De akkor komplett vagy csak a fogaskerék?Jó állapotú ?Hogyan bonyolítsuk le az üzletet?polyaistvan@citromail.hu ezen meg tudjuk beszélni a továbbit.De mindenképp érdekel.
Sziasztok.Vízkeverő nincs valakinek?Komplett ,vagy elég lenne a meghajtó fogaskerék is.Az enyém sajnos így járt.Akitől vettem elfelejtett szólni hogy nincs benne fagyálló.
hello! Az lenne a kérdésem ha a rezót kiszeretném belezni akkor hol célszerű szétvágni? és azt a kis csövet ami benne van azt hogy lehet kiszedni? hogy van odarögzítve belül? várom a válaszokat!
Szia!
Te én azt vallom,ha igazoltatásra kerül sor,nyugodtan meg kell állni és az összes okmányt jogsi,biztosítás,adás-vételit odaadod,használsz bukót,betartod a kreszt nem mész vele közúton állat módján,nem hiszem,hogy túl kéne magyaráznod magad,mert egy 50-es motor még egy Simson is képes minimum 65-70km-es sebességre és hát ugye a segédmotorosokra csak a 40km/h vonatkozik.
Én és mások is ennek tudatában közlekedjünk közúton és nem hiszem,hogy bármi probléma adódhat,de ez csak az én személyes véleményem !Ennyi!
Üdv,Zoli!
Értem, semmi gond
Ezt akkor max a befogókkal együtt lehet átteni, de ottis a tengelyhosszot és vastagságot csak akkor látod ha már le van bontva.
Ha változik úgyis elérsz.
Sziasztok!
Eladnám szeretett motoromat sajnos családi okok miatt!
Jó műszaki és esztétikai állapotban (korához képest),nem hiányzik róla semmi,karbantartott,minden működik rajta,ROTAX blokkos,kűrt,km óra,helyzetjelző, tompított-reflektor,féklámpa elöl-hátul,fénykűrt...stb.
50-es ként használt,igényesen,hitelesen felmatricázva nem házilag!
Ha valakit esetleg komolyan érdekel 220.000ft az alja!
Zoli 0620/480-8021
mzoltan77@gmail.com
Szerintem ugyan az, mivel a váz is ugyanaz mint az előtte lévő tipusé.
Ha kell adom azokat is, de lekell szednem mert az még a tartalék RX vázon van fent mindegyik.
Én meg 8000 a kettő + 1500 az utánvét vagy elöre utalva 1e a posta és szimmeringeket kell csak benne cserélni
Ha nem irod h 10e.. akkoris enniyért adtam volna....komolyan
Nekem van 2500Ft
Üdv
Te én azt vallom,ha igazoltatásra kerül sor,nyugodtan meg kell állni és az összes okmányt jogsi,biztosítás,adás-vételit odaadod,használsz bukót,betartod a kreszt nem mész vele közúton állat módján,nem hiszem,hogy túl kéne magyaráznod magad,mert egy 50-es motor még egy Simson is képes minimum 65-70km-es sebességre és hát ugye a segédmotorosokra csak a 40km/h vonatkozik.
Én és mások is ennek tudatában közlekedjünk közúton és nem hiszem,hogy bármi probléma adódhat,de ez csak az én személyes véleményem !Ennyi!
Üdv,Zoli!
Aprilia Rotax 123 mechanikus powerszelepre cserélném,elektromos poweremre,fesz.szabályzó hiányzik.
Ezt akkor max a befogókkal együtt lehet átteni, de ottis a tengelyhosszot és vastagságot csak akkor látod ha már le van bontva.
Ha változik úgyis elérsz.
Szeva!
Az enyémé más, alul 54 felül 50.
Még megpróbálok keresni állíthatót hátha találok normális áron.
Itt elérsz : insane5@freemail.hu de fórumra is naponta benézek.
Üdv!
Üdv
Előre is köszi!
Eladnám szeretett motoromat sajnos családi okok miatt!
Jó műszaki és esztétikai állapotban (korához képest),nem hiányzik róla semmi,karbantartott,minden működik rajta,ROTAX blokkos,kűrt,km óra,helyzetjelző, tompított-reflektor,féklámpa elöl-hátul,fénykűrt...stb.
50-es ként használt,igényesen,hitelesen felmatricázva nem házilag!
Ha valakit esetleg komolyan érdekel 220.000ft az alja!
Zoli 0620/480-8021
mzoltan77@gmail.com
Ha kell adom azokat is, de lekell szednem mert az még a tartalék RX vázon van fent mindegyik.
Ha nem irod h 10e.. akkoris enniyért adtam volna....komolyan
Na üdv
Persze ha ingyen kaptad az mindennél olcsóbb.