Valaki tudna sehíteni hogy hogyan tudom kicsrélni a vízpumpaszimeringeket mert a blokknál a kis lyukon engedi a hűtővizet....
elég ha leveszem a deknit? vagy szét kell húzni a blokkot?:s
előre is köszi a válaszokat sűrgős lenne:P
Ezzel vettem már a motort, egyébként csak simán fel van hegesztve a vázra.
Amúgy nem a legjobb mert ha megyek vele durva terepen lassan, és a lábamat egy kicsit hátrább tartom mint a lábtartó, akkor könnyen bele tud vágni a lábamba. Erre megoldás lenne egy cross csizma csak hát a pénz... :S
szevasz néztem a géped. Azt áruld már el nekem, hogy hol vetted az oldal támaszt. vagy csináltad? nekem is efféle kéne mert a másik ha fent van állandóan felakadok:D félek leszakad ha meg nincs nem tudom sehova támasztani... ha valaki tud ebben okosat mondani az is válaszolhat! előre is köszi
Sziasztok! nem tudjátok fent van még az a motor a multkorába láttam Aprilia rx píros 80/50 es papírokal 20L !Pest megyébe Iklandon van! csak nem találom sehol!Nem tudnátok segiteni! előre is köszönöm!
Milyen aksit vegyek az rx-be?
Vagy nem annyir a lényeges hogy milyen?
...ilyen 4200ft-os zselés, 7ap-est néztem ki az jó bele?
írjatok légyszi mert ha jó akkor ma megvenném!
dellórtó PHSB 35 ms karbi eladó!
félévig ez volt az rx-emen csak ebbe 165-ös fúvoka van és nem vok gazdag ezért visszaraktam a 34-est ezzel kicsit gazdaságosabb szal akit érdekel írjon
12Eft
kép is van ha kell!
JageR1-nek üzi: A CR-nek nem elektronikus a powere..
A RX-em előző gazdája elkövette azt a hibát hogy "akksi nélkül könnyebb a gép"... Azután: Új feszszabályzó, új power elektronika..
Elérhetőség az adatlapmon
elég ha leveszem a deknit? vagy szét kell húzni a blokkot?:s
előre is köszi a válaszokat sűrgős lenne:P
Amúgy nem a legjobb mert ha megyek vele durva terepen lassan, és a lábamat egy kicsit hátrább tartom mint a lábtartó, akkor könnyen bele tud vágni a lábamba. Erre megoldás lenne egy cross csizma csak hát a pénz... :S
Valaki lenne olyan kedves és csinálna képet a felfogatásáról?
Előre is köszi!
e-mail: bmw-bali@hotmail.com
tel: 06202164174
Főtengely 7000Ft
Nekem van egy jó állapotú főtengelyem 7eFt
enmoto@citromail.hu
70/6231473
Van 1 jó állapotu Rx féknyergem, használható állapotu fékbetéttekel.
Nem keres ilyet pont mostanába valaki ?
Tud valaki kuplunghoz kiemelőt ? Csavarral együtt kéne!
csere érdekel dellórtó vsb 35-ös versenykarbira?
hibátlan állapotba van küldök képet is ha kell..
köszi
Vagy nem annyir a lényeges hogy milyen?
...ilyen 4200ft-os zselés, 7ap-est néztem ki az jó bele?
írjatok légyszi mert ha jó akkor ma megvenném!
http://www.kepesmotor.hu/april...
Ha valakinek van feles olajtartálya az szóljon ja éa árat is írjon!
félévig ez volt az rx-emen csak ebbe 165-ös fúvoka van és nem vok gazdag ezért visszaraktam a 34-est ezzel kicsit gazdaságosabb szal akit érdekel írjon
12Eft
kép is van ha kell!
A RX-em előző gazdája elkövette azt a hibát hogy "akksi nélkül könnyebb a gép"... Azután: Új feszszabályzó, új power elektronika..