rx-emet most 125-ös blokk vann benne, '93-as Elektronikus Power-el. Az a gond hogy az utolsó motrozásunk körül a power nyitáskor nem indult már úgy meg a gép... Most lekaptuk a felesleges dolgokat a verdáról és a power mozgató bowden lóg, kb. 1-1.5centit. (Dugó egyéb 3-4ezer km-es, jó áll. motor bitang erős, áramot kap...blabla)
Azt néztem hogy a behúzótekercsnél kéne ráállítsak a bowdenre, de már nem tudok, úgyhogy új bowden csere, vagy a diót odébb teszem.
Kérdés ha valaki szaki: A behúzótekercsben a "rúd"-nak üzem közben mennyit kell mozognia, illetve új bowdennél mennyire kell ráállítani? Alapállásban úgy tegyem be az új "madzagot", hogy a power rugóját még éppen ne feszítse? Persze lehet eltolom szerelőhöz, de nem hiszem hogy nagy dolog... Nos, valaki?
További kellemest! Segítségért előre is Thanks!
kicsitoth2@freemail.hu
( igen nézem a hirdetéseket több oldalon is..:))
remélem a pénz is
jo rendben!
mijen banktol utalod?
e-mail:czegledizsolt@freemail.hu
vagyél fel msn re!
na miujság érdkle akor?
nincs sajnos tügörgőm!
van egy hezagolo a racsnik kozott es van egy hezagolo kivul a rodulatszamkihajtas es a dekli kozott.ez tarta a helyen a racsnit hogy ne jojjon nagyon ki.szerintem ezzel lesz a baj, vagy a csavar nem megfelelo amiben elakad a racsni masik fele.
csak ilyen kepem van sajnos, de hatha segit vmit.
csak henger van hegerfejel! az 20 ezer
a tügörgőt meg rendelji ujat! ahona a dugót! vagy esetleg a robogotuning.hu
ott bisztos hogy van
bankszámalszámom:11773384-01051621
czeglédi zsolt nébven van!
sé akor 21 ezret kéne utalon és aba posta heger hegerfej bene van!
ha ma elutalod akor még péntekre odaérne!
itt nézd meg évjárat szerint a mocidat, mindenről van kép!
kicsitoth2@freemail.hu