Hello!
vettem egy rx et és nagyon füstölt a főtengely szimmeringre gyanakodtam aztán kicsréltem de ugyan ugy füstölt, aztán a blokkfél tömités jött szoba azt is kicseréltem még mindig füstölt! Aztán kiderült hogy a karbiból hiányzik a tű! valakinek van esetleg ilyen tűje egy rotax 122-es blokk karbija. Köszi!
Dugót számoljad úgy 25e-30e pénzzel, ha még csapágyazni és szimeringezni is akarod, akkor arra is számolhatsz legalább 30e pénzt, meg esetleg egy hajtókar, ami 15e-20e között van, akkor ez legalább 60e-80e között lesz! A termosztátról sokat nem tudok, az italmondonál találtam Rotax 127-123-122-höz valót, az 7850 ft-ra van írva.
A váltóval valószínű nincs nagy gond, csak egy kicsit el van hajolva a berúgótengely, szedd szét, és valahogy egyengettesd ki, vagy esztergáltasd finomra egy kicsit.
sziasztok srácok!most szeretném elvinni szerelőhöz az rx-emet.azt szeretném megkérzedni hogy kb mennyibe lesz ez nekem ha dugó,gyűrű,csapágyak,stb meg amit ilyenkor szoktak cserélni?ja meg azt szeretném megkérdezni hogy mitől lehet az hogy amikor megrúgom akkor valamikor összeakad a váltóval a berúgótengely és berakja sebességbe?azt is cserélni akarom meg termosztát!ez kb árban nekem mennyiben lesz?valaki aki csinált már iylet segíthetne nekem hogy mégis hogy készüljek anyagilag!
köszi előre is by:Dani
Már így is nagyon sokat buktam rajta 200E-ért vettem tavaly. Azóta 5000km-t futott henger, dugó, hajtókar, csapágyak vannak benne. Most cseréltem a váltóba olajat, fékbetéteket, fagyállót, fékolajat, meg még egy pár dolgot . Gumik, láncszett szintén jó állapotúak.
nekem van mindkettő.
Elérhetőségeim adatlapomon.
keresek benzincsapot,és központi telót kompletten,RX 125-höz !Ha valakinek lenne hibátlan eladó,ne tartsa magába !
köszi !
Ha jól tudom, náluk vannak Dell'orto alkatrészek!
MSN-en felvettelek!
Üdv!
Nekem van eladó. A hirdetést megtalálod az aproban.
elérhetőségem adatlapomon.
Üdv:Zoli
vettem egy rx et és nagyon füstölt a főtengely szimmeringre gyanakodtam aztán kicsréltem de ugyan ugy füstölt, aztán a blokkfél tömités jött szoba azt is kicseréltem még mindig füstölt! Aztán kiderült hogy a karbiból hiányzik a tű! valakinek van esetleg ilyen tűje egy rotax 122-es blokk karbija. Köszi!
Valakinek van eladó 34es karbija rotax 122re?
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy láncvezetője?
Esetleg más motoré jó lenne az RX-re?
A váltóval valószínű nincs nagy gond, csak egy kicsit el van hajolva a berúgótengely, szedd szét, és valahogy egyengettesd ki, vagy esztergáltasd finomra egy kicsit.
köszi előre is by:Dani
Még mindig eladó a Tuareg 160000Ft irányáron, info itt: http://kepesmotor.hu/aprilia/i...