Jó kösz! Akkor majd veszek egy marék szarrakás fogaskereket, és megnézem én! De köszönöm mérhetetlen segítőkészségedet (vicces fiú)! Ebből is látszik mennyit ér a fórum!
Hello mindenki lenne 1 olyan kérdésem hogy Fantic 80-as cross -om hoz hol találok kuplung lamellát? És még mi gyártya a Fantic-ot ?,légysz segitsetek:D!
Hát a Dt olcsó és igénytelen és gyenge (nagypapa motor) nem nyerte meg a tecésemet azért vetem mert 1 alkalmi vétel volt. Az RX az odabaxot jó volt még ment :D de sokat kellet szervizelni :S ijen volt vele h beleált a pówer a dugóba szal , meg szarok voltak a telói ugy vettem hogy nem értetem hozá sajnos :S szal elég drága volt de amikor ment kegyetlen volt szerettem Mást nem nagyon tok mesélni itt egy kép a dugórol csak érdekességként
hát sajna én szívem szerint sokat kérnék érte...
am...látom volt 125ös DT meg RX-ed... mesélj már 1 kicsit lécc...mennyi különbség van a 2 között? meg ienek...
Csiszi menyit kérsz érte ?
Amugy most tervezem h beujitok v mi rendszámos endurót, most csinom a 125-ös jogsit de nem sok kedvem van már a 125-ös motorokhoz DT és az RX után de sajna nem tok veni nagyobat pedig jó lenne majd talán 2 év mulva adig meg v mi 25-ösel landarírozok majd
amúgymeg ha megkérdezted volna Matya barátod, akkor ő is tudott volna segíteni
Ki az Aszalós?
hogy a dt jobb
am...látom volt 125ös DT meg RX-ed... mesélj már 1 kicsit lécc...mennyi különbség van a 2 között? meg ienek...
Amugy most tervezem h beujitok v mi rendszámos endurót, most csinom a 125-ös jogsit de nem sok kedvem van már a 125-ös motorokhoz DT és az RX után de sajna nem tok veni nagyobat pedig jó lenne majd talán 2 év mulva adig meg v mi 25-ösel landarírozok majd